Boek van de Maand – November

nijkamp-marieke-54-minutenNovember is er weer! En een nieuwe maand betekend maar 1 ding! Een nieuw boek in de spotlight!
Voor vandaag heb ik een boek gekozen die me goed bezig heeft gehouden. Misschien hebben jullie de recensie al gelezen, maar ik heb gekozen voor 54 Minuten van Marieke Nijkamp!

En dat heb ik gedaan vooral omdat ik vind dat dit boek echt enorm veel aandacht verdiend. Zoals ik hierboven al vertelde, heeft dit verhaal me echt enorm bezig gehouden. Ik heb een week lang na het uitlezen van dit boek, geen ander boek aangeraakt omdat ik er zo mee bezig was in mijn hoofd.

Bij het uitlezen van dit boek heb ik echt gehuild! Het verhaal is namelijk best heftig. En het erge, hetgeen wat mij misschien nog het meeste bezighield in die week: Het kan zomaar echt gebeuren. De situaties van de personen in het boek, het leven dat ze volgen, het zou allemaal echt kunnen zijn. Geen magie, geen onmogelijkheden, gewoon een normaal verhaal met een enorm grote impact.

Tsja, meer kan ik niet vertellen zonder teveel weg te geven. Ik raad het jullie enorm aan, zeker als je even toe bent aan iets realistisch in plaats van magie en onmogelijkheden!

Kus,
Kayleygh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *