Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk

Online verhaal – Hoofdstuk 16

Liz weet niet wat ze moet denken. Lorenzo die haar de dag van haar leven bezorgd, Lorenzo die weg rent voor zijn fans omdat hij niet met haar gezien wil worden, Lorenzo die haar zo… teder kust. Ze weet niet wat ze ervan moet denken als hij haar weer loslaat.
Zonder dat ze erbij nadenkt, kruipt de vertrouwde blos weer op haar wangen en voelt ze hoe ze moet glimlachen. Blozend wend ze haar hoofd af in de hoop dat Lorenzo het niet ziet. Maar dan pakt hij haar kin beet en zorgt ervoor dat ze hem wel moet aankijken.
“Luister Liz. Ik wil er volledig voor gaan, maar alleen als jij dat ook wil. Er zal geen weg terug zijn, en het gaat zeker moeilijk worden. Maar als jij het aan durft,dan spring ik in het diepe met je.Dan gaan we het gewoon proberen en maken we het beste ervan. Ik zal er altijd voor je zijn, altijd.” fluistert Lorenzo terwijl hij haar diep in de ogen kijkt.
Liz ziet dat hij het meent. Ze ziet de eerlijkheid in zijn ogen. Haar hart maakt een sprongetje bij het horen van deze woorden. De vlinders in haar buik vliegen weer wild in het rond en haar benen lijken het weer bijna te begeven.Lorenzo heeft zijn  bekentenis gedaan, maar durft Liz dat zelf ook?
“Lorenzo, ik zou niets anders willen.” zegt ze zachtjes als ze langzaam op haar tenen gaat staan om hem een teder en lief kusje op zijn lippen te drukken.
“O Liz.” fluistert Lorenzo als hij  haar optilt en omhelst. ” Je weet het zeker, want we kunnen nu terug lopen maar dan kunnen we niet meer terug.”
“Zolang jij er voor me bent, kan ik het aan.” zegt ze zachtjes als ze zijn hand vastpakt.
Lorenzo knijpt bemoedigend in haar hand en glimlacht.
“Kom op dan.” zegt hij glimlachend als hij Liz uit het nisje trekt en haar meetrekt richting het bruggetje.

Hij laat haar ogen niet meer los voordat ze bij het bruggetje terug zijn. Zodra ze de straat van het bruggetje in lopen, besluit Lorenzo hoe hij dit gaat aanpakken. Vlak voor het bruggetje blijft hij stilstaan en draait Liz naar haar toe.
“Je weet het zeker?” vraagt hij.
Liz knikt.
“Showtime…” zegt hij dan zachtjes. Hij hoort de meiden weer gillen zodra ze Lorenzo en Liz in het vizier krijgen. Met een glimlach kijkt hij naar de gillende meiden aan de andere kant van de brug, en dan weer naar zijn Liz. Zijn Liz…
Lorenzo tilt langzaam zijn hand op en legt hem op haar wang. Liz doet haar ogen dicht en leunt met haar hoofd tegen zijn hand aan. Met zijn andere hand trekt hij Liz bij haar middel tegen hem aan en dan bukt hij voorzichtig voorover…
De fans stoppen met gillen om massaal adem te halen als Lorenzo zijn lippen zachtjes op die van Liz drukt. Maar zijn fans lijken te verdwijnen. Hij is alleen, alleen met Liz. Haar zachte lippen, haar zoete geur, hij is zich alleen van haar bewust. Het voelt zoveel beter nu hij haar heeft. Nu ze samen zijn…
Lorenzo voelt hoe Liz langzaam tegen hem aan leunt. Hij voelt ze het toelaat, hoe ze geniet. Hij weet bijna zeker dat Liz hetzelfde gevoel als hem heeft, dat ze alleen zijn op de hele wereld zonder iemand ander om hun heen.
Voorzichtig leunt Lorenzo weer achterover en doet hij zijn ogen open. Hij ziet hoe Liz ook lijkt terug te keren naar het heden en de werkelijkheid. De omgeving komt terug, net als de horde fans die nog steeds met open mond staan te kijken. In zijn ooghoeken ziet hij dat er meer fans zijn gekomen, sommige zelfs met een camera aan het filmen of aan het fotograferen zijn, maar het maakt hem allemaal niet uit. Liz is nu namelijk van hem, en hij van haar.
Hij pakt de hand van Liz beet en kijkt haar aan. Met een stralende glimlach en blozende wangen kijkt ze met haar prachtige helder blauwe ogen terug. Even vraagt hij zich af of haar ogen nu echt helderder worden als ze zich opwind, of dat het aan hem ligt. Hij ziet hoe ze haar zachtjes met haar tanden op haar onderlip bijt en even heeft hij de drang om haar lip te bevrijden. Maar hij kan het zichzelf niet opbrengen.
Langzaam begint Lorenzo de brug over te steken, zijn hand in de hare. Ze volgt hem, maar verbreekt het oogcontact geen moment. Hij vind het heerlijk om in haar ogen te kijken. Ze stralen de pure emotie uit, iets wat ze nooit zal kunnen verbergen voor hem. Haar ogen zijn altijd de waarheid, in haar ogen is te zien wanneer ze iets oprecht meent of voelt. Haar ogen zijn… Liz in haar puurste vorm.
Hoe dichter ze bij de fans komen, hoe meer geroezemoes ontstaat. Verschillende persfotografen proberen vooraan te komen om de mooiste foto van het kersverse koppel te schieten, maar de fans laten ze er niet makkelijk door. Als hij en Liz dichtbij genoeg zijn, kunnen de fans hun vragen niet meer inhouden en beginnen ze bijna weer net zo hysterisch te gillen als daarnet.
Lorenzo leid Liz door de menigte fans en fotografen heen, in de hoop dat niemand ze zal aanspreken. De fans zeggen ook niet veel, tot een fotograaf de moed bij elkaar heeft verzameld en vraagt: “Lorenzo, mag ik vragen wie dat is?”
Een glimlach verschijnt op zijn gezicht als hij de fotograaf aankijkt en zijn arm om Liz heen slaat. Een trots en verliefd gevoel overvalt hem als hij ziet dat Liz nog steeds van die prachtige heldere blauwe ogen heeft die alleen nog maar naar hem kijken. Dan richt hij zich niet alleen op de fotograaf voor hem, maar ook tot de rest van de fans die zich nu om hun heen hebben verzameld.
“Dit is Liz, mijn vriendin.”

Geluk is het woord dat ze zoekt, het gevoel dat ze nu voelt. Lorenzo heeft zijn arm om haar heen geslagen als ze in de lift staan op weg naar hun verdieping in het hotel. Ze staan met hun gezicht naar de deur toe, maar ze voelt dat Lorenzo net zo’n grijns op zijn gezicht heeft als zijzelf.
Zoals hij net omging met de pers! Hoe dat ene zinnetje iedereen nog stiller kreeg! Het was wonderbaarlijk dat niemand doorvroeg nadat ze wegliepen. Iedereen zal wel te verbijsterd zijn geweest om nog iets te vragen. Nadat Lorenzo hun uit de menigte hadden bevrijd, zijn ze rechtstreeks naar het hotel gegaan om zich voor te bereiden op het optreden van vanavond.
“Ohjah, Lorenzo?” begint Liz als ze zich ineens herinnerd wat ze al een tijdje wil vragen, “zullen we het vanavond alsjeblieft alleen bij dansen houden? Ik bedoel, ik vind het zingen heel leuk enzo, maar na 2 avonden heb ik wel even genoeg. Vind je dat heel erg?”
Lorenzo schud langzaam zijn hoofd. “Natuurlijk niet, is goed. Alleen dansen met Jason. Maar mag ik iedereen wel vertellen dat je m’n vriendinnetje bent?” Vraagt hij met de meest grote puppy-ogen die Liz ooit heeft gezien.
Lachend geeft ze hem een zachte stomp tegen zijn arm. “Hoe durf je vriendinnetje te zeggen? Zo klein ben ik ook weer niet!”
Het enige wat Lorenzo doet is lachen. “Vind je het ook niet erg als ik iemand uitnodig op het podium, zoals ik de eerste avond met jou deed?”
Dat is wel iets waar Liz even over na moet denken. Zo is hun verhaal begonnen. Maar dan bedenkt ze zich dat niets of niemand hun momenteel uit elkaar kan halen. “Lorenzo, ik dans met een andere man, dus wie zegt dat jij niet met een andere dame mag zingen?” probeerde ze speels te zeggen, maar zelf hoort ze ook de onzekerheid in haar stem.
“Wie zegt dat ik een dame uitnodig?” zegt hij lachend. De lift geeft een signaal en de deuren glijden open. Gerustgesteld stapt Liz samen met Lorenzo de lift uit en lopen naar hun kamers.

“Dus, ga je me nog vertellen waarom je die enorme grijs op je gezicht hebt zitten?” Vraagt Jason met een enorme glimlach op zijn gezicht. Meteen schiet Liz uit haar dagdroom. Liz gaat nog harder grijnzen als ze de pret in Jasons ogen ziet.
“Vanmiddag was… Prettig.” zegt ze zacht.
“Prettig?” Vraagt Jason.
“Ja, prettig.”
“Als in… Stelletjes prettig?” Vraagt Jason voorzichtig.
Meteen schiet Liz haar blik naar Jason. “Hoe weet je dat?”
“Je bent op de tv geweest, weet je dat? En daarop zagen Dante en ik jou en Lorenzo. En hoe verliefd je keek.” Verteld Jason.
“Dus als ik verliefd kijk, zijn we een stelletje?” Vraagt Liz sarcastisch als ze een wenkbrauw optrekt.
“Nou,” gaat Jason verder, “dat kwam eigenlijk door Lorenzo. En hoe hij vol trots vertelde dat je zijn vriendin bent.”
Even schiet er paniek door Liz heen. Heel de wereld weet het ondertussen, het is niet alleen meer iets tussen Lorenzo en Liz. Heel de wereld vormt een mening nu. Maar dan bedenkt Liz dat ze dit niet alleen doet, dat Lorenzo aan haar zij zal staan als het moeilijk gaat worden.
“Dat was het mooiste moment van de dag.” mompelt Liz zachtjes als ze zichzelf wegdraait en begint met stretchen voor de soundcheck.

Met een zucht ploft Lorenzo in de stoel voor de spiegel. Hij is er helemaal klaar voor om het podium op te gaan, maar hij moet nog een kwartiertje wachten voordat hij op mag. Met een zucht denkt Lorenzo terug aan de afgelopen uren.
De rest van de dag is als een waas aan Lorenzo voorbij gegaan. Nadat Liz en hij terug waren gekomen in het hotel, is Lorenzo met Dante naar de zaal gegaan om een paar nummers te oefenen. Hij zag Liz mer Jason dansen, maar het deed hem niks meer. Liz is nu samen met hem, niet met Jason. En niets in de hele wereld kan dat veranderen.
Een harde klop laat Lorenzo opschrikken. Dante steekt zijn hoofd om het hoekje van de deur.
“Kom je? Showtime bink!” zegt Dante en vervolgens is hij verdwenen. Lorenzo draait zich nog even om naar de spiegel en kijkt naar zichzelf.
“Inderdaad. Showtime!” Zegt hij tegen zijn spiegelbeeld. Snel springt hij op en rent naar het podium. Maar als hij door de gang rent, blijft hij even stilstaan bij de kamer van Liz. Snel klopt hij op haar deur en loopt naar binnen als ze Liz hoort roepen.
“Ik wilde nog even langskomen voor ik opga.” Zegt Lorenzo snel.
Liz springt op van haar stoel en loopt naar hem toe. Met een stralende glimlach kust ze hem op zijn mond. “Succes.” fluistert ze zachtjes tegen zijn lippen. Dan draait Lorenzo zich weer om en rent verder naar het podium.

Geen reactie's

Geef een reactie