WIN Kamp Halfbloed Vertrouwelijk!

9200000079006247

Woohoo, de ene winactie is net afgelopen en de volgende is alweer begonnen! Wil jij graag de langverwachte ‘Kamp Halfbloed’ winnen? Klik dan snel door zodat jij weet hoe je kan winnen!

 

Apollo heeft een introductievideo gemaakt voor nieuwkomers in Kamp Halfbloed (zelfingenomen als hij is heeft hij die zelf geschreven, geregisseerd, geacteerd en gezongen). Percy en de andere bekende halfgoden vinden dit zo’n verschrikking dat ze zelf antwoord gaan geven op vragen als “Wat is dit eigenlijk voor plek?’ en “Mag ik het Kamp Halfbloed-T-shirt houden?’ Nieuwelingen komen alles te weten over wat er speelt in het kamp en waar wat te vinden is. Maar het boek is meer dan een verkenning van de gebouwen en terreinen. Het staat vol met inside information en roddels van en over de bekende helden. En natuurlijk staan er ook wat goddelijke wijze woorden van de god Apollo in, omdat… nou ja, omdat de auteurs liever niet neergehaald willen worden.

Ja, dat is dus precies het boek dat je kunt winnen! en het enige wat je ervoor hoeft te doen, is je aanmelden voor de nieuwsbrief! Echt, dat is alles!

Misschien denk je nu: maar ik wil niet wekelijks nieuws ontvangen! Dan begrijp ik je helemaal! Daarom kan ik je verzekeren dat er alleen een nieuwsbrief wordt verstuurd zodra er leuk of interessant nieuws is! dus soms krijg je twee keer in de maand een nieuwsbrief, maar soms ook maar 1 in de 2 maanden. Het ligt er dus aan of er leuke dingen te melden zijn!

Hoe dan ook, als jij je aanmeld, blijf je sowieso op de hoogte van kayleygh.nl. Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste winacties, de leukste boeken en de gaafste evenementen! Wat wil je nog meer?

Ohjah, de winnaar wordt op 20 oktober bekend gemaakt… Via een nieuwsbrief natuurlijk!

Meld je aan voor de nieuwsbrief van kayleygh.nl en doe mee aan de winactie!

* indicates required
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *