27 mei 2016 – Claudia verlaat ons…

Tsja, de titel zegt genoeg toch? Helaas gaat Claudia ons verlaten met haar beauty reviews, tutorials en unboxingvideo’s. Lieve Claudia gaat namelijk zelf een blog opzetten om daar verder te gaan. En hoe jammer ik het ook vind dat ze ons gaat verlaten, vind ik het super tof dat Claudia haar droom achterna gaat en haar eigen blog gaat opzetten! Maar dat is nog niet alles, want van Claudia mogen jullie de eer hebben om haar eigen logo als eerste te zien!

Want bij een eigen blog, hoort natuurlijk een logo! Super spannend, want het logo moet natuurlijk heel wat uitstralen! Zo moet het logo vertellen wat voor blog het is. Check. Het moet elegantie uitstralen (dat wilde Claudia graag). Check. En natuurlijk moet het Claudia uitstralen! En dat is ook aardig gelukt, hoop ik!

logo def kleiner formaatNou, hier is hij dan! Hoe vinden jullie hem geworden? Claudia is er ontzettend blij mee en ik denk dat ze dat zeker mag zijn! Ik wens Claudia in ieder geval heel erg veel succes op haar blog en zodra hij af is, zal ik het jullie laten weten.

Maar voor nu, sla de website www.beautyclaudia.nl alvast op in je favorietenlijst! Want Claudia en ik hopen natuurlijk dat jullie zo af en toe even langskomen op haar eigen blog zodra hij af is!

Dus Clau, heel veel succes op je eigen plekje op het internet! Je gaat geweldige dingen doen! En bedankt voor je berichtjes op kayleygh.nl. Je zal gemist worden!

Wat willen jullie nog zeggen tegen Claudia? Laat het hieronder achter en ik beloof dat ze het zal waarderen!

Kus,
Kayleygh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *