Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga

Julie Kagawa – De Ijzerkoningin

Kagawa, Julie - De IjzerkoninginMijn naam is Meghan Chase. Ik dacht dat het voorbij was. Dat Ash en ik eindelijk samen konden zijn nu we allebei verbannen zijn uit Nimmernimmer. We hebben een hoge prijs moeten betalen, maar het was het waard. Alleen, is het wel echt voorbij? Hoef ik geen moeilijke keuzes meer te maken? Geen offers meer te brengen voor de mensen van wie ik hou? Nou, niet dus! De valse koning van het IJzerrijk zit achter me aan. Hij is uit op mijn magische krachten. Krachten die ík niet begrijp of kan beheersen, maar die hém oppermachtig zullen maken. Tegelijkertijd blijk ik de enige te zijn die hem kan tegenhouden. De enige die kan voorkomen dat het oprukkende ijzer heel Nimmernimmer vernietigt. Waarschijnlijk krijg ik er spijt van, maar dat zien we dan wel weer. Eerst maar eens leren hoe ik een zwaard moet vasthouden en hoe ik die magie onder de knie krijg. Eén ding is zeker: het wordt erop of eronder. Voor mij, voor Ash, voor ons allemaal…


Het derde deel van de Iron Fey van Julie Kagawa, en weer een enorm spannend deel ook hoor!

Want deel 2 (De Ijzerprinses) eindigt op het moment waarop Ash en Meghan worden verbannen uit Nimmernimmer en dus terecht komen in de werkelijke wereld waar Meghan is op gegroeid.
Dit deel begint dan ook op het moment waar Meghan en Ash voor het huis van Meghan staan om haar moeder, haar stiefvader en haar broertje op te zoeken. Helaas komen ze er al snel achter dat het niet het geschikte moment is omdat de ijzerfae nog steeds achter Meghan aan zitten. En dat gebeurd er alleen al in hoofdstuk 1! Bedenk je eens wat er in de rest van het boek gebeurd!

Natuurlijk snap je wel dat er weer een enorm avontuur gaat komen en ik vond het dan ook heerlijk om te lezen hoe oude bekende en vrienden allemaal terug komen in dit nieuwe avontuur! Want natuurlijk zijn we gek op de relatie die Ash en Meghan met elkaar hebben, maar zeg nou eerlijk; Wat is het verhaal nu echt zonder Puck en Grimalkin?
Het is dus al snel weer het oude clubje bij elkaar, op een nieuw avontuur!

Wat ik alleen het enorm geweldig vond, was het einde. Niet dat het een leuk einde is ofzo, maar het is zo goed bedacht! Nooit had ik dit einde verwacht en om eerlijk te zijn heb ik er wel een traantje om gelaten hoor!
Toen ik het boek net uit had, was ik boos om het einde, maar nu snap ik het wel. En ik moet ook eerlijk zeggen: Het is de perfecte reden voor een volgend spannend deel van de avonturen van Meghan, Ash en Puck!

Ik heb weer genoten in de reis die ik samen met de personages uit dit boek heb gemaakt! Zeker een aanrader en ik hoop dat ik jullie nieuwschierig genoeg heb gemaakt om hem ook te lezen! Ik beloof je, het is geweldig!


Titel: De Ijzerkoningin
Auteur: Julie Kagawa
Uitgever: Harlequin Holland
Verschenen: Maart 2013
Pagina’s: 384
ISBN: 978 90 347 5586 5


 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie