Winnen! – Het dodenhuis van Sarah Pinborough

Ja! Het is eindelijk weer tijd voor een winactie! Dit keer heb ik een heerlijk nieuw boek voor jullie! Misschien heb je er al van gehoord, misschien nog helemaal niet, maar je kan nu kans maken op ‘Het Dodenhuis’! Het nieuwste boek van Sarah Pinborough!
Laat me je vertellen waar het verhaal over gaat, maar vooral: Hoe doe je mee!?!

Om te beginnen, dit zegt de flaptekst over het verhaal:

Toby’s leven was heel normaal, tot het overhoop werd gehaald door zoiets simpels als een bloedtest.
Ze brachten hem naar het Dodenhuis, ver weg van de moderne wereld. Daar woont hij nu, samen met de andere zogenaamde Defecten. Ze worden in de gaten gehouden door Moeder en haar verpleegsters, die wachten op een teken van ziekte. Een teken dat het tijd is om naar het sanatorium te gaan. 
Niemand komt ooit terug uit het sanatorium.
Toby is graag alleen, om te mijmeren over hoe zijn leven vroeger was en om de angst voor wat er komen gaat zo ver mogelijk weg te stoppen. Maar dan worden er nieuwe Defecten binnen gebracht. Een van hen is Clara, een energiek meisje dat vastbesloten is om haar leven hier niet te laten eindigen. En dat verandert alles.
Iedereen sterft.
Hoe je hebt geleefd is wat telt.

Nou, dat klinkt toch best tof! Nu hoor ik je bijna denken: Maar dit is toch van dezelfde auteur als 13 minuten? Dat klopt, en het klopt ook dat dit verhaal totaal niet lijkt op 13 minuten. Dit verhaal heeft een hele andere invalshoek, een heel ander centraal onderwerp waarop wordt gefocust. Ja, ik denk niet dat ik het nog vager kan omschrijven, al ga ik binnenkort wel hard mijn best doen wanneer de recensie online komt! Het enige wat ik duidelijk kan zeggen: Lees het en je begrijpt wat ik bedoel.

En dit boek kun je dus winnen! Maar wat moet je daarvoor doen?
Niet veel. Zoek het bericht op op de Facebookpagina van Kayleygh.nl. Heb je heb gevonden? Tag al je boekenvrienden in het bericht en vertel mij waarom jij graag dat boek wil lezen! Ik ben benieuwd wat je verwachtingen zijn, hoe je nu al denkt dat het verhaal gaat zijn en waarom dit boek echt iets voor jou is! Het hoeven geen hele pleidooien te worden hoor, maar ik ben gewoon nieuwsgierig :).

Nou, dat is dus het enige, tag je vrienden en vertel mij waarom jij juist dit boek wilt lezen! Dan beloof ik je dat ik dinsdag 29 mei de winnaar bekend maak!

En tot die tijd, houden we ons nog even zoet met andere mooie boekjes! Welk boek lees jij nu?

Kus,
Kayleygh

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *