The TBR Booktag!

Op de blog van Firefly-books.nl zag ik een enorm leuke tag voorbij komen die ik ook zelf graag wil invullen. Het gaat om de TBR-tag en gaat dus om je stapel To-Be-Read! Nu is deze bij mij erg hoog, dus ik ben benieuwd wat ik ga antwoorden op sommige vragen! Let’s go!

1.Hoe organiseer je je TBR?
Nou, ik heb in mijn eigen huisje een klein boekenkastje. Daarin probeer ik vooral de boeken te zetten die ik nog moet lezen. Dus zodra een boek gelezen is, gaat hij mee naar mijn ouders en mag hij bij de rest van zijn vriendjes staan in de mini-bibliotheek-van-Kayleygh. Zo houd ik in mijn eigen huisje orde in de nog-te-lezen-boeken en heb ik altijd iets nieuws op de plank staan! Je moet toch iets als je niet heel veel ruimte hebt om je bibliotheek te plaatsen… Hahaha.
2. Bestaat je TBR vooral uit fysieke boeken of e-books?
Heel veel fysieke boeken. Op de een of andere manier vind ik dat gewoon fijner lezen. Al heb ik wel Ebooks hoor! Deze staan vooral op mijn telefoon en als ik dan moet wachten op de bus of de trein voor een paar minuutjes, pak ik sneller mijn telefoon erbij. Maar er gaat natuurlijk niets boven een boek pakken, een kop thee en onder een dekentje op de bank een avondje lezen. Dan lees ik ook veel geconcentreerder en sneller en geniet ik nog meer van een boek dan dat ik een Ebook lees.
3. Hoe bepaal je welk boek je als volgende gaat lezen?
Vaak heb ik nog wel een aantal recensie-exemplaren staan die ik eerst moet lezen van mezelf. Nu heb ik de laatste tijd expres niet veel meer aangevraagd dus langzaam begint het stapeltje recensie-exemplaren op te raken, en dan is het een kwestie van voor mijn boekenkast gaan staan en kiezen waar ik zin in heb! Tenzij er een bookclub aankomt en ik dat boek nog moet lezen, dan heeft die natuurlijk voorrang!
4.Welk boek ligt het langst op je TBR?
De serie van Sarah J. Maas. En dan bedoel ik niet ACOTAR (verslonden, echt, love it!) maar de TOG serie. Ik heb daar dus alle Ebooks van, maar ik ben zo bang om eraan te beginnen omdat het dan op een gegeven moment af is gelopen. Wat moet ik dan…?
5. Welk boek van je TBR wil je alleen maar lezen omwille van de mooie kaft?
Euhm, ik denk dat ik dan moet gaan voor.. hmm. Goede. Ik denk niet dat ik er zo een heb. Vaak heb ik het boek gekocht omdat ik het wil lezen, niet alleen maar vanwege de cover. Hoe verantwoord?!?
6.Welk boek op je TBR zul je waarschijnlijk nooit lezen?
Deze weet ik wel! Ik heb het eerste deel van de serie van Jenny Han gelezen (aan alle jongens van wie ik hield) en daar was ik niet zo’n fan van. Ik zie net dat ik de recensie daarvan nog niet geplaatst heb, dus die zal ik binnenkort eens online zetten. Maar ik denk dat het heel lang gaat duren voor ik de 2 vervolgen lees. Misschien zelfs nooit…
7. Welk boek van je TBR heeft iedereen al gelezen behalve jij?
Nou, dit wordt er weer eentje voor in de boeken hoor: Harry Potter. Nog nooit gelezen, maar heb wel de hele serie staan. Niet boos zijn, please!
8. Hoeveel boeken liggen er op je TBR?
Te veel! Ik ben bang dat dit oploopt in de 30, wat voor mijn doen best veel is! Helaas maar waar. Al lees ik momenteel wel meer dan dat er binnen komen! Yas!
Dit waren mijn antwoorden op de TBR-Tag! Hopelijk vond je het leuk! Maar nu ben ik natuurlijk wel benieuwd, uit hoeveel boeken bestaat jouw TBR-stapel?
Kus,
Kayleygh!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *