Kayleygh leest

Welkom op www.kayleygh.nl!
Leuk dat je een kijkje neemt bij alle boekgerelateerde blogberichten op deze blog. Laat me je uitleggen wat je hier allemaal kunt verwachten.

De 10…
Hier vind je elke keer een lijstje met 10 punten die verbonden zijn aan een onderwerp. Elke keer een ander onderwerp waarbij 10 situaties staan of 10 feitjes, of 10… Je snapt het waarschijnlijk wel! Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

De 5 vragen aan…
Op deze pagina staan de namen van verschillende auteurs. Ik heb namelijk een lijstje met 5 vragen, die ik probeer aan zo veel mogelijk auteurs voor te leggen. Eigenlijk kan je hier dus een mini-interview vinden met de auteurs va verschillende boeken.
Natuurlijk hoop ik zo veel mogelijk auteurs te vinden die mee willen werken, dus af en toe kan er zomaar ineens een nieuwe auteur bijkomen. Van 1 ding kun je altijd uitgaan, en dat zijn de vragen. Altijd dezelfde 5 vragen, het enige verschil kan de taal zijn. Want het zou raar zijn om een Engelse auteur, Nederlandse vragen te laten beantwoorden, vind je niet?

De eerste blik…
Ben je ook wel eens nieuwsgierig naar een boek, maar je weet gewoon niet zo goed of je hem moet kopen of niet? Misschien lijkt het verhaal je niks, of wil je graag weten wat de schrijfstijl is voor je het boek koopt. Dan is dit een pagina voor jou! In filmpjes lees ik het eerste hoofdstuk, de eerste bladzijde of een stukje voor je voor zodat jij kunt kiezen of het verhaal iets voor je is of niet! Super handig toch?

Kayleygh’s bookclub
Ja! er is een boekenclub van Kayleygh.nl. We komen elke maand o peen donderdagavond samen in Utrecht om over een boek te kletsen! Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Kijk dan snel hoe jij mee kunt doen!

My Books
Zelf schrijf ik ook heel graag! En het gave is… Ik heb zelfs al een gepubliceerd boek! Hij is te vinden op deze pagina, samen met een korte tekst over het verhaal. Ook kan je via deze pagina bij de bestelpagina van mijn boek komen.
En het mooie is, als er ooit nog eens een boek verschijnt die ik zelf heb geschreven, zal hij altijd hier te vinden zijn!

Online verhaal
Zoals ik hierboven al vertel, ik schrijf zelf ook heel graag. Dat doe ik zelfs zo graag, dat ik een online verhaal bijhoud! Je kunt dus mijn werk gewoon lezen!
Om de zoveel tijd plaats ik een nieuwe hoofdstuk van het online verhaal. Misschien vraag je je af waarom ik het ‘online verhaal’ noem en er geen titel aan geef. Nou, eerlijk gezegd weet ik niet zo’n goede titel en daarbij komt, misschien begin ik ooit nog een tweede online verhaal en dan komt die ook op deze pagina te staan. Reden genoeg om deze pagina in de gaten te houden!

Prompts zinnen
Ieder auteur heeft er wel een last van… Je manuscript ligt voor je neus maar er komt geen zinnig goed woord uit je vingers om mee verder te gaan!
Kayleygh.nl heeft hier de ideale oplossing voor! Maak gebruik van een prompts! Hieronder vind je een aantal prompts-zinnen en stukjes voor inspiratie. Lees ze rustig door en laat je inspireren!
En natuurlijk ga je zelf ook aan de slag met deze promps! Pak een vel papier, een pen en kies een zin. Begin bovenaan je vel papier met een promptszin! Schrijf vervolgens vijf minuten lang een tekst! Hij hoeft nergens op te slaan. Het belangrijkste is dat je pen op het papier blijft en je niks anders doet dan schrijven! Na deze vijf minuten beloof ik je dat je weer inspiratie genoeg zal hebben voor jou manuscript!

Quotes
Heb je dat wel eens? Dat je ene boek leest, en dat je zo’n mooie quote tegenkomt dat je er even bij blijft hangen. Er even over nadenkt en als je even later op straat loopt, hij ineens weer te binnen schiet. Van die quotes waarvan je denkt dat ze je leven veranderen of gewoon zo’n mooie betekenis hebben?
Die quotes vind ik af en toe namelijk wel, en die quotes wil ik dan ook graag delen met jullie. En al die quotes die ik tegen kom en waar ik even bij blijf hangen en waar ik een glimlach (vrolijk of niet) van krijg op mijn gezicht, vind ik het delen waard.

Recensies
Natuurlijk hoort deze pagina er ook bij! Want wat is een boekenblog zonder recensies met meningen over de gelezen boeken! Ik bedoel, hoe weet je wat voor boek het is, als niemand je dat verteld? Hoe wet je of het verhaal je aanspreekt als niemand dat tegen je zegt. Hoe weet je of het is voor jou is, als niemand zijn mening geeft? Ja toch?
Dus, de recensiepagina. Voor elk boek dat ik lees, komt een recensie. Goed of slecht, een recensie komt er! En ja, ook de slechte boeken komen erop. Ik schrijf mijn recensies namelijk altijd eerlijk en ik zal niet liegen om een boek er beter uit te laten zien dan ik ervan vond!

Unboxing
Als bookblogger krijg ik wel eens pakketjes binnen. De ene keer omdat ik ze zelf heb bestel (heeeeel vaak het geval!) maar soms ook omdat ik een cadeautje krijg (en dan ben ik heeeel gelukkig!). Op deze pagina vind je alle berichten die er online zijn gekomen waarbij ik deze pakketjes openmaak. Soms in een filmpje, soms in een gewone blogpost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *