Kayleygh.nl heeft een kerstgeschenk voor jou!

Het is weer bijna kerst en dat betekend dat het de tijd is van gezelligheid, samenhorigheid, maar ook van… Cadeautjes! En Kayleygh.nl houd van cadeautjes! Daarom krijg jij een cadeau van Kayleygh.nl!

Wat moet je hiervoor doen?
Niet veel! Niks delen, niemand hoeft iets te liken (al vind ik het natuurlijk heel tof als je alle kanalen van Kayleygh volgt om niks te missen!). Je hoeft alleen maar naar de pagina te gaan waar je jezelf kunt opgeven, je naam en adres in te vullen en, het moeilijkste van allemaal, te kiezen welke kleur jij het liefst wilt!

Wat? Kleur?!?
Jaa, zeker kleur ja! Dit jaar deel ik namelijk bekerwarmertjes uit! Je kent ze bijvoorbeeld wel van de Starbucks, die kartonnetjes die ervoor zorgen dat je jouw warme beker wel kunt vasthouden? Juist, die maak ik dus speciaal voor jou!

Klik hier om naar de pagina te gaan om ze aan te vragen, of klik op de pagina boven in het menu! en dan zie ik jouw aanmelding vanzelf voorbij komen!

Let op, het kan zijn dat ze pas na kerst binnenkomen! Ik doe mijn best ze allemaal voor de kerst nog te versturen. Ik haak snel, maar niet zo snel. Daarnaast heeft postNL het ook druk denk ik! Ik stuur je een berichtje zodra het cadeautje jouw kant op komt!

kersgeschenk-kayleygh-nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *