Winactie ’13 minuten’ van Sarah Pinborough!

pinborough-sarah-13-minutenJAA! Het is weer zover! We gaan weer een leuk boekje weggeven! En dit keer is het ’13 minuten’ van Sarah Pinborough! Misschien heb je in de recensie over dit boek wel gelezen dat ik een groot fan ben van dit boek om verschillende redenen (klik anders even hier voor de recensie). In ieder geval: Vanaf nu kan jij meestrijden om het boek in handen te krijgen en zelf te lezen hoe tof hij is!
Maar wat moet je daarvoor doen?

Niet veel! Ga naar de Facebookpagina van Kayleygh.nl en zoek de post over deze winactie op! Like dat bericht en tag daarin minimaal 3 van jou leesbuddies om hun ook te laten zien wat voor boek je kan winnen! Echt, dat is alles… Meer is er gewoon niet voor nodig! Geen deelactie, geen je-moet-16-andere-pagina’s-volgen-voor-je-kans-maakt-actie en ook geen deel-op-zoveel-mogelijk-kanalen. Gewoon 3 (of meer) vrienden taggen. That’s it 🙂
De Facebookpagina kan je vinden door hiernaast in het Facebookstukje te klikken, of gewoon naar Facebook te gaan en kayleygh.nl op te zoeken. En als je kayleygh.nl nog niet volgde op Facebook, zou ik meteen op de knop drukken! Zo ben jij voortaan meteen op de hoogte!

Volgende week dinsdag zal de winnaar bekend worden gemaakt via Facebook, dus het is slim om die dag je Facebook tijdlijn in de gaten te houden!

May the odds be ever in your favor <3

Kus,
Kayleygh

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *