Instagram

  Welkom Diggy Dog! Een hondje hoort in elke familie toch? Ook in deze knuffelfamilie in ieder geval! Haak erop los
  Ben jij meer een kattenmens of een hondenmens? Voor de hondenmensen hebben we Diggy Dog, voor de kattenmensen is daar...
  Hallo Benny Bear! Een knuffelbeer wil iedereen wel toch? Geniet nu van jouw nieuwe dierenvriend, het patroon vind je in
  Een nieuwe dag dus een nieuw patroon! Penny Panda staat online! Deze zwart witte vriend kan niet wachten om gehaakt
  Het is zover! De webshop is online en het eerste haakpatroon is verkrijgbaar! Deze hele maand kan je dit prachtige
  Foxy Fox is nu al geliefd bij de mensen die een sneak peak hadden van de patronen in dit nieuwe
  Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
  Het gaat beginnen! Vanaf vandaag elke dag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het
  Henry Horse! Daar is hij hoor! Het laatste dier in de knuffelfamilie van dit boek! Zijn jullie er al klaar
  Ook vandaag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het hele boek op 10 november!
  GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
  10 november! Het haakboek staat live! FEEST! Het was een heel project, maar alle patronen zijn gemaakt, staan online en
  Hallo Billy Bunny! Dot lieve knuffeldier is met zijn lage oren een heerlijke verschijning! Tijd om te haken met deze
  Met het patroon van Betsy Big zijn we op de helft! Dit lieve roze varkentje veroverd iedereen zijn of haar

Sarah J. Maas – Hof van Vleugels en Verwoesting

maas-sarah-j-hof-van-vleugels-en-verwoestingEen naderende oorlog bedreigt alles waar Feyre van houdt in het bloedstollende derde deel van de Hof van doorns en rozen-serie. Feyre is teruggekeerd naar het Lentehof, vastbesloten informatie te verzamelen over Tamlins plannen en die van de koning, die heel Prythian wil overheersen. Maar ze moet een dodelijk spelletje spelen om Tamlin te misleiden – één misstap betekent het einde, niet alleen van Feyre, maar van haar hele wereld. Als de oorlog uitbreekt, moet Feyre beslissen wie van de oogverblindende en dodelijke Edelheren ze kan vertrouwen. En ze zal op onverwachte plekken naar bondgenoten moeten zoeken. De aarde kleurt rood wanneer de immense legers strijden voor de macht over dat wat hen allemaal kan vernietigen.

Oh. Mijn. God! Ein-de-lijk! Ik kon niet wachten tot ik verder kon, en nu… Nu is het verhaal uit. Aan de ene kant heel jammer want: Wauw, wat was het een verhaal waar ik geen afscheid van wil nemen! Maar aan de andere kant: WAT. EEN. GEWELDIG. VERHAAL!

Om te beginnen bij het begin: De cover is prachtig. Ik hoorde van een mede-boekentijger dat voor de cover van het boek, fanart is gebruikt (de jurk die Feyre aanheeft), hoe tof is dat! En dan met haar tattoo’s, en die wapens. Ik bedoel, hoe kan dit nu geen goed boek worden?
Toch moet ik eerlijk toegeven dat ik het jammer vind dat we haar hoofd maar half zien. Ik ben wel benieuwd hoe Sarah J. Maas Feyre in haar hoofd ziet, hoe haar visuele beeld van Feyre is. Natuurlijk is er fanart waar haar hele hoofd op te zien is, maar toch. Ben ik even blij dat er tegenwoordig een kleurboek is!

Voor de rest: Wauw! Slimme plannen, kleine complotjes hier en daar, altijd bezig. Ik wil niet teveel vertellen over het verhaal zelf, misschien heb je het zelf nog niet gelezen en ik wil niks verklappen voor je. Dus ik ga mijn best doen om niks (zo min mogelijk, want ik ben bang dat ik te enthousiast ben) te vertellen over de inhoud van het boek!
Wat ik wel kan vertellen, is dat het verhaal je van begin tot het einde opslurpt. Het laat je niet los, geeft je geen tijd om andere dingen te doen of ook maar na te denken over iets! Het wegleggen van dit boek, is gewoon onmogelijk. Zo. Spannend!

Man, wat is het moeilijk om niks te vertellen!

Zoals ik al zei, het verhaal is geweldig, je kan het niet wegleggen. Laten we nu dan even kijken naar het einde. Want dat is mega spannend! Ik hoor je denken: natuurlijk is het spannend, het is het slot van een trilogie en die zijn altijd spannend. Maar ik beloof je, je zit op het puntje van je stoel! Nooit had ik dit verwacht en ondanks dat ik op vakantie was en fantastische dingen kon doen, moest en zou ik dit boek uitlezen! Je snapt hoe dat gaat!

Oké, ik denk dat ik hier stop. Ik ben veel te bang dat ik teveel vertel of dingen verklap. Toch wil ik wel mijn enthousiaste delen met jullie! Dus als deze lap tekst wat verwarrend overkomt, heel chaotisch, dan bied ik mijn excuses aan. Het is gewoon zo’n tof boek! Deze serie behoort tot mijn favorieten!
Voor nu: Dit boek krijgt een 9 van mij! Normaal geef ik boeken nooit cijfers, maar vandaag wel. Alleen op deze manier kan ik jullie vertellen hoe tof ik dit boek vind! Hoe tof de serie is!

Gaan jullie hem ook lezen?


Titel: Hof van Vleugels en Verwoesting
Auteur: Sarah J. Maas
Uitgeverij: Best of YA
Verschenen: mei 2017
Pagina’s: 616
ISBN: 978 90 003 4986 9


 

Geen reactie's

Geef een reactie