Instagram

  Hallo Benny Bear! Een knuffelbeer wil iedereen wel toch? Geniet nu van jouw nieuwe dierenvriend, het patroon vind je in
  Met het patroon van Betsy Big zijn we op de helft! Dit lieve roze varkentje veroverd iedereen zijn of haar
  Het is zover! De webshop is online en het eerste haakpatroon is verkrijgbaar! Deze hele maand kan je dit prachtige
  Het gaat beginnen! Vanaf vandaag elke dag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het
  Een nieuwe dag dus een nieuw patroon! Penny Panda staat online! Deze zwart witte vriend kan niet wachten om gehaakt
  Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
  Hallo Billy Bunny! Dot lieve knuffeldier is met zijn lage oren een heerlijke verschijning! Tijd om te haken met deze
  10 november! Het haakboek staat live! FEEST! Het was een heel project, maar alle patronen zijn gemaakt, staan online en
  Henry Horse! Daar is hij hoor! Het laatste dier in de knuffelfamilie van dit boek! Zijn jullie er al klaar
  GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
  Welkom Diggy Dog! Een hondje hoort in elke familie toch? Ook in deze knuffelfamilie in ieder geval! Haak erop los
  Ook vandaag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het hele boek op 10 november!
  Ben jij meer een kattenmens of een hondenmens? Voor de hondenmensen hebben we Diggy Dog, voor de kattenmensen is daar...
  Foxy Fox is nu al geliefd bij de mensen die een sneak peak hadden van de patronen in dit nieuwe

Lauren Kate – Extase

Kate, Lauren - ExtaseWie wint het gevecht om Luce? Het verbazingwekkende slot van de Fallen-serie. De tijd dringt voor Luce en Daniël. Om te voorkomen dat Lucifer het verleden uitwist, moeten ze de plek vinden waar engelen op aarde zijn gevallen. Donkere krachten achtervolgen hen en Daniël weet niet of hij het kan: blijven leven terwijl hij Luce steeds opnieuw moet verliezen.

Samen gaan Luce en Daniël een legendarisch gevecht aan. Grote offers worden gebracht. Harten worden vernietigd. En plotseling weet Luce wat er moet gebeuren: ze is voorbestemd met iemand anders dan Daniël om samen te zijn. De vloek die op hen rust is altijd al alleen voor haar geweest – en de liefde die ze opzijgeschoven heeft. Luce moet de belangrijkste keuze uit haar leven maken. Het lot van vriend en vijand ligt in haar handen…


Het laatste deel van de Fallen-serie. En eindelijk lijkt de schrijfster een beetje tempo te krijgen in haar verhaal. Toch was het nog niet helemaal wat ik verwachtte.

Deel 3 (Passie van Lauren Kate) eindigde met een hereniging van Daniel en Luce. En eindelijk weer samen, zijn ze ook in dit deel zijn weer vastbesloten om de vloek op te heffen. Natuurlijk gaat dit niet zomaar, en moeten ze samenspannen met hun vrienden om een aantal relikwieën te vinden (in totaal 3 stuks) die overal op de wereld liggen. Deze 3 relikwieën moeten daarna op dezelfde plek zijn, op hetzelfde moment, met een bepaald ritueel, voordat ze de plek te zien krijgen waar ze de vloek kunnen verbreken.

Luce komt eindelijk achter de waarheid (die ik lekker niet ga verklappen, want dat zou gemeen zijn van me) en deze waarheid had ik zelf eerlijk gezegd niet bedacht. Toch, toen Luce achter de waarheid kwam, zat ik met mijn hand op mijn voorhoofd en kon ik maar één ding zeggen: ‘Duh!’

Toch was het einde van het verhaal zoals de andere drie boeken, hetzelfde. Niet qua verhaal, maar qua snelheid. Weer ging het ineens zo snel dat ik zinnen over moest lezen voordat ik ze begreep. Er stond af en toe zo veel informatie in dat het eigenlijk teveel was.
En het einde was totaal niet wat ik had verwacht! Natuurlijk gebeurd het verwachtte (ja, ze komen samen, maar het blijft een romantisch verhaal dus deze was te voorspellen. Daarom kan ik dit ‘geheim’ jullie wel vertellen) maar de manier waarop… WAUW!
Niet dat ik er blij mee ben, want ik had het einde graag anders gezien. Maar hulde voor Lauren, want ik snap het einde wel. Ik snap haar gedachtegang en ik snap haar keuze. Heel goed geschreven!

Aan de ene kant ben ik blij dat de serie voorbij is, want ik vond de boeken me niet echt aanspreken. Ik had niet zoveel met de verhaallijn en met de personages. Fantasie is echt iets voor mij en dat lees ik heel graag, maar dit was te ver gezocht. En misschien komt dat omdat ik niet de doelgroep ben, of omdat je niet alles leuk kan vinden, maar het was gewoon niet mijn v=ding.
Toch ben ik blij dat ik de serie heb gelezen. Ik heb er wel degelijk om gelachen en ik heb ook wel degelijk een traantje moeten laten. En het verhaal bleef ook wel hangen toen het boek uit was. Ik heb er zeker nog over nagedacht, en dat is toch wel een punt dat laat zien dat het me wel iets deed!


Titel: Extase
Auteur: Lauren Kate
Uitgever: van Goor
Verschenen: januari 2013
Pagina’s: 304
ISBN: 978 90 003 0994 8


Geen reactie's

Geef een reactie