Instagram

kayleygh.nl

 24    99


 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Met het patroon van Betsy Big zijn we op de helft! Dit lieve roze varkentje veroverd iedereen zijn of haar
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • Henry Horse! Daar is hij hoor! Het laatste dier in de knuffelfamilie van dit boek! Zijn jullie er al klaar
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Ben jij meer een kattenmens of een hondenmens? Voor de hondenmensen hebben we Diggy Dog, voor de kattenmensen is daar...
 • Een nieuwe dag dus een nieuw patroon! Penny Panda staat online! Deze zwart witte vriend kan niet wachten om gehaakt
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • Welkom Diggy Dog! Een hondje hoort in elke familie toch? Ook in deze knuffelfamilie in ieder geval! Haak erop los
 • Hallo Billy Bunny! Dot lieve knuffeldier is met zijn lage oren een heerlijke verschijning! Tijd om te haken met deze
 • Hallo Benny Bear! Een knuffelbeer wil iedereen wel toch? Geniet nu van jouw nieuwe dierenvriend, het patroon vind je in
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • 10 november! Het haakboek staat live! FEEST! Het was een heel project, maar alle patronen zijn gemaakt, staan online en
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 

Win! – De Ijzerstrijder van Julie Kagawa

Kagawa, Julie - De IjzerstrijderHet is eindelijk lente! Weten jullie wat dat betekend? Dat ik bijna jarig ben! volgende week maandag, op 28 maart, wordt ik 21 lentes oud! Echt super leuk, maar je snapt waar dit heen gaat toch? Wie jarig is, trakteert!
En daarom kunnen jullie deze week kans maken op het nieuwe boek van the Call of the Forgotten! De ijzerstrijder van Julie Kagawa! Ik heb namelijk van de uitgeverij HarperCollins Young Adult een exemplaar gekregen om weg te geven aan jullie! Hoe gaaf is dat! Dus, alle lof voor HarperCollins Holland!

Laat me jullie eerst even vertellen waar het boek over gaat:
De IJzerprins heeft ons allemaal verraden… Hij heeft me vermoord. Maar toen werd ik wakker… Mijn naam is Ethan Chase, en ik was er bijna geweest nadat mijn neef Keirran zijn zwaard in mijn buik stak. Wonderbaarlijk genoeg heb ik het overleefd, maar blijkbaar heb ik heel wat gemist terwijl ik bewusteloos was. De onzichtbare sluier, die de mensenwereld van de wereld van de fae scheidt, is heel even weggetrokken. Hoewel de mensen maar een glimp van Nimmernimmer hebben opgevangen, brak de pleuris uit! En met alle emoties die dat opriep, kon de Vergeten Koningin haar krachten terugkrijgen. Shit happens… Nu leidt Keirran het leger van Vergeten fae in een opstand tegen de oude rijken van Zomer en Winter. Ik haat die magische rotwereld, maar hier kan ik mijn neef dus echt niet mee weg laten komen! Wat voor regels ik er ook voor moet overtreden, ik zál hem tegenhouden! Zelfs als dat betekent dat ik moet gaan samenwerken met mijn oude vijanden, de fae…

Tsja, dat klinkt spannend, is het niet? Zeker omdat dit boek binnenkort misschien wel van jou kan zijn! Maar wat moet je hiervoor doen?
– Like en deel het facebookbericht!
– Like de facebookpagina van Kayleygh!

Echt, meer is er niet voor nodig. Zorg wel dat je hem openbaar deelt, zodat ik kan checken of hij echt gedeeld is. Het zou zonde zijn als je hem gedeeld hebt en ik het niet kan zien. Dat vinden we allemaal stom toch?
Op maandag 28 maart zal de winnaar gekozen worden en krijg misschien jij wel een berichtje van mij! Ik zou zeggen: May the odds be ever in your favor!

Veel succes!

Kus,
Kayleygh

Tags:
5 Reactie's
 • Monica
  Geplaatst op 12:14h, 22 maart Beantwoorden

  Ah jammer, ik deel niet graag openbaar op Facebook. Anders had ik graag meegedaan, superleuke actie! 🙂

 • Vanessa
  Geplaatst op 12:36h, 22 maart Beantwoorden

  Superleuk! Alvast een gelukkige verjaardag! Mijn zoontje wordt op 28/3 10 jaar 😉 Ikzelf verjaardag 25/3, dus zou een leuk cadeautje zijn 🙂

  • Kayleygh
   Geplaatst op 12:38h, 22 maart Beantwoorden

   Hetzelfde voor zowel jou als je zoontje! Maak er prachtige dagen van!

 • Chardonay
  Geplaatst op 16:22h, 22 maart Beantwoorden

  Oh wauw wat gaaaaaf!
  Ik wil hem zo graag, maar zit even krap bij kas 🙁 ik ga het liken en delen en heeeeeeeel hard duimen 🙂

 • muls mireille
  Geplaatst op 19:12h, 22 maart Beantwoorden

  Gelukkige verjaardag!!!!! doe graag mee, lijkt me superspannend!!

Geef een reactie