Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop

Bullet Journal – Sportchallenges

Heehallo! Leuk dat je er weer bent!
Januari staat natuurlijk bekend om de goede voornemens. En welk voornemen zie je eigenlijk altijd wel voorbij komen? Juist, sporten. En omdat je misschien ook allang weet dat Jelle en ik een beetje vreemd zijn, dachten wij dat het leuk zou zijn om een sportchallenge te doen in februari! Dus vandaag laat ik jullie zien hoe ik deze pagina heb gemaakt in mijn Bullet Journal!

20180131_204543Om te beginnen ben ik begonnen met sportchallenges zoeken. Dit heb ik gedaan op Pinterest! Place-to-be als het om voorbeelden gaat! Zeker voor Bullet Journal voorbeelden. Maar volgens mij had ik dat in het vorige bericht ook al vermeld… Hahahaha.
Maaaaar! Ik heb voor deze maand 3 challenges gekozen: Een squadchallenge, een plankingchallenge en een wall-sit-challenge. Tsja, misschien een beetje voorbarig geweest.
Anyhow! Ik heb eerst een grafiek gemaakt waarin ik een (hopelijk stijgende) lijn kan bijhouden. Altijd motiverend om dat te zien! In de grafiek zie je op de onderste as de dagen van de maand en links de seconde (of de hoeveelheid squads). Naast de grafiek heb ik 3 keer de maand gezet met daarin de aantallen van de challenges!


20180131_210745De volgende foto is niets anders dan het overtrekken van de potloodstrepen. En natuurlijk het uitgummen daarvan :). Daarnaast heb ik al toegeveogd met welke kleuren wat precies te zien is in de grafiek. Zo zie je alle blauwe stipjes, dat zijn Jelle zijn voortgangen. Het wil nog wel eens voorkomen dat hij verder gaat dan ik. Daarom zijn al mijn voortgangen te zien in roze. Daarnaast zijn er verschillende soorten gebruikt! Zo is er parelmoer blauw/roze, glitter blauw/roze en felle blauw/roze te vinden :).


20180131_213036Oké! Laatse foto is het eindresultaat! Zo ziet de sportchallenge er bij mij uit deze maand. Ik heb in het lege stuk nog een quote toegevoegd en met mijn roze pastel highliter nog wat accenten toegevoegd aan mijn februari thema. Het is immers valentijn deze maand!

Als dit bericht online komt, zijn we de helft van februari alweer voorbij. Ik kan je met trots vertellen dat we alleen het planken nu niet meer doen. Maar de overige challenges doen we nog elke dag fanatiek mee en houden we vol! Yas!

Ga jij nog een leuke challenge maken in je Bullet Journal voor maart?? Deel vooral jouw creaties op Facebook met ons!

Kus,
Kayleygh

 

Geen reactie's

Geef een reactie