Prompts zinnen – Mijn buurman is een…

Hebben jullie de nieuwe pagina met Prompts zinnen al gezien? Het is een prachtig concept voor als je zelf de inspiratie mist om verder te typen aan je manuscript! Mocht je nog geen idee hebben, kijk dan even op de Prompts zinnen pagina!
Maar laten we gaan kijken naar het stukje dat ik voor vandaag heb geschreven!

002a34e2-d9e7-43ff-bf92-5818d9600516Vandaag ben ik begonnen met de zin: Mijn buurman is een…

En daar is het stukje dat hiernaast staan afgebeeld uitgekomen!

Zo zie je, de stukjes hoeven nergens op te slaan! Mijn buurman kan namelijk helemaal geen Alien zijn! Althans, dat hoop ik dan…
Ik hoop dat jullie hem inspirerend genoeg vinden om zelf een stuk papier te pakken en zelf te gaan schrijven. Zelfs als je geen manuscript aan het schrijven bent, is dit een hele fijne oefening om je even te ontspannen en even alles te vergeten. Ik zou zeggen: Probeer het!

Ik ben benieuwd naar jullie stukjes!

Kus,
Kayleygh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *