Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon

Sarah J. Maas – Hof van Mist en Woede

Maas, Sarah J. - Hof van Mist en WoedeFeyre heeft de vloek van Amarantha verbroken en is teruggekeerd naar het Lentehof, maar daarvoor moest ze een hoge prijs betalen. De vreselijke dingen die ze heeft gedaan om Tamlin te redden kan niet ze vergeten en ook haar afspraak met Rhysand, Edelheer van het gevreesde Nachthof, heeft ze maar al te goed onthouden. Terwijl Feyre haar weg zoekt door een doolhof van politiek, passie en duizelingwekkende macht, doemt er een veel groter kwaad op. Feyre zou het kunnen tegenhouden, maar alleen als het haar lukt om haar angstaanjagende krachten te beheersen en haar gekwelde ziel te helen.

Wauw. Met grote vreugde ben ik begonnen aan dit boek toen hij binnen kwam. En man, wat een verhaal weer! Heel knap hoe iemand zo met je gedachte aan de haal kan!

Oké, laten we bij het begin beginnen. Ik moest er weer even inkomen. Het is een tijd geleden dat ik Hof van Doorns en Rozen las, maar ik wilde zo graag aan dit nieuwe deel beginnen dat ik dat gewoon heb gedaan. Dit zorgde er wel voor dat ik goed moest nadenken over het einde van Hof van Doorns en Rozen. Al hielp het boek daar wel bij. Dus dat is fijn!

Ik was dus eindelijk op weg en wist weer hoe het vorige deel was geëindigd. Dan is het nu wel tijd om toe te geven dat ik Feyre echt niet tof vond! Ik vond haar steeds irritanter worden, steeds koppiger en ik voelde steeds meer afstand tussen het personage van Feyre en ik. Steeds vaker had ik het idee dat ze overdreef of dat ze niet redelijk was. Tot de plottwist kwam. Want natuurlijk, geen goed verhaal zonder plottwist!
En ik moet eerlijk toegeven, daar veranderde mijn mening over Feyre meteen! Want ondanks dat ik me soms een beetje irriteerde, bleef ik lezen. Het was te spannend, er moest nog zoveel gebeuren! Vanaf daar begon ik Feyre weer aardig te vinden. Ze liet zien dat ze toch nog de oude Feyre is door alles te doen voor familie en vrienden. Toen ik het boek eenmaal dichtsloeg, was ik weer fan van Feyre!
Maar de ontwikkeling die Feyre heeft ondergaan is goed te lezen. Ze is begonnen als een meisje, bijna klein en bang te noemen. Maar nu is Feyre, hoe zeg je dat? Feyre is een echte vrouw geworden, iemand die denkt aan andere en voor zichzelf opkomt. Dat vind ik heel knap en gaaf om te lezen!

Tsja, het einde van het boek. Man, in tijden heb ik niet zo’n goed einde gelezen. Er gebeuren dingen die je verwacht, maar juist ook dingen die je niet verwacht. Dat vind ik zo leuk aan dit boek. Het is een beetje te voorspellen, maar hoe dan ook zal Sarah je toch altijd ergens verrassen omdat je bepaalde situaties gewoon nooit ziet aankomen. En dat is precies wat Sarah met dit einde heeft gedaan. Aan de ene kant is het zeer frustrerend want dit einde zorgt ervoor dat ik per direct door wil, door moet! Maar dat gaat dus niet, want het derde deel moet zelfs nog in het Engels verschijnen! Over frustratie gesproken!

Deel 3 verschijnt in het Engels pas volgend jaar in mei. Dat betekend dat de Nederlandse vertaling nog iets langer op zich laat wachten. Nou, dan leidt ik mezelf wel af met andere boeken!

Maar voor nu, ik heb genoten. Ik ben door dit boek gevlogen en het is zeker weer een boek dat hoog op mijn favoriete lijst eindigt! Dus lieve lezers, ren naar de winkel en lees!


 

Titel: Hof van Mist en Woede
Auteur: Sarah J. Maas
Uitgeverij: Best of YA – Van Goor
Verschenen: juli 2016
Pagina’s: 608
ISBN: 978 90 003 4756 8


 

Geen reactie's

Geef een reactie