Instagram

  Ook vandaag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het hele boek op 10 november!
  Henry Horse! Daar is hij hoor! Het laatste dier in de knuffelfamilie van dit boek! Zijn jullie er al klaar
  Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
  Hallo Benny Bear! Een knuffelbeer wil iedereen wel toch? Geniet nu van jouw nieuwe dierenvriend, het patroon vind je in
  GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
  Welkom Diggy Dog! Een hondje hoort in elke familie toch? Ook in deze knuffelfamilie in ieder geval! Haak erop los
  10 november! Het haakboek staat live! FEEST! Het was een heel project, maar alle patronen zijn gemaakt, staan online en
  Hallo Billy Bunny! Dot lieve knuffeldier is met zijn lage oren een heerlijke verschijning! Tijd om te haken met deze
  Een nieuwe dag dus een nieuw patroon! Penny Panda staat online! Deze zwart witte vriend kan niet wachten om gehaakt
  Foxy Fox is nu al geliefd bij de mensen die een sneak peak hadden van de patronen in dit nieuwe
  Het gaat beginnen! Vanaf vandaag elke dag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het
  Ben jij meer een kattenmens of een hondenmens? Voor de hondenmensen hebben we Diggy Dog, voor de kattenmensen is daar...
  Met het patroon van Betsy Big zijn we op de helft! Dit lieve roze varkentje veroverd iedereen zijn of haar
  Het is zover! De webshop is online en het eerste haakpatroon is verkrijgbaar! Deze hele maand kan je dit prachtige

Erin Watt – Hartstocht (Royals #3.5)

Twee jaar geleden kostte een misstap Gideon het meisje van zijn dromen. Sindsdien worstelt de oudste Royal-broer met de liefde, ook al denkt iedereen dat hij Savannah al lang vergeten is.

Wanneer ze plotseling op de universiteit verschijnt, kan Gideon zich niet meer verschuilen achter zijn stoere voorkomen. Hij is vastbesloten om haar opnieuw voor zich te winnen. Maar Savannah peinst er niet over hem ooit nog een kans te geven.

Oman, een boek over Gideon. Dat werd tijd! Wat heb ik genoten met dit verhaal, want eindelijk komen we erachter hoe Gideon deze dame voor zich heeft gewonnen! Of juist niet…

Ik kwam dit boek dus tegen op Storytel en heb geen seconde getwijfeld. Dit boek zette ik gelijk op de boekenplank en begon ik volgens mij de volgende dag al aan dit boek. Want dit is wat we allemaal wilde toch? Een boek waarin het verhaal wordt verteld die in alle boeken voorbij komt, maar nooit wordt uitgelegd: het liefdesverhaal tussen Gideon en Savanna.

Gelijk in de eerste paar hoofdstukken wordt veel duidelijk. Het komt erop neer dat Gideon het in het verleden enorm verpest heeft. Je leest gelijk hoeveel zij voor hem betekend, dat hij echt enorm gek op haar is. Wat ons gelijk achterlaat met de vraag: Maar wat is er dan gebeurd?!?
Dat wordt verteld aan het einde van het verhaal. Van mij zal je het niet horen, je moet hem echt zelf luisteren :).

Ook dit verhaal bevat weer de nodige hoeveelheid romantiek. De meiden die we uit de andere boeken kennen (Ella en Hartley), maar ook de mannen (Reed en Easton) komen in dit boek nauwelijks voor. Niet erg. Wel is Gideon minstens net zo romantisch voor zijn meisje als de andere twee heren. Want ook Gideon is een typische ‘Royal’. Een vleugje romantiek, populair, heerlijk uiterlijk, bad boy vibes en a-lot-of-drama! Staat sowieso garant voor een prachtig verhaal toch?
In dit verhaal hoef je jezelf dus ook echt niet te vervelen. Je leest vanuit zowel Gideon als Savanna, in zowel het hier als het toen. Daardoor wordt er steeds meer duidelijk over hoe hun liefdesverhaal is begonnen, maar ook hoe het zo abrupt aan het einde kwam. Je leest over hun ervaringen nu en wat ze (vooral Gideon) allemaal heeft geleerd in de tussentijd. Enorm fascinerend hoe Erin ook deze Royal een totaal eigen karakter laat zijn, terwijl je duidelijk leest over een lid van de Royalfamilie. Zowel unieke eigenschappen, als overeenkomende zeg maar.

Dit verhaal is (voor nu) 1 boek lang. Dat betekend een afgerond einde, geen (grote) losse eindjes en een tevreden zucht van romantiek wanneer het verhaal is afgelopen. Wel ben ik een beetje bang dat dit het is, dat het erop zit met het Royal verhaal. Wat gaan we nu doen?

Dit boek krijgt van mij 4 sterren omdat het zeker een genot is. Het boek staat als deel 3.5 aangegeven maar ik heb hem als laatste gelezen. Ik denk niet dat het uitmaakt wanneer je hem precies leest. Omdat het een op zichzelf staand deel is, leest hij prima weg als laatste, als 3.5 of als eerste. Ik ben niet van mening dat er teveel wordt weggegeven in dit verhaal.
Ik heb genoten, ben boos geweest op Gideon, heb het weer goed gemaakt met Gideon, begrijp Savanna en dan uiteindelijk Gideon ook wel. Genoeg gevoelens, emoties en gedachten om mee te stoeien!


Titel boek: Hartstocht
Serie: Royals #3,5
Auteur: Erin Watt
Uitgeverij: Uitgeverij de Fontein
Verschenen: juni 2019
Pagina’s: 176
ISBN: 978 90 261 4914 6

4/5
Geen reactie's

Geef een reactie