Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.

Kayleygh haakt: Een knuffeldoekje en een bijtring

Het eerste haakbericht op de blog en zeker niet de laatste!

Eindelijk het eerste haakbericht op de blog! Dit keer ene cadeautje welke ik heb gemaakt voor een stalgenootje. In deze gekke tijd is ze namelijk bevallen van een prachtig meisje en dat kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan. Dus heb ik de extra tijd die we allemaal krijgen, gebruikt om mezelf nieuwe dingen aan te leren. Zoals deze super leuke patroontjes. Ik ga je er meer over vertellen in deze blog!

Als eerste ben ik begonnen met de bijtring. De houten ring had ik al liggen en wol heb ik zat, dus dat was geen probleem gelukkig.
Op Youtube zag ik hoe iemand de wol om de ring haakte. Daarmee ben ik begonnen. Dus eigenlijk zonder patroon en gewoon uit het hoofdje. Dat heb ik ook gedaan voor het hoofdje. Ik had ook nog wel een patroon liggen voor langere oren, maar dat wilde ik niet doen. Dus online heb ik gezocht naar een leuk patroontje voor kleine oortjes. En dat is gelijk het patroon welke ik heb gebruikt voor het knuffeldoekje. 

Toen het konijntje op de bijtring bijna af was, vond ik dat er nog iets miste. Nu zag ik veel voorbeelden van bijtringen waar in het hoofdje, een rammelaartje verstopt zit. Helaas heb ik die niet liggen. Maar ik heb wel knisperpapier. Dit heb ik dan ook in de oortjes van de bijtring gestopt. Gene rammelaar (vind de mamma ook fijner denk ik, haha) maar wel knisperende oren!

Daarnaast heb ik dus ook nog een knuffeldoekje gemaakt. Dit zachte fleecedekentje heb ik zelf omgezoomd met de wol waarmee ik het hoofdje heb gemaakt. Zo past alles bij elkaar!

Alles bij elkaar ben ik denk ik 2 dagen bezig geweest. Niet de hele dag aan de slag, maar af en toe even in de tuin haken, of s’ avonds voor de tv. Zolang mijn handen maar wat te doen hebben! Zo komen ze de extra tijd door de Corona crisis wel door toch?

Wat houdt jullie bezig deze dagen? 

Geen reactie's

Geef een reactie