Instagram

kayleygh.nl

 32    101


Kayleygh haakt: Een knuffeldoekje en een bijtring

Het eerste haakbericht op de blog en zeker niet de laatste!

Eindelijk het eerste haakbericht op de blog! Dit keer ene cadeautje welke ik heb gemaakt voor een stalgenootje. In deze gekke tijd is ze namelijk bevallen van een prachtig meisje en dat kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan. Dus heb ik de extra tijd die we allemaal krijgen, gebruikt om mezelf nieuwe dingen aan te leren. Zoals deze super leuke patroontjes. Ik ga je er meer over vertellen in deze blog!

Als eerste ben ik begonnen met de bijtring. De houten ring had ik al liggen en wol heb ik zat, dus dat was geen probleem gelukkig.
Op Youtube zag ik hoe iemand de wol om de ring haakte. Daarmee ben ik begonnen. Dus eigenlijk zonder patroon en gewoon uit het hoofdje. Dat heb ik ook gedaan voor het hoofdje. Ik had ook nog wel een patroon liggen voor langere oren, maar dat wilde ik niet doen. Dus online heb ik gezocht naar een leuk patroontje voor kleine oortjes. En dat is gelijk het patroon welke ik heb gebruikt voor het knuffeldoekje. 

Toen het konijntje op de bijtring bijna af was, vond ik dat er nog iets miste. Nu zag ik veel voorbeelden van bijtringen waar in het hoofdje, een rammelaartje verstopt zit. Helaas heb ik die niet liggen. Maar ik heb wel knisperpapier. Dit heb ik dan ook in de oortjes van de bijtring gestopt. Gene rammelaar (vind de mamma ook fijner denk ik, haha) maar wel knisperende oren!

Daarnaast heb ik dus ook nog een knuffeldoekje gemaakt. Dit zachte fleecedekentje heb ik zelf omgezoomd met de wol waarmee ik het hoofdje heb gemaakt. Zo past alles bij elkaar!

Alles bij elkaar ben ik denk ik 2 dagen bezig geweest. Niet de hele dag aan de slag, maar af en toe even in de tuin haken, of s’ avonds voor de tv. Zolang mijn handen maar wat te doen hebben! Zo komen ze de extra tijd door de Corona crisis wel door toch?

Wat houdt jullie bezig deze dagen? 

Geen reactie's

Geef een reactie