Winnaar van ‘De hemel in het ijs’!

Wauw, afgelopen week maakte mijn telefoon overuren. Elk uur kwam er wel een melding binnen van Facebook die aangaf dat de winactie weer was gedeeld of dat er een nieuwe like was op de pagina. Massaal hebben jullie meegedaan aan de winactie voor het nieuwe boek van Adrienne Young: ‘De hemel in het ijs’! En vandaag maak ik de winnaar bekend!

Momenteel lees ik het boek voor de boekenclub van de Boekentijgers en ik vind het een tof verhaal hoor! Ik begrijp wel dat iedereen dit boek wil lezen. Maar dat er zoveel mensen mee zouden doen, dat had ik natuurlijk niet eens durven dromen! Ruimt 50 mensen hebben meegedaan, maar er kan er helaas maar 1 de winnaar zijn.

En die winnaar is geworden:

Dionne Kosters!

Van harte gefeliciteerd! Zou jij mij binnen een week je adresgegevens willen sturen via de mail (door bijvoorbeeld het contactformulier te gebruiken) of via een berichtje via Facebook? Dan zorg ik dat de uitgeverij het boek zo snel mogelijk naar je opstuurt!

Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen! Ik beloof je nu alvast: Er komt binnenkort weer een winactie aan! En natuurlijk de andere blogberichten!

Kus,
Kayleygh

 

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *