Instagram

  Ben jij meer een kattenmens of een hondenmens? Voor de hondenmensen hebben we Diggy Dog, voor de kattenmensen is daar...
  Welkom Diggy Dog! Een hondje hoort in elke familie toch? Ook in deze knuffelfamilie in ieder geval! Haak erop los
  Met het patroon van Betsy Big zijn we op de helft! Dit lieve roze varkentje veroverd iedereen zijn of haar
  Foxy Fox is nu al geliefd bij de mensen die een sneak peak hadden van de patronen in dit nieuwe
  Ook vandaag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het hele boek op 10 november!
  Een nieuwe dag dus een nieuw patroon! Penny Panda staat online! Deze zwart witte vriend kan niet wachten om gehaakt
  Het is zover! De webshop is online en het eerste haakpatroon is verkrijgbaar! Deze hele maand kan je dit prachtige
  10 november! Het haakboek staat live! FEEST! Het was een heel project, maar alle patronen zijn gemaakt, staan online en
  Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
  Henry Horse! Daar is hij hoor! Het laatste dier in de knuffelfamilie van dit boek! Zijn jullie er al klaar
  Hallo Billy Bunny! Dot lieve knuffeldier is met zijn lage oren een heerlijke verschijning! Tijd om te haken met deze
  Het gaat beginnen! Vanaf vandaag elke dag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het
  GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
  Hallo Benny Bear! Een knuffelbeer wil iedereen wel toch? Geniet nu van jouw nieuwe dierenvriend, het patroon vind je in

Cassandra Clare – Stad van Verloren Zielen

Clare, Cassandra - Stad van Verloren ZielenClary ontdekt dat Lilith er op magische wijze voor heeft gezorgd dat Jace samenspant met de boosaardige Sebastian en dat hij nu een dienaar van het kwaad is. Jace en Sebastian zijn zodanig met elkaar verbonden dat het onmogelijk is om de een te vermoorden zonder ook de ander te doden. Clary is echter vastbesloten Jace te redden, samen met haar goede vrienden Alec, Magnus, Simon en Isabelle. Daarbij zet ze niet alleen haar leven op het spel, maar ook Jace’ ziel…

Nou jongens, daar is hij dan, deel 5 van de ‘Kronieken van de Onderwereld’! En zoals je hierboven al leest, is hij weer enorm spannend!

Het vorige deel eindigt namelijk met een mega cliffhanger, iets waar ik over het algemeen echt enorm slecht tegen kan en dan het liefst meteen door wil. Gelukkig voor mij gezondheid en welzijn, was dit mogelijk en kon ik beginnen in deel 5 van deze heerlijke serie!

Al vrij snel aan het begin van dit boek, vind je uit wat er aan de hand is. Dit is wel fijn omdat dit er wel voor zorgt dat je meteen vastgezogen zit in het verhaal. Daardoor blijf je lezen omdat je enorm graag wilt weten wat er verder gebeurd.
Het jammere is alleen wel dat het een hele tijd duurt voor er weer actie komt. Het is namelijk zo dat ze op zoeken moeten naar iets of iemand (oooo, wat ben ik toch weer heerlijk gemeen door hier niks over te zeggen voor de rest in verband met spoilers enzo) en dat duurt een tijdje. Daardoor verloor ik uiteindelijk wel iets van mijn interesse.

Maar wees niet getreurd! Als ze dat bepaalde iets hebben gevonden, is de spanning weer helemaal terug! Vanaf dat moment heb ik denk ik ongeveer 2 dagen nodig gehad om het boek uit te lezen. En ja, dat is niet lang, maar jullie zullen allemaal hetzelfde beleven als jullie deze serie lezen en belanden bij dit boek. Want vanaf hier is elke bladzijde weer spannend en zal je je best moeten doen om niets te slopen van spanning (bepaalde bladzijdes uit je boek scheuren van frustratie in een positieve manier of iets om op te bijten omdat het zo spannend is). Ik bedoel: ik zeg het maar even.

Ik hoef jullie natuurlijk niet meer te vertellen dat de schrijfstijl heerlijk weg leest zeker? Jullie zijn zeker allemaal al bezig met dit boek? NATUURLIJK ZIJN JULLIE DAT!
Als je dit nog niet weet”Het leest als een trein! Je vliegt door de bladzijdes en moeilijke woorden of lastige zinnen zijn hier niet te vinden. Ideaal om lekker door te lezen en in het verhaal te blijven.

Dussss. Pak een kop thee (of koffie, wat jij lekker vind) en lezen! Je gaat geen spijt krijgen van dit boek vol met actie, spanning en een vleugje romantiek op zijn tijd!


 

Titel: Stad van Gevallen Engelen
Auteur: Cassandra Clare
Uitgeverij: Full Moon
Verschenen: oktober 2014
Pagina’s: 483
ISBN: 978 90 488 2523 3


 

Geen reactie's

Geef een reactie