Instagram

  Welkom Diggy Dog! Een hondje hoort in elke familie toch? Ook in deze knuffelfamilie in ieder geval! Haak erop los
  Foxy Fox is nu al geliefd bij de mensen die een sneak peak hadden van de patronen in dit nieuwe
  Het is zover! De webshop is online en het eerste haakpatroon is verkrijgbaar! Deze hele maand kan je dit prachtige
  Met het patroon van Betsy Big zijn we op de helft! Dit lieve roze varkentje veroverd iedereen zijn of haar
  Ook vandaag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het hele boek op 10 november!
  Het gaat beginnen! Vanaf vandaag elke dag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het
  Een nieuwe dag dus een nieuw patroon! Penny Panda staat online! Deze zwart witte vriend kan niet wachten om gehaakt
  Henry Horse! Daar is hij hoor! Het laatste dier in de knuffelfamilie van dit boek! Zijn jullie er al klaar
  10 november! Het haakboek staat live! FEEST! Het was een heel project, maar alle patronen zijn gemaakt, staan online en
  Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
  GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
  Hallo Billy Bunny! Dot lieve knuffeldier is met zijn lage oren een heerlijke verschijning! Tijd om te haken met deze
  Ben jij meer een kattenmens of een hondenmens? Voor de hondenmensen hebben we Diggy Dog, voor de kattenmensen is daar...
  Hallo Benny Bear! Een knuffelbeer wil iedereen wel toch? Geniet nu van jouw nieuwe dierenvriend, het patroon vind je in

Kami Garcia & Margaret Stohl – Beautiful Creatures

Garcia, Kami & Stohl, Margaret - Beautiful CreaturesLena Duchannes is geen gewoon tienermeisje. Lena en haar familie worden al generaties lang achtervolgd door een vloek.
Ethan Wate droomt over een mooi meisje dat hij nog nooit heeft ontmoet. Wanneer Lena in Gatlin komt wonen, op het oudste en meest beruchte landgoed in de omgeving, voelt Ethan zich op onverklaarbare wijze tot haar aangetrokken. Hij is vastbesloten om te ontdekken hoe en waarom zij zo met elkaar verbonden zijn.
Lena doet haar best om de vloek en haar macht geheim te houden. Maar zelfs in een stadje waar nooit iets gebeurt, kan een geheim niet eeuwig verborgen blijven…


Het eerste deel van de Beautiful Creatures serie en ik heb er enorm van genoten!

Ik keek eigenlijk een beetje op tegen dit boek. Ik had namelijk de film gezien en was bang dat ik door de film het einde dus al wist. Over het algemeen vind ik het dan na een tijdje saai worden, omdat je weet hoe het verhaal gaat eindigen. Hier had ik daar absoluut geen last van! Ik vond het enorm fijn om dit verhaal te lezen. Het was misschien dan wel een dik boek, maar het las ontzettend snel en fijn weg waardoor je daar geen last van had!

Zoals ik al zei, was ik enorm bang dat het einde van het boek overeen kwam met het einde van het boek, maar dat is helemaal niet zo! Het boek was enorm verhelderend naast de film. Ik vond dat er (natuurlijk) een veel betere uitleg was over alles en nog wat. De dingen vielen veel meer samen dan in de film en ik was enorm blij dat er dingen niet in de film zaten die wel in het verhaal zaten. Snap je wat ik bedoel?
Het boek was (wat je enorm vaak hoort, erg cliché) veeeeeeel leuker dan de film. Ik denk niet dat ik de film nu nog kan kijken, ik vind hem saai denk ik. Ik heb namelijk genoten van alle kleine dingetjes in het boek die ik voor het eerst las. Wat ik precies bedoel, ga ik natuurlijk niet vertellen! Ik verklap niet graag! (Oké, behalve als je met mij een film kijkt, dan kan ik namelijk nooit mijn mond houden en ben je verplicht al mijn bedachte theorieën te horen!)

Ik vond de schrijfstijl enorm fijn! Ik begon in dit boek toen ik in het vliegtuig zat richting Gran Canaria (daar ben ik vorige week op vakantie geweest) en ik was meteen verkocht. Ondanks dat het een dik boek is, leest het heel snel weg. En er zitten zoveel situaties in die heel lastig in elkaar steken, maar toch snapte ik alles. Al moet ik wel zeggen dat ik het einde wat minder snapte. Dat was namelijk het grote onbekende voor mij en het was enorm spannend! Als het spannend is, lees ik altijd sneller omdat ik meer wil weten en dus sla ik sneller stukjes over. Dat kon bij dit boek eigenlijk niet, maar dat maakte me niet heel veel uit!
Waar ik wel heel benieuwd naar ben, is hoe de twee schrijfsters dit hebben gedaan samen? De stukken leken namelijk allemaal vanuit één hand te zijn geschreven. Heel erg knap hoe ze hebben samengewerkt en zo’n project helemaal uit de grond hebben gekregen!

Of het boek een aanrader is? Absoluut!
Zeker een boek wat de moeite waard is! Het verhaal lees vlot, het is spannend en de liefdesverhoudingen zijn niet te erg aanwezig waardoor het verhaal niet saai of te zoetsappig wordt. Net als je denkt dat het verhaal saai gaat worden, komt er weer een andere spannende gebeurtenis of ontdekking op hun pad waardoor je blijft lezen! Zeker een aanrader dus!


Titel: Beautiful Creatures
Auteur: Kami Garcia & Margaret Stohl
Uitgeverij: Moon
Verschenen: januari 2013
Pagina’s: 528
ISBN: 978 90 443 3947 5


 

 

Geen reactie's

Geef een reactie