Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!

Richelle Mead – Academicus Vampyrus ijskoud

mead-richelle-academicus-vampyrus-ijskoudRose worstelt met serieuze problemen op het gebied van relaties. Haar aantrekkelijke mentor heeft een oogje op iemand anders, haar vriend Mason lijkt meer voor haar te voelen dan zij voor hem en Rosie vindt het op zijn zachtst gezegd nogal vervelend dat Lissa meer tijd aan haar vriend Christiaan besteedt dan aan haar.
Nadat de Strigoi in de buurt een bloederige aanval hebben gepleegd, staat de academie van Sint-Vladimir op scherp. De hele school wordt in de kerstvakantie op een verplichte skitrip gestuurd. Maar het schitterende winterlandschap en het chique skiresort leveren slechts de illusie van veiligheid. Wanneer drie leerlingen het resort verlaten om het op te nemen tegen de Strigoi, gaan Rose en Christian achter hen aan. Maar als ze de drie gevonden hebben en op de terugweg zijn, worden ze gekidnapt… door de Strigoi.


Jaa! Het tweede deel van Academicus Vampyrus is uitgelezen! Eindelijk weet ik hoe het verhaal verder gaat!

En ik moet je eerlijk vertellen, dat ik dit verhaal spannender vond dan het eerste deel! Het eerste verhaal wist ik al een beetje omdat ik de film had gezien en toch waren er natuurlijk dingen veranderd. Ik was vooral door dit eerste verhaal, vooral nieuwsgierig geworden naar de relatie tussen Rose en Dimitri. Dus ging ik verder in de hoop hier meer over te weten te komen.
En ik weet er nu meer over, al ging het helaas niet zoals ik me had voorgesteld of zoals ik wilde. Ik vind dat Rose soms een beetje te bezitterig is over Lissa, maar ik denk dat ik het enig sinds wel kan begrijpen. En tussen Rose en Dimitri? Tsja… Ze zijn er…

Wel komt er in dit verhaal een twist! Lissa en Rose proberen in het eerste deel juist weg te komen van hun school: Sint Vladimir, maar ze worden gepakt en worden teruggestuurd. Maar hier gaan ze er juist op uit! Ze gaan naar een ski gebied waar ze een tijdje mogen doorbrengen. Niet alleen Lissa en Rose, maar de gehele school. En daar leren we iemand nieuw kennen!
Adrian! Een jongen waar meteen iedereen een indruk van heeft. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik best fan ben geworden van Adrian. Hoe dan ook, ik heb het idee dat Adrian een grotere rol gaat krijgen in de serie. Daarom ben ik heel nieuwsgierig geworden naar deze jongen!

Het is jammer dat ik niet veel kan vertellen over het verhaal want dan verklap ik een hele hoop, maar ik kan je wel vertellen dat het einde echt heel onverwacht was! In de laatste 50 bladzijde gebeuren er dingen die je nooit kan bedenken als einde! Heerlijk toch?

Conclusie: Een prachtig tweede deel die ik leuker vond dan het eerste deel. Niet dat ik niet genoten heb van deel 1, maar dit was allemaal nieuw, spannend en geheel onverwacht! Maar er moet wel iets gaan gebeuren in het volgende deel tussen Dimitri en Rose, anders begint het saai te worden ben ik bang.


Titel: Academicus Vampyrus – ijskoud
Auteur: Richelle Mead
Uitgeverij: Moon Uitgevers
Verschenen: oktober 2010
Pagina’s: 316
ISBN: 978 90 4880 581 5


 

 

Geen reactie's

Geef een reactie