Boek van de Maand – September

Maas, Sarah J. - Hof van Mist en WoedeOman, ik moet echt eens wat beter gaan plannen. Heel de vakantie lang de tijd gehad om van alles te kiezen en te plannen en nog gaat het mis! Daarom vandaag voor jullie een nieuwe Boek van de Maand! En dit keer een boek waar volgens mij heel de wereld in rep en roer van was. Hof van Mist en Woede!

Dit deel is het tweede deel uit de ‘Hof van Doorns en Rozen’ serie van Sarah J. Maas. Het eerste deel is in Juni al boek van de maand geweest, maar ook dit boek verdiend zeker een maand lang de spotlight. Want hoe geweldig deel 1 was, deel 2 is nog beter! Dingen waarvan je nooit had gedacht dat het mogelijk was gebeuren nu gewoon en je gevoelens gaan met je aan de haal. Maar meer hierover in de recensie van Hof van Mist en Woede.

De redenen waarom dit boek in de spotlight hoort:
– Omdat het een boek is waar iedereen zo in spanning op zat te wachten. En iedereen zat maar te raden wat er zou gebeuren. Maar nooit hadden ze dit verwacht! Wat ons brengt bij het volgende punt!
– De plottwist en het hele verhaal veranderd je mening van boek 1 enorm! Want ik was ook helemaal pro Tamlin. En dat kan ik nu niet meer zeggen!
– De scenes zijn heerlijk om te lezen! Het is altijd spannend, er is altijd iets aan de hand waardoor je blijft lezen en de schrijfstijl sowieso is heerlijk om weg te lezen.

Natuurlijk zijn er nog talloze redenen dat dit boek een spotlight verdiend, maar ik vind dat jullie daar zelf achter moeten komen. Dus, ren naar de winkel en lees lieve lezers! Wat houd je tegen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *