Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!

Waarom ik tegenwoordig lees vanaf een Kobo Clara HD…

Binnen 3 dagen was daar E-reader nummer 2, want we konden het niet eens worden wie er mocht lezen!

Het is je vast opgevallen, maar lezen stond op een laag pitje de laatste tijd. Een leesdip, en niet zomaar eentje. Ik denk dat ik in het afgelopen jaar maar 1 boek heb gelezen en die vond ik niet eens zo fantastisch. In de afgelopen maand is het me weer gelukt een boekje te lezen, 2 zelfs! De oplossing was simpel: een E-reader!

Ik heb de Kobo Clara HD gekocht, samen met mijn vriend. We begonnen met 1 exemplaar, gewoon om hem te testen. Toevallig was deze E-reader een van de goedkoopste op dat moment die voldeed aan onze eisen. We wilde sowieso een lichtje erin zodat we in het donker kunnen lezen. Daarnaast was een rood filter voor ‘s avonds ook zeker een pluspunt. Beide onderdelen zitten op de Kobo Clara, dus dat was mooi meegenomen.

We hebben hem gekocht bij de MediaMarkt en eigenlijk hadden we binnen 2 a 3 dagen besloten er een tweede bij te halen. Jelle kwam namelijk helemaal niet meer aan het lezen toe, aangezien ik de E-reader de hele tijd bij me heb. Er zijn meerdere momenten op een dag waarbij ik hem erbij pak en geniet van de letters die het verhaal vormen.

Zo lees ik nu elke avond voor ik naar bed ga. Hij ligt standaard naast mijn hoofdkussen en door het rode filter op het scherm, kan ik uren genieten van het verhaal en is het niet vervelend voor mijn ogen. Maar laatst moest ik naar het ziekenhuis voor een controle en had ik de E-reader ook bij. Dus dat was in de trein, in de wachtruimte en nog net niet in de lift even lezen.

Nog een voordeel van een E-reader, is de ruimte. Mijn huisje is niet zo groot en best vochtig in de winter. Om die redenen kan ik eigenlijk geen boeken bewaren omdat kaften omkrullen en ik eigenlijk geen plek heb. Al mijn mooie pareltjes staan dan ook veilig te wachten tot ik een nieuw huisje heb. Dat heeft me zeker tegen gehouden met het kopen van nieuwe boeken, omdat ik ze niet kan bewaren. Met een E-reader is dit probleem natuurlijk gelijk verholpen. De keuzestress over welk boek ik nu ga lezen, is weer helemaal terug. Heerlijk! Er is zoveel keuze, dat ik niet meer weet waar ik moet beginnen. Maar dat heb je, wanneer je ineens plek hebt voor een bibliotheek in een klein apparaatje.

Wat ik trouwens ook heerlijk vind, zijn de gegevens die je allemaal kan zien op de E-reader. In slaapstand verteld mijn E-reader altijd welk boek er ‘open ligt’ (je ziet de cover op het scherm) en je ziet op hoeveel procent van het boek je zit. Wanneer je leest, zie je in welk hoofdstuk je bezig bent, hoeveel pagina’s dit hoofdstuk heeft en hoeveel pagina’s je nog te gaan hebt in ditzelfde hoofdstuk, hoeveel pagina’s het gehele boek is en op welke bladzijde nummer je bent. Een hoop informatie, maar wel informatie die mij een indicatie geeft hoelang ik nog kan lezen voor het hoofdstuk eindigt en dus een hoop rust meebrengt.

Kortom, ik ben enorm blij met deze aankoop. Er is een hoop mogelijk, maar allemaal nuttige functies. Er zit geen enkele functie op waarvan ik denk: maar wat moet ik ermee? De batterij gaat heerlijk lang mee (ik doe makkelijk 2 weken met een batterij als ik veel lees), hij is niet zwaar en is een fijn formaatje om makkelijk mee te nemen. Ideaal en een aanwinst voor de boekjes! En al die papieren boeken schrijf ik niet gelijk af hoor! De leuke boeken koop ik gewoon opnieuw voor in mijn toekomstige Belle-en-het-beest-bibliotheek!

Geen reactie's

Geef een reactie