Winactie – De hemel in het ijs!

young-adrienne-de-hemel-in-het-ijsJaa! De volgende winactie is er gewoon alweer hoor! En dit keer krijg je de kans om een heeeeeel nieuw boek te winnen! Zo nieuw, dat hij pas sinds deze week uit is. Kan je al raden welk boek je kan winnen? (Tuurlijk wel, de afbeelding hiernaast geeft het aardig weg, is het niet?)
Maar je kan dus ‘De hemel in het ijs’ winnen van Adrienne Youngh! Kijk snel verder hoe!

Als eerste, waar gaat het boek over?

De wereld van de zeventienjarige Viking-dochter Eelyn bestaat uit oorlog voeren.

Ze weet niet anders dan dat ze samen met haar clan, de Aska, telkens weer strijdt tegen hun grootste vijand, de Riki. Haar leven is wreed, maar eenvoudig: vechten en overleven. Totdat ze op het slagveld het onmogelijke ziet: haar broer die meevecht met de Riki. De broer die ze vijf jaar geleden zag sterven.
Eelyn wordt gevangengenomen en moet als slaaf overwinteren in de bergen bij de Riki. Maar als ze zichzelf begint te herkennen in de mensen die ze altijd heeft geleerd te haten, brokkelt de wereld die ze zo goed dacht te kennen langzaam af. Wanneer het dorp wordt aangevallen door een meedogenloze derde clan, moet Eelyn Fiske vertrouwen, de vriend van haar broer die haar meerdere keren heeft geprobeerd te vermoorden. Samen moeten ze een einde maken aan de bloedvete tussen de Aska en de Riki, anders zullen ze moeten toekijken hoe hun mensen worden afgeslacht.

Klinkt tof toch? Ik ben zelf op dit moment bezig in dit boek en ik vind het héérlijk! Eigenlijk heb ik nog nooit iets gelezen met Vikingen en ik vind Eelyn echt een topper. Maar waarom? Ja, dat zal moeten wachten tot de recensie online komt :).

Voor nu, hoe kan jij kans maken op dit boek? Nou, simpel! Zoek het bericht op de Facebookpagina van Kayleygh.nl even op en deel die! En like ook meteen de pagina zodat je niks mist!

Dan beloof ik dat ik volgende week vrijdag iemand blij ga maken!

May the odds be ever in your favor!

Kus,
Kayleygh

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *