Instagram

kayleygh.nl

 24    99


 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Welkom Diggy Dog! Een hondje hoort in elke familie toch? Ook in deze knuffelfamilie in ieder geval! Haak erop los
 • Ben jij meer een kattenmens of een hondenmens? Voor de hondenmensen hebben we Diggy Dog, voor de kattenmensen is daar...
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • Henry Horse! Daar is hij hoor! Het laatste dier in de knuffelfamilie van dit boek! Zijn jullie er al klaar
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • 10 november! Het haakboek staat live! FEEST! Het was een heel project, maar alle patronen zijn gemaakt, staan online en
 • Hallo Billy Bunny! Dot lieve knuffeldier is met zijn lage oren een heerlijke verschijning! Tijd om te haken met deze
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Met het patroon van Betsy Big zijn we op de helft! Dit lieve roze varkentje veroverd iedereen zijn of haar
 • Een nieuwe dag dus een nieuw patroon! Penny Panda staat online! Deze zwart witte vriend kan niet wachten om gehaakt
 • Hallo Benny Bear! Een knuffelbeer wil iedereen wel toch? Geniet nu van jouw nieuwe dierenvriend, het patroon vind je in
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een

Kerstin Gier – Robijnrood

Gier, Kerstin - RobijnroodWAAROM is niemand in haar familie normaal? Gek wordt de zestienjarige Gwen soms van haar strenge oma lady Arista, haar bemoeizuchtige tante Glenda en vooral haar arrogante nichtje Charlotte. Maar boven alles van de vele geheimen in haar eigenaardige familie…..Alles wordt anders als ze op een dag plotseling terechtkomt in het Londen van honderd jaar geleden. Wanneer ze gelukkig ook weer snel naar haar eigen tijd terugspringt, wordt duidelijk dat zijzelf het allergrootste geheim van de familie is.


Het eerste deel van de Eindeloos Verliefd Serie van Kerstin Gier. Een heerlijk verhaal die niet overdreven romantisch of spannend is, maar heerlijk weg leest als je gedachten op nul staan!

Ik wist eigenlijk niet waar het verhaal precies over ging, maar een vriendin van mij verplichte me om dit boek te lezen. Het is haar favoriete serie en dus besloot ik om een gokje te wagen! Dus gewapend met een boek (geleend van haar natuurlijk) en mijn zonnebril, ben ik in de tuin gaan zitten en ben ik begonnen aan dit dikke boek.

Maar man, ik had nooit verwacht dat het zo lekker zou weglezen! Normaal doe ik 2 á 3 dagen over een boek, en voor dit boek had ik dan ook iets langer uitgetrokken. Ik had alleen nooit verwacht dat hij zo snel weg las! Ik vloog door de pagina’s heen!
In dit boek staat heel veel dialoog, wat ik heerlijk vind weglezen. De lange rijen tekst op een pagina maken me af en toe bang als dat bladzijde in en bladzijde uit gaat, maar hier viel dat heel erg mee.

En het verhaal zelf sprak me ook heel erg aan. Er gebeurd niet ontzettend veel, en achteraf kwam ik er pas eigenlijk achter dat dit boek maar over een week tijd gaat, maar dat stoorde me helemaal niet en eigenlijk kwam ik daar pas achter toen ik het boek al uit had.
In dit verhaal zit absoluut niet teveel romantiek of spanning. Het heeft van alles wat, en precies genoeg! Zo is er natuurlijk wel wat spanning in de avonturen die ze beleeft in het verleden, en natuurlijk speelt er wel iets tussen de jongen en het meisje. Maar er is nergens teveel van. Je gaat je er niet aan storen en het valt eigenlijk niet eens op.

De gedachtegang van Gwendolyn (het hoofdpersonage in dit boek) was heel goed te volgen. Ik kon me heel goed verplaatsen in het personage waardoor ik beter begreep hoe ze dacht, en waarom ze sommige dingen deed. Ik snapte haar frustraties en haar blije momenten. Heel leuk om zo een verhaal te lezen!

Ik heb genoten bij dit boek. Het was heerlijk weglezen, makkelijk te volgen, alles werd goed uitgelegd. Misschien af en toe te kinderlijk voor mijn idee, maar dat neem ik voor lief. Ik pak snel deel 2 erbij, want ik lees graag verder hoe het gaat met Gwendolyn en haar komende avonturen!


Titel: Robijnrood
Auteur: Kerstin Gier
Uitgever: Blossom Books
Verschenen: augustus 2013
Pagina’s: 352
ISBN: 978 90 206 7937 3


 

Geen reactie's

Geef een reactie