Wreck This Journal #1!

Kennen jullie ‘Wreck This Journal’? Dat boek wat geen enkele boekenliefhebber leuk vind omdat er maar 1 doel achter zit: Het vernietigen van een prachtig boek? Dat bedoel ik, horror in zijn puurste vorm!
Maar toch ben ik de uitdaging aangegaan! Voor jullie! Samen met Jelle (vriendlief) zal ik op YouTube een serie opnemen waarbij we elke keer 5 opdrachten doen uit dit horrorboek. En vandaag heb ik aflevering 1 voor jullie!

Ik ben deze serie begonnen omdat ik dit boek heb gehad van het Spectrum voor het 10 jarig bestaan van ‘Wreck This Journal’. Dat betekend een speciale editie die toegewijd is aan… KLEUR! Lekker veel kleuren, kliederen en vernielen de komende tijd!

Abonneer je op het YouTubekanaal om niks te missen van deze nieuwe serie! En voor nu: Veel kijkplezier!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *