Instagram

  Hallo Billy Bunny! Dot lieve knuffeldier is met zijn lage oren een heerlijke verschijning! Tijd om te haken met deze
  Ben jij meer een kattenmens of een hondenmens? Voor de hondenmensen hebben we Diggy Dog, voor de kattenmensen is daar...
  Ook vandaag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het hele boek op 10 november!
  Het gaat beginnen! Vanaf vandaag elke dag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het
  GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
  Henry Horse! Daar is hij hoor! Het laatste dier in de knuffelfamilie van dit boek! Zijn jullie er al klaar
  Het is zover! De webshop is online en het eerste haakpatroon is verkrijgbaar! Deze hele maand kan je dit prachtige
  Welkom Diggy Dog! Een hondje hoort in elke familie toch? Ook in deze knuffelfamilie in ieder geval! Haak erop los
  Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
  Hallo Benny Bear! Een knuffelbeer wil iedereen wel toch? Geniet nu van jouw nieuwe dierenvriend, het patroon vind je in
  Foxy Fox is nu al geliefd bij de mensen die een sneak peak hadden van de patronen in dit nieuwe
  Een nieuwe dag dus een nieuw patroon! Penny Panda staat online! Deze zwart witte vriend kan niet wachten om gehaakt
  Met het patroon van Betsy Big zijn we op de helft! Dit lieve roze varkentje veroverd iedereen zijn of haar
  10 november! Het haakboek staat live! FEEST! Het was een heel project, maar alle patronen zijn gemaakt, staan online en

Sarah J. Maas – Hof van Mist en Woede

Maas, Sarah J. - Hof van Mist en WoedeFeyre heeft de vloek van Amarantha verbroken en is teruggekeerd naar het Lentehof, maar daarvoor moest ze een hoge prijs betalen. De vreselijke dingen die ze heeft gedaan om Tamlin te redden kan niet ze vergeten en ook haar afspraak met Rhysand, Edelheer van het gevreesde Nachthof, heeft ze maar al te goed onthouden. Terwijl Feyre haar weg zoekt door een doolhof van politiek, passie en duizelingwekkende macht, doemt er een veel groter kwaad op. Feyre zou het kunnen tegenhouden, maar alleen als het haar lukt om haar angstaanjagende krachten te beheersen en haar gekwelde ziel te helen.

Wauw. Met grote vreugde ben ik begonnen aan dit boek toen hij binnen kwam. En man, wat een verhaal weer! Heel knap hoe iemand zo met je gedachte aan de haal kan!

Oké, laten we bij het begin beginnen. Ik moest er weer even inkomen. Het is een tijd geleden dat ik Hof van Doorns en Rozen las, maar ik wilde zo graag aan dit nieuwe deel beginnen dat ik dat gewoon heb gedaan. Dit zorgde er wel voor dat ik goed moest nadenken over het einde van Hof van Doorns en Rozen. Al hielp het boek daar wel bij. Dus dat is fijn!

Ik was dus eindelijk op weg en wist weer hoe het vorige deel was geëindigd. Dan is het nu wel tijd om toe te geven dat ik Feyre echt niet tof vond! Ik vond haar steeds irritanter worden, steeds koppiger en ik voelde steeds meer afstand tussen het personage van Feyre en ik. Steeds vaker had ik het idee dat ze overdreef of dat ze niet redelijk was. Tot de plottwist kwam. Want natuurlijk, geen goed verhaal zonder plottwist!
En ik moet eerlijk toegeven, daar veranderde mijn mening over Feyre meteen! Want ondanks dat ik me soms een beetje irriteerde, bleef ik lezen. Het was te spannend, er moest nog zoveel gebeuren! Vanaf daar begon ik Feyre weer aardig te vinden. Ze liet zien dat ze toch nog de oude Feyre is door alles te doen voor familie en vrienden. Toen ik het boek eenmaal dichtsloeg, was ik weer fan van Feyre!
Maar de ontwikkeling die Feyre heeft ondergaan is goed te lezen. Ze is begonnen als een meisje, bijna klein en bang te noemen. Maar nu is Feyre, hoe zeg je dat? Feyre is een echte vrouw geworden, iemand die denkt aan andere en voor zichzelf opkomt. Dat vind ik heel knap en gaaf om te lezen!

Tsja, het einde van het boek. Man, in tijden heb ik niet zo’n goed einde gelezen. Er gebeuren dingen die je verwacht, maar juist ook dingen die je niet verwacht. Dat vind ik zo leuk aan dit boek. Het is een beetje te voorspellen, maar hoe dan ook zal Sarah je toch altijd ergens verrassen omdat je bepaalde situaties gewoon nooit ziet aankomen. En dat is precies wat Sarah met dit einde heeft gedaan. Aan de ene kant is het zeer frustrerend want dit einde zorgt ervoor dat ik per direct door wil, door moet! Maar dat gaat dus niet, want het derde deel moet zelfs nog in het Engels verschijnen! Over frustratie gesproken!

Deel 3 verschijnt in het Engels pas volgend jaar in mei. Dat betekend dat de Nederlandse vertaling nog iets langer op zich laat wachten. Nou, dan leidt ik mezelf wel af met andere boeken!

Maar voor nu, ik heb genoten. Ik ben door dit boek gevlogen en het is zeker weer een boek dat hoog op mijn favoriete lijst eindigt! Dus lieve lezers, ren naar de winkel en lees!


 

Titel: Hof van Mist en Woede
Auteur: Sarah J. Maas
Uitgeverij: Best of YA – Van Goor
Verschenen: juli 2016
Pagina’s: 608
ISBN: 978 90 003 4756 8


 

Geen reactie's

Geef een reactie