12 juli 2016 – Nieuwe hobby: Handlettering

handlettering 31 juli ben ik met twee vriendinnen naar een evenement geweest: Share A Perfect Day!
Misschien hebben jullie er wel van gehoord? Het is een evenement waar je met vriendinnen van alles kan doen, van concerten bijwonen tot het volgen van workshops. Hier heb ik samen mijn vriendinnen een workshop ‘Handlettering’ gedaan. En dat vond ik zo leuk dat ik lekker bezig ben met oefenen!

Ik heb dus een nieuwe hobby gevonden: Handlettering!
De spaarzame vrije tijd die ik al heb, moet ik nu nog eens gaan opdelen tussen steeds meer dingen! Natuurlijk bloggen, lezen, mijn diertjes en dan nu ook nog eens handlettering! Maar zo erg vind ik dat niet. Het is heerlijk om lekker even te vogelen met letters en de typografie ervan met de frutsels eromheen.

Want dat is wat handlettering inhoud. Lekker knutselen en vogelen. Wat staat beter? Wat kan er nog bij? Alles met potlood eerst maken en later pas overtrekken. En terwijl je bezig bent, heb ik vaak genoeg het idee dat het niks wordt, dat het er niet uit ziet. Maar zodra je alles hebt overgetrokken met verschillende diktes van stiften en pennen en het laatste restje potlood weg gumt, dan lijkt alles tot leven te komen en ziet het er super uit!

Lijkt het je nu leuk om het ook te proberen? Gewoon doen! Op Pinterest zijn enorm veel voorbeelden te vinden. De eerste afbeelding in dit blogbericht heb ik ook nagemaakt van een andere afbeelding.
Ik raad het aan. Het is heerlijk ontspannend en alleen al gaaf om te zien als het af is!

Ik ben benieuwd naar jullie creaties! Laat het me vooral zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *