Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 

Veronica Roth – Inwijding

Roth, Veronica - InwijdingFuturistisch Chicago. De wereld van de zestienjarige Tris is opgedeeld in vijf zuilen die elk staan voor een bepaalde waarde: eerlijkheid, onbaatzuchtigheid, dapperheid, perfectie en intelligentie. Ieder jaar weer moeten alle zestienjarigen kiezen bij welke zuil zij de rest van hun leven willen horen. Tijdens de brute ontgroening moet Tris bepalen wie haar werkelijke vrienden zijn. Ook heeft Tris een geheim dat ze voor iedereen verborgen moet houden. Als de ogenschijnlijk perfecte maatschappij verhardt en tegenstellingen uitgroeien tot een steeds groter conflict, komt Tris erachter dat haar geheim levens zou kunnen redden, maar ook haar eigen dood zou kunnen betekenen.


Dit is het eerste deel uit de Divergent serie van Veronica Roth. Een verhaal over spanning, gevaren en liefde natuurlijk!

Het is dan eindelijk zover! Ook ik heb me gewaagd aan de Divergent serie van Veronica Roth waarin we Tris volgen in haar inwijding in Onverschrokken. Ze begon als een muurbloempje, een meisje zoals jij en ik. Gewoon, normaal, niets bijzonders. Maar al snel merkte ik dat haar ontwikkeling begon en dat ze veranderde. Enorm boeiend om te lezen, hier heb ik best van genoten.
Maar buiten Tris die veranderde, kwam ook liefde ineens om de hoek kijken! En nu moet ik eerlijk toegeven dat de smaak van Tris en mij wel overeenkomen! Maar dat is niet nieuws ofzo! Ook haar mede-fractiegenoten gingen zich anders gedragen of bleken niet te zijn wat we eerst dachten. Af en toe vond ik dat wel moeilijk omdat je dan van iedereen iets gaat vermoeden. Dat is misschien wel een valkuil.
Wat ik ook ontzettend gaaf vond, waren de technologische ontwikkelingen. Een serum die je in een landschap brengt waar je tegen je angst moet strijden? Ik vind het heel gaaf klinken. Om eerlijk te zijn, zou ik het zelf ook heel graag eens proberen! Of over een stad vliegen in een harnas? Hoe gaaf is dat!

Er waren een aantal dingen die ik al wist omdat ik de film al had gezien. Na het lezen van dit boek heb ik de film nog eens gezien (daar had ik enorm veel zin in ineens) en viel het me op dat een aantal dingen wel en niet overeenkomen. Natuurlijk is dit bij elke verfilming van een boek omdat het gewoon onmogelijk is om alles in een film te stoppen van 2 uur zonder in de war te raken, maar toch!
Zo ben ik in het boek veel meer te weten gekomen over Al en Will. En ik vind het boek fijner omdat je dan ook echt daadwerkelijk leest wat Tris denkt. Dat maakt sommige situaties net wat makkelijker te begrijpen dan zonder deze gedachte. Door de film had ik trouwens al de personages in mijn hoofd zoals ze er in de film uit zien. Dat maakte het lezen over Four enorm aantrekkelijk! Hahaha!

Ik vond het een heel leuk boek om te lezen! Het is geen verhaal met magie of dikke liefdes, maar een verhaal met spanning waarbij ik af en toe zo snel door de bladzijdes heen schoot om zo snel mogelijk meer te lezen. En toen het boek eenmaal uit was, wilde ik meteen door met deel 2. Ik heb genoten van de acties van Tris, de liefdes en de haat die ontstaan tussen haar nieuwe vrienden en nieuwe fractieleden (kuchkuch, hallooooo Four!). Nu snel deel 2! Ik kan niet wachten!


Titel: Inwijding
Auteur: Veronica Roth
Uitgeverij: Best of YA – Van Goor
Verschenen: september 2014
Pagina’s: 272
ISBN: 978 90 475 1683 5


 

2 Reactie's
 • Lieke
  Geplaatst op 16:29h, 09 maart Beantwoorden

  Zo te zien ben ik nog net niet de laatste persoon die in deze serie is gedoken, haha :’D Ik vond hem ook echt heel tof! Sexy Four is sexy 8D

  • Kayleygh
   Geplaatst op 12:51h, 10 maart Beantwoorden

   Four is zeker heel sexy! We like!!!!

Geef een reactie