Instagram

kayleygh.nl

 32    101


Kayleygh’s Bookclub – Uitje naar Centraal Boekhuis!

Ik hoor het je bijna denken: Is het haar gelukt? Zijn ze het almachtige CB binnen geweest? Hebben ze echt gezien hoe het er daar aan toe gaat?
Nou, laat me je het antwoord geven: JAA! Het is gelukt! Op 7 april stonden we met een groepje voor de ingang van het Centraal Boekhuis en hebben we een presentatie en rondleiding gehad door het CB! En vandaag neem ik jullie een beetje mee door jullie wat foto’s te laten zien! Let’s gooooo!

Om 13:30 stonden we netjes voor de deur en gingen we naar binnen! Bij de balie lagen naamkaartjes voor ons klaar, mega tof!

We begonnen met een presentatie waarin we een overzicht kregen van de dingen die Centraal Boekhuis allemaal doet. Ook kregen we de cijfers te zien van de huidige boekenmarkt, klinkt allemaal heel spannend, maar dat valt heel erg mee hoor. Het belangrijkste is dat de kinderboeken (waarin Young Adult ook wordt gerekend) het meest is gegroeid in 2016 en dat het mega belangrijk is dat we bij onze boekenhandels onze boeken gaan halen. En als we echt niet naar de boekenwinkel kunnen, dat we dan bestellen via onze boekenwinkels. Boeken die besteld worden bij de boekenwinkel zijn immers net zo snel binnen als de boeken van online webshops, ze komen namelijk allemaal bij CB vandaan!

En toen was het tijd voor de rondleiding! We begonnen in het grote magazijn waar we zagen hoe de robots vol automatisch pallets met boeken wegleggen (mega indrukwekkend). Daarna hebben we alle punten gezien waar een boek langskomt voor het in de vrachtwagen wordt geladen en naar de boekenwinkels of naar jouw huis wordt gebracht. En alles was enorm informatief en overweldigend! Zo gaaf om te zien hoe alles achter de schermen werkt!

Hieronder heb ik een aantal afbeeldingen gezet waar je doorheen kunt klikken. Bij elke foto staat een kleine uitleg van alles wat er te zien is op de foto. Veel kijkplezier!

Het was een prachtige dag! We hebben enorm veel geleerd en enorm veel gezien!
Ik wil graag CB bedanken voor de geweldige service en de mogelijkheid om hierheen te komen. En natuurlijk alle clubleden: Heel erg bedankt voor jullie enthousiasme en gezelligheid!

Kus,
Kayleygh!

Geen reactie's

Geef een reactie