30 mei 2017 – Fuerteventura 2017!

Heeeeeeellooo!
Wat fijn dat je weer terug bent! Hoe is het met je? Geniet je een beetje van het weer?
Misschien is het je opgevallen dat er de afgelopen 2 weken niet veel online is gekomen, maar dat heeft een reden! Ik ben namelijk enorm aan het genieten geweest van het weer, maar wel in een ander land! Ik ben namelijk met mijn familie naar Fuerteventura geweest om te vieren dat mijn ouders 25 jaar getrouwd zijn!

Ik snap je: Omdat ik op vakantie was, betekend niet dat ik niet kan bloggen. Daar geloof ik je meteen! Want er is natuurlijk tijd zat om te bloggen, maar er speelt nog wel iets meer. Om maar een beperkte update te geven zonder een heel levensverhaal te geven: Als ik op vakantie ga, dan is het een mega intensieve vakantie. Ik ben dus heel veel weg geweest en nauwelijks tijd achter de laptop doorgebracht. En alle tijd die ik achter mijn laptop doorbracht, die stak ik in mijn scriptie (die ik dus niet gehaald heb en moet herkansen).
Mijn oprechte excuses daarvoor!

Maaaaaaaar, het belangrijkste: Ik neem jullie natuurlijk wel even mee!
Dus ga er maar goed voor zitten en zie wat ik allemaal heb meegemaakt op Fuerteventura!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *