Instagram

kayleygh.nl

 32    101


Veronica Roth – Het verhaal van Four

Roth, Veronica - Het verhaal van FourHet verhaal van Four geeft een kijk in het leven van Four (Tobias) uit de Divergent-serie. Veronica Roth onthult hierin nieuwe feiten en fascinerende details over deze hoofdrolspeler. Zijn verleden, zijn eigen inwijding en zijn gedachten over de nieuwe Onverschrokkene Tris Prior komen aan het licht in dit prachtig uitgegeven collector’s item.


 

Naar dit boek kijkt ieder meisje uit als we beginnen aan de Divergent serie! Een novella waarin er maar één ding centraal staat: FOUR!

Om te beginnen, bestaat dit boek uit 4 hoofdstukken. In elk hoofdstuk lezen we over een levensfase waar Four op dat moment in zit. We lezen hoe Four denkt, wat hij doet en waarom hij sommige dingen op die manier doet. Ik moet eerlijk toegeven dat ik opgelucht was dat hij niet altijd de Four was die we al kende. Het was fijn om te lezen waar Four allemaal doorheen moest om te worden zoals hij is.

Door de verschillende levensfases, beginnen we Four echt te kennen op een manier die we nog niet wisten. Na het lezen van deze verhalen, snapte ik echt hoe Four Four was geworden. Four is door een ontwikkeling gegaan, net als Tris. Het is misschien wel een ontwikkeling die niet zo gedetailleerd beschreven worden als die van Tris, maar het is zeker interessant!

Hoe dan ook, met dit boek is de serie echt voorbij. Het is nu echt tijd om afscheid te nemen van Four. Snik snik. Maar dit boek, deze novella, is een leuke toevoeging aan de serie. Het is net dat stukje extra verdieping om de laatste dingen goed te begrijpen.
Ik heb genoten van dit verhaal. Het zijn niet veel pagina’s waardoor je door dit boekje heen schiet! Een aanrader voor als je meer over Four en zijn verleden wilt weten na het lezen van de Divergent serie!


Titel: Het verhaal van Four
Auteur: Veronica Roth
Uitgeverij: Best of YA – Van Goor
Verschenen: oktober 2014
Pagina’s: 192
ISBN: 978 90 003 3528 2


 

 

Geen reactie's

Geef een reactie