Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat

Tag! – Reader Problems

Whaaaa, hoe gaaf! Lieve Kwante van kwanteinwonderland.nl, heeft me getagd in een enorm leuke tag! De Reader Problems Tag!
Ik hoor je denken: De watte? Nou, iedere lezer heeft van die situaties waarin je even niet meer weet hoe je dingen gaat aanpakken, hoe je jezelf eruit gaat redden of hoe je dingen moet oplossen. Vandaag geef ik mijn visie op deze situaties, hoe lachwekkend en gênant ze ook zijn! Dus terwijl ik mijzelf verlies in deze situaties, kunnen jullie meelezen wat er in mijn hoofd omgaat.
Ik zou zeggen: Laat je verbazen over de wondere gedachtegangen van Kayleygh!

You have 20,000 books on your TBR. How in the world do you decide what to read next?
Oh. My. Ik zou het niet weten! Laat me even een blik werpen op mijn kast… tsja… het zijn er geen 20,000, maar het zijn er zeker wel veel. Hoe ga ik kiezen?
Nu kan ik een pot pakken en daar allemaal briefjes in doen met de titels zodat ik elke keer als ik een boek uit heb, een briefje kan pakken. Maar ik wil series graag achter elkaar uit lezen… En er zijn titels die ik liever wil lezen dan andere. Dus hoe ga ik dit oplossen?
Oké, als ik nu eens begin met alle recensie exemplaren en alle boeken die gelezen moeten worden voor de bookclub, dan ga ik daarna gewoon de boeken een voor een af… JA! Zo ga ik het aanpakken!

You’re halfway through a book and you’re just not loving it. Do you quit or commit?
Oké, deze is lastig! Ik denk dat ik het boek wel uit ga lezen. Nu moet ik je eerlijk bekennen dat ik 3 boeken in mijn kast heb staan waar ik halverwege ben, maar ik heb nog niet de moed verzameld om de boekenlegger eruit te trekken. Maaaaaaar, stel dat ik de boekenlegger en dan toch uit trek (wanneer mijn hartje dit aan kan), dan denk ik wel dat ze weer op de To Be Read stapel terecht komen om ze toch nog eens te lezen. Ik heb ze toch! Dan wil ik ze lezen ook!

The end of the year is coming and you’re so close, yet so far away on your Goodreads Reading Challenge. Do you quit or commit?
Zal ik je eens een geheimpje vertellen? Ik heb helemaal geen challenge ingevuld! Ik heb een Goodreads account, maar ik doe er nooit iets mee! Erg hea?!?
Weet je wat ik ervan vindt: ik vind het geweldig als je jezelf durft uit te dagen en je jezelf een doel geeft, maar voor mijzelf hoeft het niet. Ik lees voor mijn plezier en heb niet het gevoel dat een challenge mij gaat helpen om meer te lezen. Als dit je wel helpt, zeker doen. Ook al heb je een Goodreads challenge en doe je mee voor de fun, even goede vrienden. Ik zelf heb er alleen niets mee dus ik doe het ook niet. Maar ik kan wel begrijpen dat mensen er enorm gelukkig van worden als ze hun challenge halen!

The covers of a series you love DO. NOT. MATCH. How do you cope?
Wat kan je doen in zo’n situatie? Huilen, huilen en nog eens huilen! Om vervolgens te kijken of je ergens de covers kan ruilen zodat ze wel matchen. Hoe dan ook, ik doe ze niet zomaar weg, maar heb het liefst wel allemaal dezelfde covers. Dus ik blijf strijden! Tot het bittere eind waarin ik allemaal dezelfde covers heb! THIS IS SPARTAAAAAA!

Everyone and their mother loves a book you really don’t like. Who do you bond with over shared feelings?
Er zal altijd iemand zijn die het met je eens is en als je die persoon niet in het echt kan ontmoeten (als in real life zeg maar) dan duik ik lekker de online wereld in!
Zo weet ik nog dat bij de bookclub van ‘De Graces’ mensen best wel enthousiast waren, behalve ik. Gelukkig was er 1 vriendin die ook zei dat ze hem niet zo goed vond. Ik weet nog hoe opgelucht ik daarover was! Want wat is het fijn om te discussiëren over de dingen die je niet goed vond! En uiteindelijk kon de rest van de bookclub ons wel begrijpen!

You’re reading a book and you’re about to start crying in public. How do you deal?
Oman, dichtslaan en wachten tot thuis! Dit had ik bijvoorbeeld met ’54 minuten’. Ik zat in de trein toen het einde kwam en ik heb hem echt dichtgeslagen. Ik voelde namelijk al dat ik hier een traantje om moest laten! Het ging als volgt:
Ik voelde tranen opkomen terwijl ik dit prachtige boek las in de trein. Dus ik heb het boek dichtgeslagen en snel weggestopt. Gelukkig was ik al bijna thuis! Ik ben de trein uit gerent en heb enorm hard gefietst om thuis te komen. Eenmaal thuisgekomen wilde Jelle weten hoe mijn dag was. Met de woorden:’JA, LEUK, GEEN TIJD!’, ben ik op de bank gesprongen en heb ik door mijn tranen door, het boek uitgelezen. Dikke krokodillentranen die ervoor zorgde dat ik wazig zag, totaal niet gênant… Dus ik doe dit soort dingen thuis, privé, alleen…

A sequel of a book you loved just came out, but you’ve forgotten a lot from the prior novel. Will you re-read the book? Skip the sequel? Try to find the synopsis on Goodreads? Cry in frustration?
Ik ga gewoon lezen! Vaak wordt er in het eerste hoofdstuk een beetje uitleg gegeven waar het vorige verhaal geëindigd was. En als dit niet zo is, dan lees ik gewoon. Vaak komt het wel terug bij mij. Althans, ik heb er nog nooit last van gehad dat ik na de eerste pagina’s nog heel veel informatie niet wist. Zeker als ik nog weet dat ik het boek leuk vond, dan moet ik toch nog iets weten van het verhaal?
Dus ik ga gewoon lezen en genieten!

You do not want ANYONE borrowing your books. How do you politely tell people nope when they ask?
Euhm, tsja, omdat ik er zelf in bezig ben? Omdat ik ze voorlopig niet zie? Omdat ik het boek ‘plots kwijt ben’ zodat niemand het kan lenen?
Het ligt aan de personen wie het vragen. Want soms weet ik dat als ik een boek aan een bepaald iemand uitleen, ik heb kapot terug krijg. Maar vaak leen ik ze wel uit, al maak ik dan wel de afspraak met je dat als hij kapot is, ik een nieuwe krijg!

You’ve picked up and put down five books in the past month. How do you get over your slump?
Ik pak een boek uit mijn kast waarvan ik zeker weet dat ik hem goed vond! Vaak zijn dit boeken die ik dan al gelezen heb en dan herlees om uit mijn leesdipje te komen. Of ik maak het mezelf heel comfortabel door een deken te pakken, thee te zetten, lekker te gaan zitten en mezelf te verplichten om bijvoorbeeld een uurtje te lezen. Als ik dit een paar keer doe, kom ik ook wel eens uit mijn dipje. Zo niet, kan ik altijd nog De Ijzerkoning herlezen en opnieuw kennis maken met Ash!!!

There are so many new books coming out that you’re dying to read! How many do you actually buy?
Heel eerlijk? Ik koop niet voordat ik weet dat het een enorm goed boek is! Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik sommige boeken krijg als recensie exemplaar (je zal mij noooooooit horen zeggen dat dit boekenleventje vervelend is hoor!) en daardoor de kans heb dat ik geen boeken hoef te kopen, maar als ik ze koop, dan wil ik er zeker van zijn dat het de moeite waard is!

After you’ve bought the new books you can’t wait to get to, how long do they sit on your shelf until you actually read them?
Te. Lang. Ik ben niet een langzame lezer, dat geef ik eerlijk toe, maar het gaat nog steeds niet snel genoeg dat ik elk boek meteen kan lezen! Maar dat geeft niet, elke boekennerd heeft zo’n rijtje met boeken die hij of zij nog wil lezen. Daar is niks ergs aan! Als moet ik eerlijk toegeven dat ik aan een plank niet meer genoeg heb… Of aan een kast… Oman, het groeit helemaal uit zichzelf deze stapel!
Oké, zonder grappen of grollen. Het ligt eraan hoeveel ik te lezen heb en hoeveel tijd ik ervoor heb. Heb ik veel tijd over? Dan ligt een boek misschien een week op de plank voor ik erin begin. Maar heb ik het heel druk en komt er heel veel binnen aan recensie exemplaren, dan kunnen ze wel eens te lang blijven liggen helaas!

Oke, dat waren de vragen! Hopelijk vonden jullie ze net zo moeilijk als ik ze vond! Nu ben ik wel benieuwd wat jullie antwoorden zijn. En gelukkig ben ik in de positie om een aantal bloggers te nomineren! Dus maak je borst maar nat!

Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden! Welke vraag vond jij het moeilijkst en welke het leukste?

Kus,
Kayleygh!

2 Reactie's
 • Kwante
  Geplaatst op 14:49h, 03 februari Beantwoorden

  Ja je hebt hem ingevuld!!!! Leuk!!! En ik moest echt lachen om je This is Spartaaaaaaaaaaaaa!!!!

 • Nanouk | Dutch Book Chick
  Geplaatst op 09:43h, 12 april Beantwoorden

  Hi! Ik zie dit nu pas! Super leuk, ik ga het in het weekend invullen!

  Liefs x

Geef een reactie