Instagram

kayleygh.nl

 19    99


 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Foxy Fox is nu al geliefd bij de mensen die een sneak peak hadden van de patronen in dit nieuwe
 • Het is zover! De webshop is online en het eerste haakpatroon is verkrijgbaar! Deze hele maand kan je dit prachtige
 • Ben jij meer een kattenmens of een hondenmens? Voor de hondenmensen hebben we Diggy Dog, voor de kattenmensen is daar...
 • Het gaat beginnen! Vanaf vandaag elke dag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • Ook vandaag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het hele boek op 10 november!
 • 10 november! Het haakboek staat live! FEEST! Het was een heel project, maar alle patronen zijn gemaakt, staan online en
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Welkom Diggy Dog! Een hondje hoort in elke familie toch? Ook in deze knuffelfamilie in ieder geval! Haak erop los
 • Hallo Benny Bear! Een knuffelbeer wil iedereen wel toch? Geniet nu van jouw nieuwe dierenvriend, het patroon vind je in
 • Henry Horse! Daar is hij hoor! Het laatste dier in de knuffelfamilie van dit boek! Zijn jullie er al klaar
 • Een nieuwe dag dus een nieuw patroon! Penny Panda staat online! Deze zwart witte vriend kan niet wachten om gehaakt
 • Hallo Billy Bunny! Dot lieve knuffeldier is met zijn lage oren een heerlijke verschijning! Tijd om te haken met deze
 • Met het patroon van Betsy Big zijn we op de helft! Dit lieve roze varkentje veroverd iedereen zijn of haar
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een

Wat vind ik van… Een bambook!

Voor een 'notitieboek-verslaafde' was dit een hele stap. Maar wel een hele goede!

Niets zo fijn als beginnen in een nieuw notitieboek. Het gevoel dat je krijgt wanneer je de eerste pagina open slaat, wanneer je het midden goed vouwt zodat hij open blijft liggen of het moment dat je voor het eerst een pen op het papier drukt. Het zijn toch allemaal momenten waar je als ‘notitieboek-verslaafde’, een kick van krijgt.

Ik kocht ze in allerlei maten, allerlei covers met verschillende kleuren en motieven en met allerlei verschillende redenen. ‘Ik had nieuw werk dus daar hoort een nieuw boekje bij’ of ‘deze past zo goed bij dat project’. Een notitieboek die je elke keer herbruikt, leek niks voor mij.

Tot ik bij nieuw werk terecht kwam waar ik wel oren had naar zo’n boekje. Dagelijks schrijf ik veel informatie op. Informatie die ik aan het einde van de dag moet verwijderen omdat ik dat niet mag bewaren. Hoe zonde is het dan om elke keer een bladzijde uit jouw mooie boekje te moeten scheuren en er grote gaten in achter te laten.

Bambook bood hier een fantastische uitkomst voor. Want nu veeg ik aan het einde van de dag heel mijn boekje leeg. Dit boekje blijf je namelijk opnieuw en opnieuw gebruiken door de ‘whiteboard’ pagina’s. Je schrijft hier met een speciale pen op en met een vochtig doekje veeg je zo alles uit. De doek moet wel vochtig zijn, want een droge doet niks. Dat is maar goed ook, zo kan de mouw van mijn trui gemakkelijk meerdere keren over de tekst vliegen zonder iets uit te vegen of informatie te laten verdwijnen die ik nog nodig heb.

In mijn Bambook heb ik 20 bladzijdes. Aan de ene kant staan lijntjes, aan de andere kant een blanco pagina voor het eventueel uittekenen van zaken. Ideaal om snel iets te noteren, iets uit te leggen of het een en ander uit te werken.
Ik gebruik dit boekje dus de ene keer om dingen snel op te schrijven die ik hoor of tegenkom, de andere keer om met een tekening iets uit te leggen aan iemand naast me. Fantastisch!

En mocht ik nu toch iets opschrijven wat ik wil bewaren? Dan is daar een handige app voor. Met de Bambook app maak je een foto van de bladzijde. De app maakt hier een afbeelding van die je kan hernoemen en dan kan opslaan in zelf gemaakte mappen. Zo staan er nu heeeeeel wat haakpatronen die ik nog moet overtypen voor jullie, en ook heel veel gedachtes over bepaalde boeken in de app. Handig om snel even op te slaan voor ik ‘s avonds mijn hele boekje weer netjes schoon maak voor de volgende dag.

Als je mij een half jaar geleden had gezegd dat ik nog maar 1 notitieboek zou gebruiken, had ik je denk ik vierkant uit gelachten. Maar ja, zo zie je maar. Zelfs de grootste notitieboekkoopster, kan worden overgehaald met een goede deal!

Ben jij nieuwsgierig naar een herbruikbaar notitieboek?

View Results

Laden ... Laden ...
Geen reactie's

Geef een reactie