Kayleygh doet

www.kayleygh.nl is eigenlijk een boekenblog, maar soms kom ik dingen tegen die ik met jullie wil delen en die eigenlijk niks of nauwelijks iets met boeken te maken hebben. Daarom dat het kopje ‘Kayleygh doet…’  bestaat!
Hieronder per pagina uitgelegd wat je er kunt verwachten.

Wil jij een Bullet Journal beginnen en weet je niet hoe je kan starten? Op deze pagina vind je inspiratie en genoeg motivatie om aan de slag te gaan!

Challenges en tags zijn de ideale manier om iemand beter te leren kennen! Met de challenges en tags op deze pagina geef ik je een kijkje in mijn wereld. 

Soms heb ik namelijk van die dagen dat er iets gebeurd wat ik gewoon moet delen! Op dit kleine stukje internet deel ik mijn hersenspinsels met jullie!

Ken je dat? Van die doe-het-zelf dingetjes. Nou, ik ben dus gek op dat soort projectjes! Het liefst maak ik alles zelf! En dat deel ik graag met jullie!
Zo kan je van alles vinden op de ‘Do It Yourself’ pagina. 

Soms kom ik recepten tegen die ik heel graag met jullie wil delen! Heerlijke recepten, soms uitgeschreven en soms met een heel leuk filmpje! Een baksel voor tussendoor en soms een complete maaltijd!

Ik ben graag creatief bezig. Handletteren hoort daar ook zeker bij. Hoe tof is het dan om sommige projecten te noteren en met jullie te delen? Kijk snel of er inspiratie voor jou tussenzit en deel je creaties!

Zoals je misschien is opgevallen, hou ik ervan om creatief bezig te zijn. Maar het wordt nog beter en fijner als ik mijn opgedane kennis en ervaring kan delen. Ik heb immers de ideeën en de spullen liggen. Daarom kan je nu een workshop inplannen of volgen! Kies hieronder de workshop die je graag zou willen doen en bekijk de informatie die ik bied!

Ken je het boek ‘Wreck This Journal’? Dat boek waarvan ieder booklovershartje breekt? Met die verschrikkelijke opdrachten waarbij je het boek moet martelen? Ja, dat boek dus.
Wij (Jelle en ik) vond het een leuk idee om er een serie van te maken. Hieronder dus de afleveringen die zijn gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *