Kiera Cass – De One

Cass, Kiera - De OneDe selectie heeft het leven van 35 meisjes voorgoed veranderd. En nu is de tijd aangebroken dat er een winnaar wordt gekozen. America had nooit durven hopen dat ze kans maakte op de kroon of om het hart van prins Maxon te kunnen veroveren. Maar nu de competitie haar einde nadert en de bedreigingen van buiten de paleismuren steeds gewelddadiger worden, realiseert America zich hoeveel ze heeft te verliezen en hoe hard ze moet vechten voor de toekomst die ze wil.


Het laatste deel van De Selectie trilogie van Kiera Cass. Maar wees gerust, er komt nog een deel aan! Alleen zal dit deel niet over de liefde tussen America, Maxon en Aspen gaan! Meer ga ik je niet verklappen!

Maar in dit deel komt dan de definitieve beslissing. Maar niet voordat er weer meerdere spannende dingen zijn gebeurd! Want mijn god, ik heb weer op het puntje van mijn stoel gezeten! Snel lezen want het is weer de moeite waard!

Het is overigens niet eerlijk hoe Kiera het voor elkaar krijgt dat ik niks anders meer wil dan deze serie uitlezen! De gevoelens die America heeft voor de twee mannen van haar dromen, zijn verwarrend en begrijpelijk op hetzelfde moment. De strijd die ze levert met haar gevoelens, tussen de aanvallen van de rebellen in het kasteel door. Ik vind het knap, wonderbaarlijk zelfs!

Toch ben ik blij met het einde van dit verhaal. Het is jammer dat de trilogie nu voorbij is, maar met het vooruitzicht dat er nog een deel komt, valt deze zucht van teleurstelling in het niets!
Maar het einde… Ja… Dat was me wel het einde hoor! Net als America haar keuze heeft gemaakt, gaat er van alles mis waardoor haar keuze er niet meer tot doet. Natuurlijk maakt America een keuze door maar één man te kiezen. Gelukkig kotm het goed met de andere man, anders had ik me wel heel rot gevoeld over haar keuze!

Nouja, het boek zelf was een spetterend einde! Ik heb weer genoten, ik heb weer op het puntje van mijn stoel gezeten, ik ben weer even America Singer geweest!
Applausje voor Kiera!
Alweer, bedankt voor dit mooie avontuur van America, Aspen en Maxon. En bedankt, voor het delen van dit geweldige verhaal, waarvan ik hoop dat iedereen hem leest!


Titel: De One
Auteur: Kiera Cass
Uitgever: van Goor
Verschenen: november 2014
Pagina’s: 264
ISBN: 978 90 003 3865 8


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *