13 juli 2018 – Een brief aan je toekomstige zelf!

Sinds vorige week ben ik begonnen aan mijn eerste officiële baan! En het was een innoverend weekje hoor, ik heb een hoop meegemaakt. Maar er is 1 ding in het speciaal, waar ik vandaag even bij wil stilstaan. Ik kreeg de kans om op mijn 2de werkdag al mee te doen aan een workshop: Boost your mind. Dat klinkt allemaal best vaag, maar ik wil je graag meenemen naar mijn levensles van die dag. We moesten tijdens deze workshop namelijk een brief schrijven naar onszelf over 5 jaar. Die brief deel ik graag met je, al is het maar als inspiratie om zelf ook zo’n brief te schrijven aan jezelf!

Wat er allemaal tijdens de workshop is gedaan, is voor de rest niet belangrijk. Wel wil ik je zeggen dat het enorm fijn was om even alles ‘los’ te laten en je alleen te concentreren op jezelf. Tsja, lekker vaag en zweverig, maar ik werd er enorm blij en gelukkig van.

Maar aan het einde van deze workshop moesten we dus een brief schrijven aan onszelf over 5 jaar. Dus over 5 jaar pak ik deze brief erbij en lees ik hem door. Dit is wat ik mezelf schreef:

Hé topper!

Ik ben trots op je. Je hebt een hoop geleerd & je zal jezelf altijd blijven ontwikkelen. Je diepste punt is ver achter je en mijn god, wat ben je sterk geworden. Zoveel overwonnen, zoveel nieuwe, mooie en geweldige momenten & herinneringen gemaakt nu. Je hebt jezelf en jouw naaste overtroffen. Een en al positiviteit & kracht, dat is wat ik in je zie.
Hou vol, blijf gelukkig & leer.
Ik hou van je.

X mij.

Een brief om trots op te zijn, al zeg ik het zelf.

Nu wil ik jou graag uitdagen om jezelf ook zo’n brief te schrijven. Je hebt niet meer nodig dan een stuk papier en een pen/potlood. Het klinkt misschien lastig, maar zodra je begint met schrijven, gaat het zowat vanzelf.
En als je klaar bent? Ik verzeker je dat je jezelf blijer voelt. Ik kreeg zin om mijn dromen weer achterna te streven en te vechten voor alles wat ik wil en lief heb.

Je hoeft je brief natuurlijk niet te delen zoals ik heb gedaan. Maar bewaar hem goed zodat je hem niet kwijtraakt. En misschien, over een jaar of misschien wel 5, kijk je terug op je brief en laat je jezelf achter met een grote glimlach!

Ga jij hem ook schrijven?

Kus,
Kayleygh!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *