Bullet Journal – Sportchallenges

Heehallo! Leuk dat je er weer bent!
Januari staat natuurlijk bekend om de goede voornemens. En welk voornemen zie je eigenlijk altijd wel voorbij komen? Juist, sporten. En omdat je misschien ook allang weet dat Jelle en ik een beetje vreemd zijn, dachten wij dat het leuk zou zijn om een sportchallenge te doen in februari! Dus vandaag laat ik jullie zien hoe ik deze pagina heb gemaakt in mijn Bullet Journal!

20180131_204543Om te beginnen ben ik begonnen met sportchallenges zoeken. Dit heb ik gedaan op Pinterest! Place-to-be als het om voorbeelden gaat! Zeker voor Bullet Journal voorbeelden. Maar volgens mij had ik dat in het vorige bericht ook al vermeld… Hahahaha.
Maaaaar! Ik heb voor deze maand 3 challenges gekozen: Een squadchallenge, een plankingchallenge en een wall-sit-challenge. Tsja, misschien een beetje voorbarig geweest.
Anyhow! Ik heb eerst een grafiek gemaakt waarin ik een (hopelijk stijgende) lijn kan bijhouden. Altijd motiverend om dat te zien! In de grafiek zie je op de onderste as de dagen van de maand en links de seconde (of de hoeveelheid squads). Naast de grafiek heb ik 3 keer de maand gezet met daarin de aantallen van de challenges!


20180131_210745De volgende foto is niets anders dan het overtrekken van de potloodstrepen. En natuurlijk het uitgummen daarvan :). Daarnaast heb ik al toegeveogd met welke kleuren wat precies te zien is in de grafiek. Zo zie je alle blauwe stipjes, dat zijn Jelle zijn voortgangen. Het wil nog wel eens voorkomen dat hij verder gaat dan ik. Daarom zijn al mijn voortgangen te zien in roze. Daarnaast zijn er verschillende soorten gebruikt! Zo is er parelmoer blauw/roze, glitter blauw/roze en felle blauw/roze te vinden :).


20180131_213036Oké! Laatse foto is het eindresultaat! Zo ziet de sportchallenge er bij mij uit deze maand. Ik heb in het lege stuk nog een quote toegevoegd en met mijn roze pastel highliter nog wat accenten toegevoegd aan mijn februari thema. Het is immers valentijn deze maand!

Als dit bericht online komt, zijn we de helft van februari alweer voorbij. Ik kan je met trots vertellen dat we alleen het planken nu niet meer doen. Maar de overige challenges doen we nog elke dag fanatiek mee en houden we vol! Yas!

Ga jij nog een leuke challenge maken in je Bullet Journal voor maart?? Deel vooral jouw creaties op Facebook met ons!

Kus,
Kayleygh

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *