Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk

13 juli 2018 – Een brief aan je toekomstige zelf!

Sinds vorige week ben ik begonnen aan mijn eerste officiële baan! En het was een innoverend weekje hoor, ik heb een hoop meegemaakt. Maar er is 1 ding in het speciaal, waar ik vandaag even bij wil stilstaan. Ik kreeg de kans om op mijn 2de werkdag al mee te doen aan een workshop: Boost your mind. Dat klinkt allemaal best vaag, maar ik wil je graag meenemen naar mijn levensles van die dag. We moesten tijdens deze workshop namelijk een brief schrijven naar onszelf over 5 jaar. Die brief deel ik graag met je, al is het maar als inspiratie om zelf ook zo’n brief te schrijven aan jezelf!

Wat er allemaal tijdens de workshop is gedaan, is voor de rest niet belangrijk. Wel wil ik je zeggen dat het enorm fijn was om even alles ‘los’ te laten en je alleen te concentreren op jezelf. Tsja, lekker vaag en zweverig, maar ik werd er enorm blij en gelukkig van.

Maar aan het einde van deze workshop moesten we dus een brief schrijven aan onszelf over 5 jaar. Dus over 5 jaar pak ik deze brief erbij en lees ik hem door. Dit is wat ik mezelf schreef:

Hé topper!

Ik ben trots op je. Je hebt een hoop geleerd & je zal jezelf altijd blijven ontwikkelen. Je diepste punt is ver achter je en mijn god, wat ben je sterk geworden. Zoveel overwonnen, zoveel nieuwe, mooie en geweldige momenten & herinneringen gemaakt nu. Je hebt jezelf en jouw naaste overtroffen. Een en al positiviteit & kracht, dat is wat ik in je zie.
Hou vol, blijf gelukkig & leer.
Ik hou van je.

X mij.

Een brief om trots op te zijn, al zeg ik het zelf.

Nu wil ik jou graag uitdagen om jezelf ook zo’n brief te schrijven. Je hebt niet meer nodig dan een stuk papier en een pen/potlood. Het klinkt misschien lastig, maar zodra je begint met schrijven, gaat het zowat vanzelf.
En als je klaar bent? Ik verzeker je dat je jezelf blijer voelt. Ik kreeg zin om mijn dromen weer achterna te streven en te vechten voor alles wat ik wil en lief heb.

Je hoeft je brief natuurlijk niet te delen zoals ik heb gedaan. Maar bewaar hem goed zodat je hem niet kwijtraakt. En misschien, over een jaar of misschien wel 5, kijk je terug op je brief en laat je jezelf achter met een grote glimlach!

Ga jij hem ook schrijven?

Kus,
Kayleygh!

1 Reactie
 • Mascha
  Geplaatst op 06:55h, 17 juli Beantwoorden

  Heb ik ooit gedaan. Twee jaar geleden. Mocht m 1 feb openen. Dit was toevallig de dag dat ik met mn vriend ging samenwonen. Heel leuk!

Geef een reactie