Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 

Heey,

Wat leuk dat je me beter wilt leren kennen! Ik zal me even netjes voorstellen:

Ik ben Kayleygh Angela en ik heb drie hobby’s: boeken, creatief bezig zijn en de buitenlucht. Ik schrijf zelf, ik lees veel, ik zing graag en ik ga graag naar buiten (bijvoorbeeld lekker lezen in de wei bij mijn paardje, of met de voetjes in het zand op het strand)

Ik denk dat mijn grote passie toch de boeken zijn. Ik schrijf zelf, ik lees veel, ik ben gewoon graag met boeken bezig.
Ook heb ik een jaar stage gelopen bij Harlequin Holland (tegenwoordig HarperCollins) en heb ik meegelopen op de redactieafdeling van Best of YA. Nu ben ik zelfs onderdeel van de Boekentijgers (een leesclub vanuit Best of YA)!

Schrijven is… het creëren van werelden waar niemand anders komt, waar ik kan schuilen voor de werkelijkheid, waar ik kan zijn wie ik ben.

Schrijven is… me inleven in personages die me pas verlaten wanneer hun verhaal is verteld.

Ik lees graag boeken, waaronder graag Young Adult! Ik vind het heerlijk om me te verliezen in een verhaal, om even te schuilen voor de werkelijkheid.


 

logo 2 met hoofdletter vastOm mij nog beter te leren kennen:
A = Voor Angela, gewoon om wie ik ben. Ik heet namelijk Kayleygh Angela, maar mijn roepnaam is Angela 🙂.

B = Boeken, een passie, een hobby. Heerlijk weg kwijlen in werelden waarvan je het bestaan niet eens af wist. En voor de Boekentijgers, een groepje geweldige mensen die namens Best of YA promoten en eens in de 2 maanden samenkomen voor een boekenclub!

C= Chippy. Mijn paardje. We zijn nog niet heel lang samen, maar we zijn maatjes door dik en dun!
Maar ook de C voor Creatief. Er is niets voor niets een ‘DIY’ kopje onder ‘Lifestyle’! Ik hou ervan om zo veel mogelijk zelf te maken en op te lossen!

D= Dansen. Jarenlang heb ik aan dansen gedaan. Zelf heb ik lesgegeven aan kleine kinderen. Ik heb op solo dansen gezeten en als laatste heb ik samen met mijn vriend een aantal stijldanscursussen gedaan.
Toch is de D ook voor Dieren. Dit omdat ik altijd dieren heb gehad, en ik het heerlijk vind om ze om me heen te hebben. De liefde die je dieren geeft, daarvan vind ik dat je die altijd dubbel terug krijgt.

E= Eerlijk. Ik heb een hekel aan mensen die tegen me liegen. Eerlijkheid is een belangrijke waarde voor mij!
En misschien is staat de E bij mij ook een beetje voor Eten. Heerlijk eten is altijd goed toch?

F= Fantasie. Want waar zouden we zijn zonder fantasie? Zonder fantasie zouden de leukste boeken niet bestaan!
Familie. Ook mijn familie is van groot belang voor mij. Ik heb ze graag om me heen, ben graag bij ze en kan ontzettend goed met ze lachen! Zonder hun, tsjaa, wie wil er nou zonder zijn of haar familie?

G= Gezellig. Ik hou van gezelligheid! Afspreken met vriendinnen, spelletjes spelen met mijn familie, op de koffie bij de buren, het kan me niet gezellig genoeg wezen! Altijd wel in voor iets leuks, zolang we maar plezier hebben en het gezellig hebben!

H= Humor! Ik lach graag, en daar heb je humor voor nodig! Ik kan om alles lachen. Zo vind ik woordspelingen heel erg leuk, vooral als iemand niet door heeft wat hij of zij heeft gezegd. Ook leuke plaatjes op Facebook vind ik vaak leuk, daar kan ik echt uren om lachen!

I= Inspiratie. Zonder inspiratie zou er niks bestaan. De mooiste ideeën komen van inspiratiebronnen. De mooiste verhalen komen uit de mooiste inspirerende ervaringen en de mooiste liedjes komen uit inspirerende gebeurtenissen. Inspiratie is dus ook een belangrijk aspect voor mij 🙂

J= Jelle. Mijn steun en toeverlaat. Al 7 jaar is het wij tegen de rest van de wereld!

K=Kleuren. Want met kleuren wordt de wereld mooier! Niks zo saai als een grijze lucht, met alles in grijswit tinten. Het lijkt me verschrikkelijk om kleurenblind te zijn, want kleuren kunnen iets maken of breken. Hoe feller hoe beter volgens mij. Al moet ik eerlijk toegeven dat pastel kleuren ook heel mooi zijn. Als er maar kleuren zijn! En een beetje voor Kayleygh’s Bookclub natuurlijk, waar we elke maand samen komen om gezellig thee te drinken en te kletsen over de mooiste boeken!

L= Liefde. Omdat ik vind dat er altijd wel een beetje liefde in een verhaal moet zitten. Het hoeft niet meteen romantisch te zijn, maar dat er in ieder geval iets is waar een persoon mee bezig is, zoals de liefde voor een huisdier, of de liefde tussen een persoon en haar ouders. Ook liefde in het dagelijkse leven natuurlijk! Alles waar je liefde in stopt, krijg je liefde uit terug, vind ik zelf :).
Ook Lezen natuurlijk! Welke boekengek houdt er nu niet van lezen?!?

M= Motivatie. Als er iets is wat ik leuk vind, dan heb ik genoeg motivatie om te knallen! Met een beetje motivatie kom je overal en is er van alles mogelijk! Motivatie is voor mij altijd een belangrijke drijfveer geweest voor alles wat ik wil bereiken. Ik ben zelfs van mening dat je jezelf heel gemotiveerd kunt maken, ook al vind je er niks aan. Gewoon doorzetten en denken aan het eindresultaat!

N= Natuur. Heerlijk in de wei met een boekje, de zomerzon op mijn bol. Natuurlijker kan het me niet worden. Het liefst loop ik de hele dag door het gras op mijn blote voetjes, of met de blote voetjes door het zand op het strand, lange wandelingen in het bos…Ik geniet van de natuur!

O= Ontspanning. Ik doe graag waar ik zin in heb. Ik ontspan me graag door te schrijven, te lezen, te zingen, en nog veel meer!

P= Paarden. Het klinkt heel cliché, maar paarden zijn ook echt wel een hobby! Zelf heb ik een paard, mijn vriend heeft een paard (en leert voor dierenarts, hoe toevallig! Hahaha) en mijn schoonmoeder heeft een paard. En ik zou niet zonder die gekke diertjes kunnen!

Q= Quotes. Het is af en toe heerlijk om een quote tegen te komen die precies verteld hoe ik me voel op dat moment terwijl ik er zelf geen woorden voor heb. Ik vind het dan ook heerlijk om quotes te gebruiken uit boeken en om ze te verzamelen!

R= Romantiek. Ik ben echt iemand die heerlijk kan zwijmelen bij een romantische film (ja, ik huil bij de zielige stukjes als ze bijvoorbeeld uit elkaar gaan). Zelf vind ik het heerlijk om de zonsondergang te bekijken vanaf het strand, of te gaan picknicken op een mooie zomerse dag, of een wijntje te drinken met mijn vriend op een zwoele zomeravond (al mag het ook thee zijn hoor!). De romantische scenes in een boek worden dan ook altijd goed gelezen en nooit dat ik die zou overslaan!

S= SCHRIJVEN! Iets wat ik ontzettend graag doe en heel erg leuk vindt! Er is al eens een verhaal van mij uitgegeven (Het avontuur van Fantasio) maar 2013-07-02 11.46.19ik hoop nog veel meer verhalen uit te brengen!!

T= Timmie, zo heette mijn hondje. Ik hab en labrador gekruist met een Bordercollie van 13 jaar oud. Een knappe zwarte hond met een witte vlek op zijn borst en een paar witte teentjes. En de laatste jaren ook wat grijze haren rond zijn ogen!
Thee! Manoman, wat kan ik hier veel van drinken zeg! Heerlijk een bakje thee bij het wakker worden, overdag bij het werk of op school, tijdens het lezen, s’ avonds voordat ik ga slapen. Eigenlijk is er altijd wel tijd voor thee!

U= Uren lezen! want wat is er nu fijner dan uren lezen, in de zon, in een heerlijke hangstoel? Niks toch? Al mag het ook uren lang zwemmen zijn, of lekker wandelen, of andere leuke dingen die ik uren lang kan doen! Even alles vergeten en opgaan in iets! En dat uren lang!

V= Verleden. Ik heb het niet altijd makkelijk gehad, maar ik heb zeker geleerd van mijn verleden. Het heeft me laten zien wie ik kan vertrouwen en wie absoluut niet. Mijn verleden heeft me zeker lessen geleerd, lessen die ik nog iedere dag gebruik om van te leren.
Vrienden ook natuurlijk! Ik spreek graag af met vrienden om een gezellige middag of avond te hebben. Ik kan bij mijn vrienden altijd terecht, en mijn vrienden altijd bij mij!

W= Water. Dat klinkt heel gek, alsof ik altijd water drink. Dat is niet zo hoor! Maar ik ben gek op watersport en ontspanning! zoals jullie misschien wel weten, doe ik aan scubadiving. Dat is duiken met luchtflessen op je rug. Super relaxt en ontspannend! Maar ik doe ook nog wel eens wakeborden (achter een boot) of windsurfen. Maar ik vind het ook heel fijn om gewoon lekker te zwemmen of te dobberen in het water. Water maakt me blij!

X= Ja, welk woord begint met een X en is wat voor mij? Dan denk ik toch dat ik ga voor de Xenos. De winkel met al die hebbedingetjes? Net zoiets als de Action, maar dan wat duurder. Want ik heb een zwak voor hebbedingetjes. Kleine dingen die je waarschijnlijk nooit meer gebruikt, of glazen met een leuke tekst erop. Agjah, je snapt vast wel wat ik bedoel! Hahaha

Y= Ying Yang. Ja, het klinkt heel raar, maar ik heb het teken altijd al mooi gevonden. Zeker toen ik erachter kwam dat het voor rust staat, voor verbondenheid en voor samenwerken, was ik helemaal verkocht. Het is niet zo dat ik heel erg spiritueel ben, maar ik heb het wel altijd al interessant gevonden. Maar dit teken is voor mijn geen spiritualiteit, maar meer een soort teken met een heleboel betekenissen die ik af en toe nodig heb ik mijn leven.

Z= Zingen. Ik zing graag, al ben ik te verlegen om voor iemand te zingen. Ik hoop ooit nog eens voor publiek te staan om mijn eigen podium angst te overwinnen. Het lijkt me heerlijk als mensen graag naar je luisteren, bijna net zo fijn als dat mensen je verhalen willen lezen.