19 augustus 2016 – Sociale media kanalen van Kayleygh

Iedereen doet er tegenwoordig wel aan, sociale media! Bijna iedereen is online te vinden en maakt gebruik van verschillende kanalen. Ik krijg nog wel eens de vraag van welke sociale media kanalen ik gebruik maak en het leek me leuk om daar eens een overzichtje van te maken. Dus ben je nieuwsgierig op welke kanalen je kayleygh.nl kunt vinden en welke kanalen ik persoonlijk gebruik, kijk dan snel mee!

Website
Om te beginnen heeft kayleygh.nl haar eigen website. Sommige mensen vergeten dat ook een blog een vorm is van sociale media. Ik heb in mijn studie (communicatie) veel te maken met sociale media en de verschillende vormen hiervan en weet dus welke kanalen wel passen bij mijn blog en welke niet!
Een website is nog steeds een vorm van online communicatie waar eerst gebruik wordt gemaakt van eenzijdige communicatie in de hoop op interactie. Tsja, nu klinkt dit wel heel erg chique allemaal, maar het betekend gewoon dat ik berichten schrijf in de hoop dat jullie deze lezen en hierop reageren. Reacties zijn namelijk altijd een leuke vorm van feedback en ik vind contact met jullie enorm leuk!

Facebook
Dan heeft kayleygh.nl haar eigen Facebookpagina. Maar dat weten jullie natuurlijk allemaal wel, want die volgen jullie allemaal natuurlijk!
Deze pagina is echt alleen voor de blog. Er staan hier geen persoonlijke dingen op tenzij deze ook vermeld staan op de blog. Altijd handig om te volgen als je altijd op de hoogte wil blijven van de nieuwste blogposts!
Ben je hier nog niet voor aangemeld? Hiernaast vind je de Facebookpagina en ben je nog maar één klik verwijderd van de nieuwste blogposts!

Instagram
Ik zelf houd enorm veel van dit kanaal! Via de sitebar op deze blog kan je klikken op de foto’s die ik daar plaats. Ik vind het prachtig om te kijken welke foto’s iedereen maakt en plaatst en wat iedereen bezig houdt. Ook volg ik zelf verschillende bloggers en boekfanaten die boeken enorm mooi op de foto kunnen zetten. Ik wordt er gewoon jaloers van soms!

Snapchat
Jaaaa! Ik ben ook te vinden op Snapchat! Mijn snapchat gebruik ik alleen wel voor persoonlijke dingen. Niet dat ik geheimen deel, maar niet alles wat er op snapchat verschijnt, heeft te maken met boeken of de blog! Maar ik vind het altijd leuk om jullie te leren kennen dus voeg me gerust toe! Mijn gebruikersnaam is (geheel onverwachts) Kayleygh.

Youtube
Natuurlijk wisten jullie dit al! Maar ik ben ook te vinden op YouTube waar jullie jezelf kunnen aboneren op het kanaal van Kayleygh.nl! Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste video’s! Maar hier hoef ik jullie natuurlijk niet over te informeren! Voor het Youtuebkanaal, klik je hierzo!

Twitter
Ook op twitter is Kayleygh.nl te vinden! Ik moet mezelf eigenlijk dwingen om meer gebruik te maken van twitter, want ik vergeet dit kanaal elke keer. Maar bij deze, ik beloof jullie nu dat ik hier meer gebruik van ga maken! Als je benieuwd bent, neem een kijkje! Klik hier voor de pagina!

Pinterest
Dit is een platform waar ik voor mijn blog echt enorm weinig mee doe, maar persoonlijk enorm graag mee bezig ben! Ik ben echt een persoon die graag bezig is met haar handen en creatief is. Op Pinterest kan ik enorm veel voorbeelden vinden voor bijvoorbeeld haakprojecten, handlettering, bullet journal voorbeelden en zo kan ik nog een hele waslijst opschrijven!
Ben je benieuwd naar mijn Pinterest-account, neem dan snel een kijkje op mijn Pinterestpagina!

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *