Instagram

  10 november! Het haakboek staat live! FEEST! Het was een heel project, maar alle patronen zijn gemaakt, staan online en
  Hallo Billy Bunny! Dot lieve knuffeldier is met zijn lage oren een heerlijke verschijning! Tijd om te haken met deze
  Ben jij meer een kattenmens of een hondenmens? Voor de hondenmensen hebben we Diggy Dog, voor de kattenmensen is daar...
  Welkom Diggy Dog! Een hondje hoort in elke familie toch? Ook in deze knuffelfamilie in ieder geval! Haak erop los
  Henry Horse! Daar is hij hoor! Het laatste dier in de knuffelfamilie van dit boek! Zijn jullie er al klaar
  Het is zover! De webshop is online en het eerste haakpatroon is verkrijgbaar! Deze hele maand kan je dit prachtige
  Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
  Met het patroon van Betsy Big zijn we op de helft! Dit lieve roze varkentje veroverd iedereen zijn of haar
  Een nieuwe dag dus een nieuw patroon! Penny Panda staat online! Deze zwart witte vriend kan niet wachten om gehaakt
  Hallo Benny Bear! Een knuffelbeer wil iedereen wel toch? Geniet nu van jouw nieuwe dierenvriend, het patroon vind je in
  Foxy Fox is nu al geliefd bij de mensen die een sneak peak hadden van de patronen in dit nieuwe
  Het gaat beginnen! Vanaf vandaag elke dag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het
  GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
  Ook vandaag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het hele boek op 10 november!

Jennifer L. Armentrout – Ademloos

armentrout-jennifer-l-ademloosWachters en demonen bestrijden elkaar… Deel 3 Als half demon half wachter wordt de zeventienjarige Layla verscheurd door twijfel. Voor welke wereld moet ze kiezen? Kiest ze voor de demonenwereld en de sexy Roth of voor de wereld van de wachters en de knappe en beschermende Zayne? Maar voordat ze daar uit is, doemt er een nieuw probleem op: een Lilin, de gevaarlijkste onder de demonen, is ontsnapt en is uit op verwoesting van alles en iedereen in haar omgeving. Vooral haar BFF Sam verkeert in groot gevaar… Verscheurd tussen twee werelden en twee verschillende jongens probeert Layla de juiste keuzes te maken om haar vriendin te redden. Maar soms moet je gewoon je hart volgen en vechten met alles wat je in je hebt!


Ein-de-lijk! Deel 3 van The Dark Elements serie is uit en hij is zo enorm goed! Nu weten we eindelijk hoe het verhaal verder gaat, met wie Layla eindigt en hoe het hele verhaal afgesloten wordt! Letsss goooo!

Wat was ik blij dat dit boek meteen verder ging waar het vorige boek eindigde! Zoals ik in de recensie van het vorige boek al aangaf (Steenkoud), was er een enorme clifhanger aan het einde van het boek. Daarom was ik enorm gelukkig dat ik beide boeken had waardoor ik meteen door kon!
Door deze clifhanger waar het verhaal mee begint, is de spanning meteen heel hoog en deze spanning blijft het hele boek! Want buiten de grote verhaallijn die speelt rondom de Lilin, heeft Layla nog genoeg problemen om mee te stoeien!

Nu we het daar toch over hebben, wat was ik blij dat we niet tot het einde van de verhaallijn hoeven te wachten tot Layla een keus maakt! Want haar liefde is tussen twee personen verdeelt! Lijkt me lastig!

Oke, maar nu even over het verhaal. Het vorige deel had best fijne hoofdstukken, niet te lang en zeker niet te kort. Ik vond het jammer dat de hoofdstukken in dit boek net iets aan de lange kant waren. Hierdoor kon ik moeilijker nog ‘snel een hoofdstukje lezen’ omdat de hoofdstukken voor mij net iets te lang waren. Dit is natuurlijk een persoonlijk iets. Het is niet dat ik er last van had of dat jullie er last van hebben!
Het verhaal was heel duidelijk, je wist altijd wat er allemaal aan de hand was zonder dat het chaotisch werdt. Ookal gebeurde er een hele hoop, je wist altijd precies waar je aan toe was waardoor alles zo realistisch blijft. Ook Layla maakt sommige foutjes die wij als mensen ook kunnen maken en waardoor sommige dingen nog erger werden. Dit maakt Layla heel menselijk en het verhaal bijna realistisch! Zou best gaaf zijn als wachters en demonen toch blijken te bestaan!

En het einde! Hoewel ik het jammer vind dat er sommige dingen niet afgesloten worden en dus losse eindjes blijven bestaan, vind ik het wel een heel goed einde!
Wat ik helemaal fijn vind, is dat het verhaal niet stopt op het moment dat alles opgelost is. Je leest nog een stuk waarin Layla een paar weken verder is en andere dingen aan haar hoofd heeft. Dat vind ik enorm fijn in een boek omdat je zo zeker weet dat alles goed is gekomen! Al zorgt het er wel voor dat er gesloten einde is, dus dat een vervolg schrijven heel lastig is. Maar dit was het laatste deel van deze serie dus dan vind ik het niet zo heel erg :).


Titel: Ademloos
Auteur: Jennifer L. Armentrout
Uitgeverij: HarperCollins Young Adult
Verschenen: augustus 2016
Pagina’s: 384
ISBN: 978 94 027 1030 4


 

Geen reactie's

Geef een reactie