Instagram

  Het gaat beginnen! Vanaf vandaag elke dag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het
  Ben jij meer een kattenmens of een hondenmens? Voor de hondenmensen hebben we Diggy Dog, voor de kattenmensen is daar...
  Het is zover! De webshop is online en het eerste haakpatroon is verkrijgbaar! Deze hele maand kan je dit prachtige
  Hallo Billy Bunny! Dot lieve knuffeldier is met zijn lage oren een heerlijke verschijning! Tijd om te haken met deze
  Foxy Fox is nu al geliefd bij de mensen die een sneak peak hadden van de patronen in dit nieuwe
  Een nieuwe dag dus een nieuw patroon! Penny Panda staat online! Deze zwart witte vriend kan niet wachten om gehaakt
  Ook vandaag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het hele boek op 10 november!
  Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
  GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
  Welkom Diggy Dog! Een hondje hoort in elke familie toch? Ook in deze knuffelfamilie in ieder geval! Haak erop los
  Henry Horse! Daar is hij hoor! Het laatste dier in de knuffelfamilie van dit boek! Zijn jullie er al klaar
  10 november! Het haakboek staat live! FEEST! Het was een heel project, maar alle patronen zijn gemaakt, staan online en
  Met het patroon van Betsy Big zijn we op de helft! Dit lieve roze varkentje veroverd iedereen zijn of haar
  Hallo Benny Bear! Een knuffelbeer wil iedereen wel toch? Geniet nu van jouw nieuwe dierenvriend, het patroon vind je in

Aimée Carter – Gevangene

carter-aimee-gevangeneKitty is onder dwang van de machtige Daxton Hart en zijn familie een VII geworden en gaat nu verder door het leven als Lila Hart, het doodgewaande nichtje van de president. Hoe luxueus haar nieuwe omgeving ook is, ze moet voortdurend op haar hoede zijn om te overleven in die slangenkuil.
Dan doet ze een aantal gevaarlijke ontdekkingen, waarna Daxton haar er plotseling van beschuldigt met de Blackcoat-rebellen samen te zweren. Dit betekent dat haar grootste angst uitkomt. Ze wordt naar Elders gestuurd, een gevangenis waar gruwelijke dingen gebeuren en waar nog nooit iemand levend uit is gekomen…


Zo, deel 2 van deze heerlijke serie is ook gelezen en ik heb enorm genoten! Want waar de spanning in het vorige boek abrupt eindigde, ging hij hier weer verder! Een heerlijk boek welke ook weer in één ruk is uitgelezen.

Het vorige boek eindigde nogal… hoe zeg je dat… abrupt. Er gebeurde een hoop en voor je het wist, sloeg je het boek dicht. Ik was dan ook heel blij toen dit deel op de mat viel en ik ben eigenlijk meteen begonnen met lezen!
Het boek begint met een kleine inleiding waarin globaal verteld wordt wat er allemaal is gebeurd in het vorige deel, ik vond dit wel fijn, want er zat even tussen voor ik het tweede deel kon lezen. Hierdoor ben je meteen weer op de hoogte en komt alles terug. Zo loop je niet achter en weet je precies waar je het verhaal was gebleven!

Maar bijna direct na deze kleine inleiding, val je meteen weer in de spanning en de complottheorieën! Dus vol spanning zat ik weer vast in het boek! Ik heb hem serieus in 1 dag uitgelezen! Zelfs mijn thee stond koud te worden terwijl ik las want ik kon niet stoppen. Geen tijd om thee te drinken, bijna geen tijd om naar het toilet te gaan. Zo spannend was het, zo erg zat ik erin.
Je denkt dat ik een grapje maak? Nou, misschien overdrijf ik een beetje, maar ik heb het boek toch echt in 1 dag uitgelezen :). Daar is niks aan gelogen!

Ook in dit verhaal (waar ik niet zoveel over vertel omdat bijna alles wat ik wil vertellen, teveel verteld over boek 1 of 2) zit genoeg spanning met hier en daar wat romantiek. Het fijne is dat romantiek hier een rol in heeft, maar niet het belangrijkste punt is in het verhaal. Ik vind het heel verfrissend om een verhaal te lezen waarin liefde niet voorop staat, maar waarbij je na moet denken en waarbij iemand net zo onwetend is als jij! Zo fijn!

Maar ook in dit boek zijn de hoofdstukken ingedeeld met keywoorden die centraal staan voor dat hoofdstuk. Ik vind het wel fijn omdat het een klein beetje inzicht geeft in het hoofdstuk. Het verraad helemaal niks omdat je met 1 woord niet weet wat er precies gaat gebeuren, maar het stuurt je wel een richting op en dat vindt ik enorm fijn!
Voor de rest leest ook dit verhaal heerlijk weg door de fijne schrijfstijl en zijn de zinnen niet lastig of zijn er moeilijke woorden gebruikt. Pluspunten!

Samengevat: Heerlijk, tof en een genot om te lezen! Gewoon doen!


Titel: Gevangene
Auteur: Aimée Carter
Uitgeverij: HarperCollins Young Adult
Verschenen: april 2016
Pagina’s: 320
ISBN: 978 94 027 0960 5


 

Geen reactie's

Geef een reactie