Kayleygh doet

www.kayleygh.nl is eigenlijk een boekenblog, maar soms kom ik dingen tegen die ik met jullie wil delen en die eigenlijk niks of nauwelijks iets met boeken te maken hebben. Daarom dat het kopje ‘Kayleygh doet…’  bestaat!
Hieronder per pagina uitgelegd wat je er kunt verwachten.

Wil jij een Bullet Journal beginnen en weet je niet hoe je kan starten? Op deze pagina vind je inspiratie en genoeg motivatie om aan de slag te gaan!

Challenges en tags zijn de ideale manier om iemand beter te leren kennen! Met de challenges en tags op deze pagina geef ik je een kijkje in mijn wereld. 

Soms heb ik namelijk van die dagen dat er iets gebeurd wat ik gewoon moet delen! Op dit kleine stukje internet deel ik mijn hersenspinsels met jullie!

Ken je dat? Van die doe-het-zelf dingetjes. Nou, ik ben dus gek op dat soort projectjes! Het liefst maak ik alles zelf! En dat deel ik graag met jullie!
Zo kan je van alles vinden op de ‘Do It Yourself’ pagina. 

Soms kom ik recepten tegen die ik heel graag met jullie wil delen! Heerlijke recepten, soms uitgeschreven en soms met een heel leuk filmpje! Een baksel voor tussendoor en soms een complete maaltijd!

Ik ben graag creatief bezig. Handletteren hoort daar ook zeker bij. Hoe tof is het dan om sommige projecten te noteren en met jullie te delen? Kijk snel of er inspiratie voor jou tussenzit en deel je creaties!

Als blogster ben reuze benieuwd wie er allemaal op mijn blog kijken! Daarom stel ik je graag ovor in mijn vriendenboek. Zo krijgen we allemaal een beeld van de lezers van de blog! Wil je ook meedoen? Vul dat de vragen in dit op de pagina staan en stuur ze op naar info@kayleygh.nl! Super leuk want ik ben reuze benieuwd wie jij bent!

Ken je het boek ‘Wreck This Journal’? Dat boek waarvan ieder booklovershartje breekt? Met die verschrikkelijke opdrachten waarbij je het boek moet martelen? Ja, dat boek dus.
Wij (Jelle en ik) vond het een leuk idee om er een serie van te maken. Hieronder dus de afleveringen die zijn gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *