Instagram

  Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
  Een nieuwe dag dus een nieuw patroon! Penny Panda staat online! Deze zwart witte vriend kan niet wachten om gehaakt
  10 november! Het haakboek staat live! FEEST! Het was een heel project, maar alle patronen zijn gemaakt, staan online en
  Met het patroon van Betsy Big zijn we op de helft! Dit lieve roze varkentje veroverd iedereen zijn of haar
  Ook vandaag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het hele boek op 10 november!
  Ben jij meer een kattenmens of een hondenmens? Voor de hondenmensen hebben we Diggy Dog, voor de kattenmensen is daar...
  Hallo Billy Bunny! Dot lieve knuffeldier is met zijn lage oren een heerlijke verschijning! Tijd om te haken met deze
  Henry Horse! Daar is hij hoor! Het laatste dier in de knuffelfamilie van dit boek! Zijn jullie er al klaar
  Het is zover! De webshop is online en het eerste haakpatroon is verkrijgbaar! Deze hele maand kan je dit prachtige
  Foxy Fox is nu al geliefd bij de mensen die een sneak peak hadden van de patronen in dit nieuwe
  Hallo Benny Bear! Een knuffelbeer wil iedereen wel toch? Geniet nu van jouw nieuwe dierenvriend, het patroon vind je in
  Welkom Diggy Dog! Een hondje hoort in elke familie toch? Ook in deze knuffelfamilie in ieder geval! Haak erop los
  GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
  Het gaat beginnen! Vanaf vandaag elke dag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het

Sarah Morgan – Winters Paradijs

Morgan, Sarah - Winters ParadijsOoit was Kayla Green gek op Kerstmis. Tegenwoordig gaat ze tijdens de feestdagen liever aan het werk, in de hoop dat ze zo ongemerkt voorbijgaan. Als haar baas haar vraagt naar Vermont af te reizen voor een nieuwe opdracht, springt ze bijna een gat in de lucht. Dit is het perfecte excuus om de kerst te ontvluchten!

Jackson O’Neil gaat zijn uiterste best doen om vakantieoord Snow Crystal – dat al generaties lang in bezit van zijn familie is – van de ondergang te redden, maar hij heeft er een hard hoofd in. Pas met de komst van pr-expert Kayla Green gloort er weer hoop voor het resort. Dat er tussen hen genoeg vonken overspringen om alle kerstverlichting in Vermont te laten branden, is een onverwacht cadeautje.
Zo doeltreffend als Kayla is in haar werk, zo onzeker is ze in de omgang met Jackson. Hij maakt een verlangen in haar wakker dat ze had gedacht nooit meer te zullen voelen, maar dat ook pijnlijke herinneringen oproept. En toch… gloeit er een sprankje hoop. Is het mogelijk dat de vrouw die niet meer in Kerstmis gelooft, er nu toch door wordt betoverd?


Het boek begint met een kijk in het dagelijks leven van Kayla Green, een bekende pr-professional. Meteen wordt duidelijk dat het rond te kersttijd is, en dat Kayla hier omheen probeert te lopen.
Ook ontmoeten we Jackson al vrij snel en is er al vrij snel duidelijk dat hij de hulp van Kayla gaat inschakelen om het hotel van zijn familie te redden.
Kayla wordt ingeschakeld en kiest ervoor om de kerst door te brengen in Vermont, in het hotel van Jackson. Dit doet ze om zo de kerst te ontlopen.
Jackson, die er al snel achter komt dat Kayla zich niet op haar gemak voelt bij zijn familie, probeert het voor haar een zo leuk mogelijke kerst te maken door haar overal mee naar toe te nemen en te laten zien waarom dit hotel een leuke plek is.
Kayla op haar beurt, wordt steeds herinnerd aan haar verleden en de reden waarom ze een hekel heeft aan kerstmis. Toch merkt ze dat de familie van Jackson haar niet als een buitenstaander ziet, en krijgt ze steeds meer plezier in kerst.
Totdat ze op het punt staat dat ze weer naar huis moet. Ze merkt hoe moeilijk ze het vind om de familie achter te laten en terug te gaan naar New York waar een promotie op haar ligt te wachten. Bij haar afscheid wordt haar verteld dat Jackson geen afscheid komt nemen vanwege het hotel waar wat is gebeurd.
Met gemengde gevoelens stapt ze in de taxi naar huis, maar halverwege de rit, laat ze de taxi stilstaan…

Ik vind dit een heel leuk boek, waar romantiek echt voorop staat. Alles waar je over leest, ademt de kerstsferen uit waardoor je snel in het verhaal zit. Wel is het zo dat er te vaak wordt verteld hoeveel hekel Kayla wel niet heeft aan kerstmis. Op bijna elke pagina is dit helaas te lezen.
Wel vind ik het een heerlijk boek om s’ avonds mee op de bank te gaan zitten met een kop thee. Het is een heerlijk zwijmel verhaal waarvan je weet dat het allemaal te mooi is om waar te zijn. Zeker een romantisch boek dus!!


Titel: Winters Paradijs
Auteur: Sarah Morgan
Uitgever: Harlequin Holland
Verschenen: November 2014
Pagina’s: 352
ISBN: 978 90 347 5679 4


 

Geen reactie's

Geef een reactie