Unboxing – Chinese pakjes uitpakken #1

Hellohello!
Welkom terug op www.kayleygh.nl! Vandaag heb ik een een filmpje voor jullie waarin ik pakjes uitpak! Deze pakjes heb ik bestel in China en zijn allemaal boekgerelateerd! Het gaat om 3 pakketjes die ik via Wish (dit is een app voor op je telefoon) heb besteld. Dat betekend dus 3 keer boekplezier!
Het ik je interesse al gewekt? Kijk je dan snel mee?

Als je wilt weten wat ik heb besteld, zou ik snel het filmpje kijken!
Ik begrijp dat sommige mensen deze prachtige dingen ook willen hebben maar ik wil niet alles al verraden. Voor de linkjes naar de producten: klik hier voor pakketje 1, hier voor pakketje 2 en hier voor pakketje 3!

Veel kijkplezier!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *