Kristan Higgins – Droom van een Man

Higgins, Kristan - Droom van een ManCallie Grey begrijpt niet wat ze verkeerd doet. Ze is toch altijd lief en opgewekt? Neemt ze niet altijd lekkers mee voor iedereen op haar werk? En ziet ze er – al zegt ze het zelf – niet altijd superschattig en hip uit? Waarom kan Mark, al jaren haar grote liefde, haar ex en ook nog haar baas, dan niet gewoon definitief voor haar kiezen? In plaats daarvan verlooft hij zich ijskoud met een ander, en vindt hij het ook nog eens nodig om haar dat uitgerekend op haar dertigste verjaardag te vertellen.

Voor Callie betekent het een omslag in haar leven. Ze mag niet meer over Mark dromen/mijmeren/fantaseren, ze moet eropuit en een man vinden met wie ze wél een echte relatie kan hebben, een man die ook naar een gezin verlangt, naar kinderen. Een internetprofiel is zo aangemaakt, maar na de eerste date blijkt dat het nog niet zo simpel is om een leuke vent te vinden. Waar blijft hij nou, die man van haar dromen?


Een boek wat meteen mijn aandacht had! Ten eerste omdat het gaat tussen een PR-meisje en een dierenarts, en hoe ironisch! (Mijn vriend studeert voor dierenarts en ik voor onder andere PR). Zeker iets wat wel heel leuk was om te lezen!
Ten tweede werd het me aangeraden door mijn manager. Een geweldig boek wat mij zeker zou bevallen, zei ze tegen me. De schrijfwijze van Kristin Higgins zou namelijk echt wat voor mij zijn.
En dat was het zeker! De manier waarop het is geschreven, hoe het verhaal wordt verteld, het is enorm leuk!

Een verhaal dat begint met liefdesverdriet, hoe de hoofdpersonage (Callie) aan de kant wordt gezet door haar baas (Mark). Uiteindelijk komt ze de dierenarts (Ian) tegen. Het is niet meteen liefde op het eerste gezicht, maar naarmate het boek vordert, vallen ze voor elkaar.

Het lijkt een dik boek als je eraan begint, maar hij leest ongelofelijk snel weg. Zeker een aanrader als je van luchtige ontspanning houd. Een vleugje romantiek erbij en taadaa, je hebt het perfecte recept voor je middaguren in de zon.
Een boek wat lekker weg leest,grappig is en waar geen onmogelijke gebeurtenissen in zitten. Dit verhaal zou zomaar eens echt gebeurt kunnen zijn!


 

Titel: Droom van een Man
Auteur: Kristan Higgins
Uitgever: Harlequin Holland
Verschenen: November 2014
Pagina’s: 416
ISBN: 978 90 347 5443 1


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *