Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een

19 augustus 2015 – Nieuw najaar, nieuwe boeken!

Eigenlijk begon gisteren doodnormaal, tot ik Facebook opende en mijn tijdlijn doorkeek. Want HarperCollins Holland had een aangename verrassing voor mij in petto! Ze hebben hun najaarsbrochure online gezet!
Zo nieuwsgierig als ik ben, ben ik natuurlijk even gaan kijken, en tot mijn grote vreugde stond daar ook de najaarsbrochure van Best of YA. Nou, mijn verlanglijstje is weer bijgewerkt! Kijken jullie even mee?


 

Cass, Kiera - De Koningin en de FavorietJaaaaa! In oktober komt dit pareltje uit! En het mooie is: Ik krijg hem in oktober namelijk op de YA Sleepover in Renesse! Maar mijn god, ik kan niet wachten hoor! Na het lezen van De Prinses was ik helemaal van de kaart. Want wat een einde was dat zeg! Het feit dat ik dus op enige selectie-fun moet wachten tot Kiera het nieuwe deel schrijft, stemde mij niet echt blij, tot ik dit nieuws hoorde natuurlijk!
Nu weet ik dat dit een novelle is, een soort zelfde boek als De Prins en De Lijfwacht, en dus niet verder gaat met het verhaal van America of van Eadlyn. Dit verhaal zal gaan over de moeder van Maxon (Amberly) en haar verhaal van haar selectie (dit wordt verteld in het verhaal De Koningin). In het verhaal van De Favoriet, wordt het verhaal verteld van Marlee en lijfwacht Carter!
Kortom, ik kan niet wachten! En ik zal hem verslinden, dit boek! Dat is zeker!

 

 

OOOO! Er komt een vervolg op de Fallen-serie!!!! Kate, Lauren - UnforgivenHoe gaaf is daaaaaat?!?!?!? Ik kan niet wachten! Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik MOET dit boek lezen!
En het mooie: Dit boek is geschreven vanuit Cam! Het verhaal begint op het moment dat Cam verdwijnt in het laatste boek van De Fallen-serie: Extase. Cam verdwijnt om zijn liefde Lilith te gaan zoeken, maar die is door zijn toedoen terecht gekomen in de Hel. Natuurlijk gaat Cam proberen haar te bevrijden, maar daarvoor is een pact met Lucifer nodig…
Tsja, dat klinkt als een prachtig verhaal met veel spanning, belangrijke keuzes en liefde! Zeker een boekje dat ik wil lezen en dus een plaatsje verdient op mijn verlanglijstje!
Nu vraag je je natuurlijk stiekem af waarom ik de Engels cover erbij heb gezet, maar daar heb ik een goede reden voor: De Nederlandse cover is nog niet bekend, en om jullie toch een beeld te geven dacht ik: Dan de Engelse maar!

 

Grant, Michael - De AngstaanjagerOok Micheal Grant (bekend van de Gone-serie) gaat een nieuw boek uitgeven in Nederland! Bij HarperCollins Holland gaan ze namelijk De Angstaanjager uitgeven van Micheal Grant!
Ik heb al veel gehoord over de Gone-serie, maar ik heb nog geen tijd gehad om ze ook echt te gaan lezen. Dat terwijl ik het eerste deel gewoon heb staan in mijn boekenkast!
Maar dit nieuwe boek van Micheal Grant lijkt me wel echt heel gaaf! Het begint namelijk heel mysterieus! Mara (het hoofdpersonage) wordt wakker in een grasveld en kan zich niks meer herinneren. Tsja, je snapt natuurlijk wel dat er van alles is gebeurd en dat je hier naarmate het boek vordert, er pas achterkomt wat er is gebeurd? Nou, dat soort dingen vind ik dus wel spannend, en daarom wil ik ook dit boek heeeeeel graag lezen!
En hoe mooi de cover ook is, dit is nog niet helemaal de definitieve cover. Er kunnen nog wat kleine dingetjes veranderd worden dus!

 

McGarry, Katie - Op het RandjeAls je de recensie van Over de Grens hebt gelezen, dan weet je dat ik dat boek echt geweldig vond! Een boek waarin grote problemen bij jongeren voorkomen, waarin je leest hoe deze jongeren ermee omgaan en elkaar helpen met het oplossen van ieder z’n problemen.
Niet zomaar een koetjes en kalfjes verhaal met een romantisch einde, maar echte spanning met serieuze problemen en hectiek.
Ja, dat vond ik al enorm sterk aan McGarry’s vorige boek, dus ik ben ook zo benieuwd naar dit boek van Katie McGarry! Want ook dit boek bevat dezelfde elementen, alleen dan met andere personages en andere problemen. Een perfecte mengeling van ingrediënten voor een perfect verhaal toch?
Omen, heb ik het al gehad over de cover? Geen romantische poespas, geen drukke dingen, gewoon simpel en eenvoudig. Dit is nog niet de definitieve cover, maar veel zal er niet aan veranderen. Wat gaat dit een pareltje worden!

 

Kagawa, Julie - De Iron Fey (2 boeken)
De Iron Fey komt opnieuw uit! En aangezien ik gek ben op die serie, wil ik deze uitgaves ook! En deze keer hoef ik maar 2 boeken, want er komen ook 2 boeken! In boek 1 (met Meghan op de cover) staat De Ijzerkoning en De Ijzerprinses samen gebundeld. En je raad het al: In boek 2 (met Ash op de cover) staan De Ijzerkoningin en De Ijzerprins gebundeld! En nu moet het mooie nog komen, je kan het eerste boek (met het gezicht van Meghan) tegen het tweede deel schuiven (met het gezicht van Ash erop) om zo 1 gezicht te vormen. Best gaaf! Al moet ik wel eerlijk vermelden, de covers die hier staan, zijn nog niet definitief.
Dus, ook op mijn verlanglijst!

 

Kagawa, Julie - Rebel
Als laatste boek: Rebel van Julie Kagawa! Ik heb namelijk Pupil (deel 1 van de Talon serie) in 1 klap uitgelezen, en dat ben ik ook van plan met Rebel. Want Pupil eindigt met een enorme cliffhanger, en nu moet ik gewoon weten wat er verder gaat gebeuren!
Maar als dit boek net zo goed en spannend is als deel 1, moet dat uitlezen wel lukken! Ik bedoel, Ember is gevlucht, Dante moet ervoor opdraaien bij Talon, allemaal rebellen en de strijd van de eeuw. Ik denk dat dit een geweldig boek wordt!
Ook van dit boek is de cover nog niet definitief!

 

Op een rijtje de datums waarop de bovenstaande boeken verschijnen:
Schuld van Lauren Kate: ergens in november 2015
De Angstaanjager van Michael Grant: 22 september 2015
Op het Randje van Katie McGarry: 22 september 2015
De Iron Fey serie van Julie Kagawa: 29 september 2015
Rebel van Julie Kagawa: 29 september 2015

Dat word sparen en uiteindelijk heel veel lezen! Ik hoop dat ik jullie weer een kijkje heb gegeven in jullie nieuwe boekenkast! Hahaha. Veel leesplezier lieve lezers!

Kus,
Kayleygh

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie