Win! – De Ijzerstrijder van Julie Kagawa

Kagawa, Julie - De IjzerstrijderHet is eindelijk lente! Weten jullie wat dat betekend? Dat ik bijna jarig ben! volgende week maandag, op 28 maart, wordt ik 21 lentes oud! Echt super leuk, maar je snapt waar dit heen gaat toch? Wie jarig is, trakteert!
En daarom kunnen jullie deze week kans maken op het nieuwe boek van the Call of the Forgotten! De ijzerstrijder van Julie Kagawa! Ik heb namelijk van de uitgeverij HarperCollins Young Adult een exemplaar gekregen om weg te geven aan jullie! Hoe gaaf is dat! Dus, alle lof voor HarperCollins Holland!

Laat me jullie eerst even vertellen waar het boek over gaat:
De IJzerprins heeft ons allemaal verraden… Hij heeft me vermoord. Maar toen werd ik wakker… Mijn naam is Ethan Chase, en ik was er bijna geweest nadat mijn neef Keirran zijn zwaard in mijn buik stak. Wonderbaarlijk genoeg heb ik het overleefd, maar blijkbaar heb ik heel wat gemist terwijl ik bewusteloos was. De onzichtbare sluier, die de mensenwereld van de wereld van de fae scheidt, is heel even weggetrokken. Hoewel de mensen maar een glimp van Nimmernimmer hebben opgevangen, brak de pleuris uit! En met alle emoties die dat opriep, kon de Vergeten Koningin haar krachten terugkrijgen. Shit happens… Nu leidt Keirran het leger van Vergeten fae in een opstand tegen de oude rijken van Zomer en Winter. Ik haat die magische rotwereld, maar hier kan ik mijn neef dus echt niet mee weg laten komen! Wat voor regels ik er ook voor moet overtreden, ik zál hem tegenhouden! Zelfs als dat betekent dat ik moet gaan samenwerken met mijn oude vijanden, de fae…

Tsja, dat klinkt spannend, is het niet? Zeker omdat dit boek binnenkort misschien wel van jou kan zijn! Maar wat moet je hiervoor doen?
– Like en deel het facebookbericht!
– Like de facebookpagina van Kayleygh!

Echt, meer is er niet voor nodig. Zorg wel dat je hem openbaar deelt, zodat ik kan checken of hij echt gedeeld is. Het zou zonde zijn als je hem gedeeld hebt en ik het niet kan zien. Dat vinden we allemaal stom toch?
Op maandag 28 maart zal de winnaar gekozen worden en krijg misschien jij wel een berichtje van mij! Ik zou zeggen: May the odds be ever in your favor!

Veel succes!

Kus,
Kayleygh

5 reacties

  1. Superleuk! Alvast een gelukkige verjaardag! Mijn zoontje wordt op 28/3 10 jaar 😉 Ikzelf verjaardag 25/3, dus zou een leuk cadeautje zijn 🙂

  2. Oh wauw wat gaaaaaf!
    Ik wil hem zo graag, maar zit even krap bij kas 🙁 ik ga het liken en delen en heeeeeeeel hard duimen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *