29 december 2015 – kerstmis 2015 vieren

Helaas is kerstmis alweer voorbij en zijn we allemaal al weer druk bezig met het aankomende nieuwe jaar! Ik ben ook al aan het bedenken wat mijn tops waren dit jaar en natuurlijk groeit mijn lijstje met goede voornemens elke dag langer! Maar dat komt allemaal in een andere blogpost! Nu even terug naar Kersmis 2015!

Ik wil jullie graag mee terugnemen naar de kerstdagen van dit jaar. Dit heb ik namelijk voor jullie gefilmd! Ik heb namelijk mijn kerst gevierd met mensen die mij dierbaar zijn. Eerste kerstdag hebben Jelle en ik gevierd bij mijn ouders thuis waar mijn oma ook bij was. Daar hebben we gezellig gegourmet! Tweede kerstdag was ik bij mijn schoonmoeder en schoonoma maar daar heb ik niet veel gefilmd omdat zowel mijn schoonmama als Jelle beide ziekjes waren.
Helaas had ik zondag maar weinig tijd en moest ik maandag de hele dag naar stage waardoor ik ook niet kon editen! Maar gelukkig is het me toch gelukt om het filmpje vandaag aan jullie te laten zien!

Ga dus lekker zitten terwijl ik je laat zien hoe mijn kerst dit jaar ging!


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *