Boek van de Maand – December

Dit is echt wel erg. Het is vandaag 9 december en ik kwam er tot mijn schrik achter dat ik begin deze maand helemaal geen nieuwe boek van de maand online heb gezet! Dus bij deze: Hier is hij dan!
Deze maand heb ik gekozen voor Anna & de French Kiss van Stephanie Perkins!

Ik heb dit boek vorige maand gelezen in ongeveer 3 dagen tijd. Ik vond het echt een heerlijk verhaal wat enorm lekker weg las. Het is een verhaal dat alleen staat, dus geen serie of meteen een hele verhaallijn van een aantal boeken. Gewoon een enkel staand boek met een heerlijk romantisch niet-fantasie verhaal.
Het gave van dit verhaal was, dat ik in het dankwoord las dat Stephanie dit boek heeft geschreven in een NaNoWriMo project. Op het moment dat ik dat las, zat ik zelf midden in dat project en begreep ik haar standpunten zeker. En het feit dat ze in een maand tijd dit verhaal heeft opgezet, was meteen een goede inspiratie voor mij om door te typen. Ben je benieuwd wat NaNoWriMo is? Klink dan even op deze link!

Ook het verhaal zelf had de factoren die ik enorm leuk vind! Het zou namelijk zomaar eens kunnen dat dit verhaal echt gebeurd want er zit totaal geen fantasie in. Geen magische werelden, geen onwerkelijke gebeurtenissen, maar gewoon echte personages die net als wij allemaal zijn. Dat was ook weer eens heel verfrissend tussen alle fantasie van tegenwoordig!

Ik denk dat ik jullie reden genoeg heb gegeven voor dit boek toch? Ik heb er in ieder geval heel erg van genoten! Nu jullie nog! Veel leesplezier!

Kus,
Kayleygh

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *