Kayleygh’s Bookclub

Je leest het goed! Kayleygh.nl heeft haar eigen boekenclub. In Utrecht!
Een plek waar wij boekenliefhebbers heerlijk kunnen kletsen over een boek waar we van alles over kwijt willen. En vanaf nu kan dat! Je bent van harte welkom!

Wat houd het in?
Eens in de maand komen we met z’n alle bij elkaar. Deze data worden afgesproken in de Facebookgroep (wordt snel lid, hoe meer zielen hoe meer vreugde!). Tijdens deze bijeenkomsten praten we gezellig over het gekozen boek en hebben we een gezellige tijd met hapjes en drankjes! En dit allemaal voor maar €2,50. Tenzij je een boek koopt in de winkel, zoals het boek wat we de volgende keer bespreken!
En soms, als we gelukt hebben, komt een redacteur of een vertaler van de uitgeverij om ons nogmeer te vertellen over het boek dat we bespreken. De ideale kans om je vragen te stellen over hoe het boek gemaakt is, wat er allemaal bij komt kijken en wat hun werk inhoudt!

Maar er is meer!
Want naast deze heerlijke bijeenkomsten waar we allemaal gezellig kletsen met zelf gebakken eten en met een kop thee (rustig, er is ook koffie of gewoon iets fris), gaan we ook op uitjes! Deze bookclub is namelijk ontstaan om jullie te laten zien hoe het achter de schermen allemaal werkt. Denk bijvoorbeeld aan uitjes naar uitgeverijen om te kijken hoe het bij hun werkt. Wat er allemaal bij komt kijken en waar rekening mee gehouden moet worden. En natuurlijk kun je jouw vragen kwijt!

Hopelijk ben je enthousiast geworden! Je bent van harte welkom! Het lijkt me geweldig om jullie allemaal te ontmoeten!
Wordt lid van de groep om niks te missen!

Klik hier om naar de Facebookgroep te gaan!