Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.

Online verhaal – Hoofdstuk 8

Liz zich probeert te focussen op de uitleg die Jason haar geeft, maar ze ziet in haar ooghoeken hoe Dante en Lorenzo met elkaar aan het dollen zijn op het podium. Een kleine glimlach verschijnt op haar gezicht.
“Weetje, ik doe mijn best maar ik denk niet dat je er iets van zult begrijpen als je niet luistert.”
Verschrikt kijk Liz Jason aan. Met een grijns op zijn gezicht kijkt hij naar haar terug.
“Sorry, het spijt me. Ik was er even niet bij.” zegt Liz voorzichtig. Ze ziet dat Jason het niet heel erg vond dat ze niet op lette.
Jason komt naast haar staan en kijkt met haar mee naar de twee jongens die achter elkaar aan rennen op het podium.
“Eerst was ik heel verbaast dat Dante zei dat ik mee mocht op tour. Lorenzo staat erom bekend dat hij erg op zichzelf is, van niemand hulp nodig heeft. Ik kon Dante dan ook niet geloven totdat Lorenzo zelf bij ons in huis stond om te vragen of ik mee wilde op tour om te dansen op het podium.” begint Jason te vertellen. Geïnteresseerd luistert Liz naar hem terwijl ook zij naar de spelende jongens kijkt.
“Maar ondanks het feit dat Lorenzo zo op zichzelf is, duurde het voor Dante en mij niet heel lang voordat we erachter dat hij iets voor je voelt.”
“Hij vind me niet leuk!” sputtert Liz meteen tegen. Ze draait zich om naar Jason die begint te lachen.
“En jij voelt dus ook wat voor hem! Anders zou je niet zo reageren!” antwoord Jason luid. Snel geeft Liz hem een speelse stomp om hem op te laten houden.
“Niet zo hard, straks hoort hij je!”
“Dus je geeft het toe?” vraagt Jason nog steeds lachend.
“Ik weet dat het niet mag, niet kan, maar ik kan er niks aan doen.” geeft Liz voorzichtig toe.
“En waarom niet?”
“Omdat hij… Nou ja…”
“Omdat hij Lorenzo is?”
Liz voelt hoe haar wangen langzaam rood kleuren en warm worden. Ze wend haar blik af van de mannen op het podium, maar ook van Jason.
“Inderdaad.”
“Zal ik je eens wat vertellen? Lorenzo denkt dat ik uit ben op jou, dat ik verliefd ben op jou. Nu moet je me niet verkeerd begrijpen, ik vind je echt geweldig, maar als een vriend, niet als geliefde.”
Liz kijkt hem aan. Haar glimlach komt weer terug op haar gezicht. Ze geeft hem een speelse stomp om hem vervolgens te omhelzen.
“Dank je Jason, je bent geweldig.” zegt ze zacht in zijn oor als ze hem omhelst. Ze voelt hoe Jason haar terug omhelst. Het voelt goed, Jason voelt al aan als een echte vriend…

Lachend slaat Lorenzo Dante op zijn rug. Alles staat klaar voor de soundcheck, het is alleen nog wachten op Jason en Liz. Net zag hij in zijn ooghoeken hoe Liz Jason een knuffel gaf. Iets wat hem eigenlijk best pijn deed…
“En dan nu…” hoort Lorenzo ineens achter zich. Verschrikt draait hij zich om en ziet hoe Jason het podium op klimt en blijft staan bij het trappertje. Dan steekt hij zijn hand uit naar iemand die het trappertje op komt lopen. Zijn mond valt van verbazing open. “De prachtige Liz in haar nieuwe dansoutfit!”
Langzaam komt Liz het podium op en glimlacht speels naar Jason. Er is iets veranderd tussen die twee, denkt Lorenzo bij zichzelf maar veel tijd heeft hij niet om erover na te denken. Zijn gedachte zijn namelijk meteen afgeleid als hij ziet hoe Liz eruit ziet.
Ze heeft een mooi jurkje aan dat perfect om haar lichaam heen valt. Het laat zien dat ze een heel mooi figuur heeft, met perfecte rondingen. Ze draagt een beetje make-up waardoor haar ogen eruit springen en haar lippen nog voller lijken.
Lorenzo weet niet wat hij moet zeggen, maar Liz en Jason blijken er helemaal geen last van te hebben. Zoals ze daar naast elkaar staan… Even krijgt Lorenzo een dubbel gevoel. Misschien hoort Liz wel bij Jason, en niet bij hem…
Dante komt naar Lorenzo toelopen en slaat hem vriendschappelijk op zijn schouder.
“Gaat het?” vraagt Dante aan zijn vriend voorzichtig. Lorenzo knikt en kijkt Dante dan aan.
“Laten we dit maar doen, dan zijn we er vanaf en kunnen we leuke dingen gaan doen.”
“Zo mag ik het horen. Laat die meid maar eens zien wat ze mist!” antwoord Dante enthousiast terug. Lorenzo moet lachen en maakt een gebaar naar zijn hand. Meteen begint de muziek te spelen en lopen Jason en Liz naar het midden van het podium.
Dante begint aan zijn couplet. Lorenzo sluit zijn ogen en denkt aan al het publiek wat hier vanavond weer voor hem gaat staan. De adrenaline in zijn lichaam schiet omhoog en als Dante klaar is met zijn couplet, begint Lorenzo uit volle borst die van hem te zingen.

Liz vind het heerlijk als Jason begint met leiden. Ze doen precies dezelfde danspassen als gisteravond, alleen is het nu minder ongemakkelijk dan gisteravond omdat ze Jason al iets beter kent. Na het gesprek van net, heeft ze het idee dat ze er een vriend bij heeft.
Al gauw is haar dans met Jason afgelopen en laat Jason haar los. Ze maakt een rondje in haar nieuwe dansjurkje. Het was eigenlijk een jurk van Isabel alleen heeft ze het nooit gedragen omdat ze het niet mooi vond, vertelde Jason haar. Liz vind hem, in tegenstelling tot Isabel, geweldig!
Lorenzo en Dante komen naar Liz en Jason toegelopen als ook zij hun laatste zinnen gezongen hebben. Voorzichtig glimlacht Liz naar Lorenzo. Hij glimlacht terug.
“Dat zag er goed uit. Ik denk dat dit wel goed komt vanavond, nietwaar?” vraagt Lorenzo aan Liz. Liz had verwacht dat Jason voor haar antwoordde, maar dit keer kijkt hij haar alleen aan zodat zij zelf moet antwoorden.
“Dat gaat zeker goed komen. Bedankt dat ik dit mag doen Lorenzo.” antwoord ze zacht. Aan de ene kant vind Liz het nog ongemakkelijker dat ze nu weet dat Lorenzo iets voor haar voelt, maar aan de andere kant maakt het juist iets makkelijker omdat ze dezelfde gevoelens hebben en dus elkaar begrijpen. Toch wil Liz er nog niks mee doen of erover beginnen tot de tour voorbij is en ze eigenlijk niks meer met elkaar te maken hebben.
Als Lorenzo er ooit achter komt dat Liz iets voor hem voelt, zal hij haar waarschijnlijk in de steek laten. Liz begrijpt hem wel. Je wilt immers niet gebonden zijn aan één iemand als elk meisje op de hele planeet je wil. En wat maakt Liz nou zo bijzonder dat hij bij haar zal blijven?
“Jij bedankt Liz. Zonder jou had Jason niet meer kunnen dansen.” zegt Lorenzo tegen haar.
Liz glimlacht nog eens en richt zich dan op alle drie de mannen.
“Wat gaan we nu doen?” vraagt ze uitbundig, klaar voor de rest van haar avontuur.
“Misschien zou je ons iets van de stad willen laten zien Liz? Jij bent immer diegene die hier bekend is en wij willen graag weten wat Amsterdam ons te bieden heeft.” stelt Dante voor. Liz begint instemmend te knikken en ook de andere twee mannen lijken het een goed idee te vinden.
Met een glimlach draait Liz zich om en loopt naar het trappertje om zich te gaan omkleden in haar kleedkamer.

Een zacht geklop op haar deur laat Liz op schrikken.
“Ja?” roept ze en ze ziet hoe Lorenzo de deur achter zich sluit als hij binnen komt lopen. Als hij de deur dicht heeft gedaan zet hij een stap in Liz haar richting. Iets lijkt hem te bedenken en meteen staat hij weer stil. Zenuwachtig staat Lorenzo voor Liz en als hij zijn mond open en weer dicht doet, neemt Liz het gesprek over.
“Lorenzo, wat… onverwacht.” zegt Liz zacht. Ze legt haar borstel aan de kant waar ze haar haren mee aan het borstelen was voordat Lorenzo binnen kwam. “Waar kan ik je mee helpen?” vraagt ze voorzichtig en zacht.
Ze ziet hoe Lorenzo heen en weer staat te schuifelen op mijn plek. Hij is nerveus. Als Liz haar hoofd een beetje schuin houdt om oogcontact met hem te maken, kijkt hij haar recht aan.
“Ik wilde je wat vragen, voordat je ons meeneemt naar de stad.” begint Lorenzo. Hij lijkt niet helemaal zeker van zichzelf. Liz merkt dat hij er moeite mee heeft om haar iets te vragen.
Beide schrikken op als er op de gang achter de deur, hard gelach klinkt. Een seconde later wordt er hard geklopt op de deur van Liz haar kamer. Lorenzo slaat zijn ogen weer neer als hij zich omdraait en de deur opent.
Meteen ziet Liz het verbaasde gezicht van Jason. Achter hem ziet ze nog een gezicht, het bezorgde gezicht van Dante die probeert de situatie te begrijpen. Jason lijkt zich binnen een seconde te herstellen en begint te stotteren.
“Sorry, ik wist niet dat je bezoek had.” zegt Jason zachtjes. Liz is blij dat Jason nu weet wat voor gedachtes er in haar hoofd rond dwalen. Toch lijkt Jason minder zeker van zichzelf als hij Lorenzo heeft aangekeken. Liz kan het gezicht van Lorenzo niet zien, en ergens is ze daar blij om.
“Rustig aan hoor. Lorenzo kwam alleen wat vragen.” mompelt Liz verlegen, in de hoop dat Jason en Dante niet iets anders denken van de situatie dan deze eigenlijk is.  Dan richt Liz zich weer tot Lorenzo. “Wat wilde je me precies vragen?”
Lorenzo draait zich weer langzaam naar haar om. Zijn gezicht staat weer gepijnigd, alsof hij iets heel moeilijks moet verwerken. Dan richt hij zijn hoofd naar haar op en kijkt haar recht aan. “Niks belangrijks. Dat kan wel wachten. Ik hoor het wel als je klaar bent voor de stad.” mompelt hij.
Liz ziet hoe Lorenzo langs Jason de gang op loopt. Binnen twee seconde is Lorenzo verdwenen. Dante kijkt haar nog even spijtig aan en rent dan achter zijn vriend aan.
“Dat was…. ongemakkelijk.” zegt Jason als hij de kamer van Liz in loopt. Hij laat de deur van haar kamer zachtjes in het slot vallen. Ben je er klaar voor? Ga je ons Amsterdam laten zien?” vraagt hij haar.
Liz krijgt een glimlach op haar gezicht. “Natuurlijk!”

Geen reactie's

Geef een reactie