Instagram

kayleygh.nl

 32    101


Vriendenboekje – Anne-Marije Mol

Mol, Anne-MarijeOver jou:
Naam: Anne-Marije
Leeftijd: 19
Woonplaats: Oudenhoorn
Werk/school: Zadkine/Erasmus MC
Hoe vaak kijk je op www.kayleygh.nl: Vaak! Ik lees elke nieuwe post!
Wat is je leukste item op de blog: 5 vragen aan :), want ik ben zelf ook vaak bij de interviews.
Heb je zelf een blog: Nee.

Over jou boekenkast:
Wat mist er nog in jou boekenkast: Een geheime knopje die naar een geheime kamer gaat waar ik heerlijk kan lezen!
Hoeveel boeken telt jou boekenkast: Euhmm, veeeeeel! Maar nog niet genoeg!

Over boeken:
Van welke genre houd je het meeste en waarom: Young Adult. De meeste hoofdpersonages zijn van mijn leeftijd en dat leest erg fijn. Ook zijn deze boeken vaan Fantasie gericht en daar hou ik van!
Wat is je favoriete boek en waarom: Robijnrood, omdat ik het een geweldig verhaal vind en het super geschreven is!
Wat is je favoriete auteur en waarom: Julie Kagawa omdat ze geweldige verhalen schrijft!!! Als ik haar lees, ben ik gelijk in een andere wereld en kan ik haar boeken niet meer wegleggen! En ze is ook heel aardig en gezellig! (Ik heb een kopje thee met haar mogen drinken en ja, dat was een fangirl momentje!)
Wat voor elementen heeft ‘het perfecte boek’ voor jou: Avontuur!
Wat is je favoriete fantasiewereld: Neverland
Ereader versus Boeken: Boeken! Die ruiken zooooo lekker!
Wat is je grootste boekenwens: Een mega bibliotheek in mijn huis met alle nieuwste en coolste boeken!

Heb je nog iets te zeggen tegen de rest van de lezers van www.kayleygh.nl? Lieve lezers van de blog.Wat zijn jullie goed bezig om naar deze super blog te kijken! Ik ben trots op jullie! Een boodschap van mij voor jullie: Blijf lezen!

Geen reactie's

Geef een reactie